Sevgilim çok çapkın ne yapabilirim..

Arkadaşlar benim 10 aydır düzenli bir ilişkim var yalnız sorunum erkek arkadaşımın benden önce çok hızlı bir hayatı vardı anlicağınız daldan dala her kızı denemeyi seven biri kısacası hastalık gibi bişey haline gelmiş onda çapkınlık. sonra ben girdim hayatına son 2 senedir ilk defa düzenli bir ilişkisi vardı hergün görüşüyoruz her konuda tatmin ediyorum onu ama yinede hep kızlara ilgisi var.. Birazda gamsız biri illaki üzülür ama üzüldüğünü asla belli etmez içine kapanık hiçbi duygusunu göstermez 2 sene önce yaşadığı ağır bir ilişki yüzünden.. ikna etme ve üste çıkma yeteneği çok yüksek.. beni aldattımı aldatmadımı bunu bir türlü ispatlayamadım ama yakaladığım ufak tefek şeyler vardı hepsinede bahanesi hazır cevap ve çok ikna edici öyle şeyler söylerki kendinden utanırsın nasıl suçladım diye anlicağınız başa çıkamıyorum.. sevdiğini söylemez bana asla taviz vermiyo ama çok sıradışı ve ikimizinde bu zamana kadar hiç yaşamadığı herkesin bizim gibi olmaya çalıştığı çok güzel bir ilişkimiz var.. ayrıl gibi şeyler söylemeyin, ben onu seviyorum ve onun için mücadele etmek hoşuma gitmiyo tabi canımıda sıkıyo onu inkar edemicem. ama bu çapkınlığını nası yokedebilirim.. biliyorum benden baska hiçbi kızla benim gibi bir ilişki kuramaz en azından kimse ona bu kadar uzun süre katlanamaz diyim, ama bu çapkınlğını nası düzeltebilirim. ya da şöyle soriyim aranızda bu tarz durumda olan var mıyani bu hastalık gibi bişeymi gerçekten ve bunları yapan insan seviyomudur? elinin altında bisürü kız varken 10 aydır benimle çıkma amacı sadece yatmak olamaz diye tahmin ediyorum.. heleki hergün görüşüyoruz.. lütfen dalga geçmeden düzgün cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar..
Sevgilim çok çapkın ne yapabilirim..