uni mezunuyum fakat issizim is bulamıyorum ve evlenemiyorum bu zamanda erkekler çalışan kariyer yapan kizlarla evlenmek istiyor.. sebebi ne bunun? is bulamiyorsam benim sucum ne?
Cevabın nedir?
+1 yılçünkü artık insanlar ev almak araba almak ve az dırdır çekmek istiyor. kimse kuru kuru birilerini beslemek istemiyor. beslemek diyorum çünkü artık evlilikler tam anlamıyla çıkar oldu. alman usulü gibi evlilikler oldu. o nedenle aşkmış bişymiş hikaye. Birde nasıl ki çalışan bir kadın çalışmayan erkeği istemez biraz da bu noktada yaygınlaştı her şey. özetle böyle.
08 Yorumla
Soran+1 yılbenim calisma amacım mesleğimi icra etmek ve eşime maddi konuda çok fazla yüklenmemek. nasil ben çalışıp para konusunda katkim olacaksa onunda ev islerinde yardimi dokunmak zorunda. tek tarafli olmuyor
- +1 yıl
ev işlerinde yardım eden bulacağını sanmıyorum. benimde bir kız arkadşım var o da aynı kafa. sosyal hayat başka ev başka. arabanın tekeri patlayınca sen mi takıcaksın amele iş oldu mu sen mi ypaucan pazara markete geç saattebir yere gidilicekse sen mi giidiceksin. evde tadilat tamir işlerini de sen mi yapıcaksın. yapmayacaksın. kız olunda azcık ev işinizi de yapın be. F4 uçak pilotu yüzyabaşı kadınlar var. annelik yapıp ev işlerini yapıyorlar. biraz kadın olun be
Soran+1 yılpardon ama ben su an evli olmadığım halde evin alisverisinide ben yaparim evin islerinide disarda halledilmesi gereken seyleride gerektiginde arabanin tekerinide degistiriyorum tamir islerinede bakarim hic sorun olmaz hersey ORTAKLAŞA bukadar basit ben yapiyorsam hic bir işten kacinmiyorsam oda yapacak mecbur fedakarlik buna denir
- +1 yıl
pardon ama napalım. sen çalışmadığında yumuşak başlı olup neden evlenmiyorlar diye sorarken sormuşsun güzel. mantıklı da cevabını verdim. biz erkeklerin aradığı da bu. biz kullanmak değil anamız gibi kadın istiyoruz. benim annem yıllarca holdinglerde çalıştı. ama her zaman yemekte yaptı evini de temizledi her şeyine yetişti. öyle kız yoksa öyle kıza evlenmekte yok. bir tane sümsük bulucaksınız.
Soran+1 yılya bırak Allah aşkına ya benim tırnağim dahi olamayacak kızlar evleniyo bir halt is gelmiyo ellerinden bana yemek yapmaktan bahsediyosun benim gibiler zaten sanssiz bu dünyada
- +1 yıl
ne açıdan tırnağın olamazlar bilemem. ama ben adamlıkta mastır yapmış biri olarak net bşy söylüyorum. o kızda anne tadı da olmalı. hanfendi olmalı erkeğin biraz peşinden koşuşturmalı. sahiplenmeli ne biliyim sizin kadınsı hareketleriniz varya öyle şeyler lazım. her şeyi hemen ortak yapıcaz kafasında olan kızlar beni çok itiyor. ve şu an ki kız arkadaşımda senin kafanda. böyle giderse ayrılmayı düşünüyorum. ve kız doktor. düşün doktor ve güzel akllı bir kız. sırf bu yüzden de bırakıcam gibiyim ciddi diyorum sana.
Soran+1 yılpes diyorum baska da bisey demiyorum git kendine köle bul ozaman iste bu kafa yapısına sahip olan kişileri de ben anlamıyorum
- +1 yıl
kölelikte istemiyorum. ama o verdiği his her şeyi ortak yapıcaz kafası varya. ben ona gıcık oluyorum. hani pahalı hediye alırsın ve karşılığında yakın değerde bir hediye beklemek gibi geliyor. o nedenle ilişkide ben ve o varsa ondan biz diye bir şey çıkmıyor ben bunu anladım ondan artık modern düşünmek yerine böyle düşünüyorum. yazıya dökünce acımasız gibi gözükse de aslında istediğm basit. neyse görüşrüüz.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevdikten sonra ne önemi var? Evet çalışan bir kadınla evlenmeyi tercih ederim. Hem aile ekonomisi açısından, hem de kadının her koşulda kendi ayakları üzerinde durması gerektiğine inanıyorum... Ancak bu evlenmek ya da evlenmemek için bir kriter değil.
06 Yorumla
Soran+1 yılbir cogu kriter olarak görüyor. m
- +1 yıl
Olabilir. Onların adına konuşamam ne yazık ki... Ama ben hiç görmedim öyle insan. Bir de iş bulamıyor olman tabi ki senin suçun değil. Ama denemeye devam etmelisin bence :)
Soran+1 yılhala arayıştayim pes etmedim ama olmayinca olmuyor..
- +1 yıl
Tabi ki haklısın. Ben sadece genel bir tavsiye verdim... Bölüm neydi bu arada?
Soran+1 yılPsikoloji
- +1 yıl
Çok da güzelmiş halbuki bölümün =/ Merakımı mazur gör. Böyle şeylere takılma... Senin çalışmanı isteyen adam, aklıyla düşünüyordur zaten. Evlenmek için öyle adama değil, kalbiyle hareket eden adama ihtiyacın var =) Yani seni seven birine demek istiyorum... Takma.
Çoğu erkek yorumunda önemli değil çalışmamasi ben bakarım denmiş ama durumun tersi olduğunu düşünürüm. Erkekler eger iyi bir işleri varsa özel sektörü bile beğenmeyip, öğretmen hemşire ariyorlar. Tabi bu benim gördüklerim. Sende dert etme. İllaki bir iş bulacaksın. Belki o zaman evliliği sen erteleyeceksin. Hayırlısı olsun hakkında
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklisiniz bende aynen bu şekilde düşünüyorum.. hayırlısı
+1 yılBende okumadım işim yok sevgilim le de yaza evlenip nişan falan yapcaz yani o okusan bile işin olmasını istemem çalıştırmam seni ben erkeğim eve bakarım mecburum kadın çalışmaz diyor yani evlenen var yani benim sevgilim istemiyo çalışmamı eve bak diyor ilerde kuaför dükkanı açarım sana istersen onun başında dur diyo
03 Yorumla
Soran+1 yılÜniversitesi okuduğum icin calismak istiyorum calismak zorunda hissettiğim icin degil meslegimi icra etmek istedigim icin
- +1 yıl
ya önemli olan para meslek mi illa bulursun bence okumuş görmüş insansın illa olur bunun için evlenmeyen insan evlenmesin kalp önemli evlenince diyelim işsiz kaldın yine boşancak değil ya
- +1 yıl
Bence önemli olan sevgi saygı anlayış bir birine bağlılığı
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
42Cevap
+1 yıl18-19-20 yaşlarında bir kız çıkıp evlenmek istiyorum ne dersin evleneyim mi dese, salakk mısın bu yaşta evlenilir mi önce oku falan dersin ama değil mi?
00 Yorumla
+1 yılTabi sorun olmaz ama, kesinlikle evlendikten sonra iş aramaya devam et. Kocanın eline bakarsın, ve o parayı getiriyor diye her dediğini yapmak zorunda kalırsın
00 Yorumla
+1 yılDaha iyi bir üniversiteden mezun olup iş bulsaydın. Elalemin oğlu size bakmak zorunda değil. Tabi ki çalışan kadın isteyecek.
04 Yorumla
Soran+1 yılalakasi yok gayet iyi bir uniden iyi bir bölümden mezunum yurtdisinda yaşıyorum farkli sebeplerden ötürü bulamiyorum bende evde oturmaya merakli degilim zaten bilip bilmeden yorum yapma
- +1 yıl
O zaman kusura bakma, ön yargılı yaklaştım. İnsanlık hali. Ön yargı kolay kolay yıkılmıyor. Bir de bu sitenin genel insan profilini düşündüğümüz zaman.
Yurt dışında iş bulmak istiyorsan dilini geliştir, yüksek lisans ve doktora yap. Bunlar olmadan kabul etmezler. Etseler de çok iyi bir iş imkanı olmaz.
Soran+1 yılevet düşünüyorum bunu sanirm öyle yapacagim artik.. Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılİş bu bulunur er ya da geç. Önemli olan iki insanın birbirine sımsıkı sarılması. Tüm güçlüklerin üstesinden gelinir elbet.
05 Yorumla
Soran+1 yılah ne güzel bir yorum icim eridi..
- +1 yıl
Aslında olması gereken bu. Öyle olursa mantık evliliği olmuş olur ve buda hiç samimi olmaz bence. Mantık evliliği de ne demekse...
Soran+1 yılgörücü usulü olan tanismalar malesef mantık üzeri oluyor..
- +1 yıl
Ha bide görücü usulü var evet. Pandora nın kutusundan ne çıkarsa... Şaka gibi ya :)
Soran+1 yıldalga gecilecek bir mevzu degil. değil
Ben eşşek gibi çalışıccam kazanıcam sen evde oturup yiyeceksin insan sindiremez bunu be insan olan yani
00 Yorumla
+1 yılguzel ahlaklı ve guzel huylu olsun yeterki, eve geldiigmde surat yapmasın , iki kap yemek pişirsin, çalışmayı birak basima taç ederim onu :) ;D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. Yaavv ne alakası var üni mezunusun o yeter salla işi kariyeri bulursun bir iş.
00 Yorumla
+1 yıldaha iyi bir yasam icin calisan kiz ariyolar ama kiz evde otursun diyen taraf ta var geneli amele
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. ben evlenirim calismsk istemiyorsada calismasin benim icin dert degil evinde kalsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı. İşi olmuş ya da olmamış benim sevmen onunda beni sevmesi evlenmemize yeter
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. zaten erkekler eslerinin çalısmasını kimseye boyun eğmelerini istemiyorlar ki eğer erkege kendini sevdirirsen rahatlıkla evleneblrsn
00 Yorumla
+1 yılmesele para değil mesele gönül meselesidir bizde kalp temiz oldukça paranın önemi yok
0140 Yorumla
Soran+1 yılne güzel ❤
- +1 yıl
hâlâ böyle düşüncede insanların olması çok hoş gerçekten 😊
- +1 yıl
takilmayin böyle seylere derim :)
- +1 yıl
önemli olan iki tarafında öyle olması o zaman buna aşk diyebilirsiniz paylasabileceginiz kuru bir ekmeginiz ve başınızı koyabileceginiz bir yuvaniz olması yeterli herşeye bedel bunlar 😊
- +1 yıl
malesef bu zamanda herkes bu düşüncede değil bu yüzden mutlu olamıyoruz😊
- +1 yıl
ah eski insanlar nerdeler.. keşke hiç buyumeseydik hep küçük kalsaydik diyoruz 😊😊 ama insanların o kötü hallerini değiştiren bizler olabiliriz onlara iyi niyeti asiliyabiliriz.. aslında kaybeden onlar olur bizler değil
- +1 yıl
en iyisi yalnızlık Herşey den herkesten uzak😊
- +1 yıl
bir olsun öz olsun peşindeyiz bizde.. ne yapalım yalnızlığa devam kader kısmet 😆🙈😊
Soran+1 yılbuldunuz birbirinizi hadi iyisiniz
- +1 yıl
yok daha neler 😂
- +1 yıl
yok daha neler 😂 gizli kullanıcı yapma böyle şeyler 😆🙈
Soran+1 yılinsan bir teşekkür eder.. kendime hayrim yok bari size dokunsun
- +1 yıl
ne hayrı 😂😂
- +1 yıl
tesekkurler efenim ama bizde de sorun oldu kavusamiyoruz 🙈🙈😂😂
- +1 yıl
ne kavuşması 😂😂
- +1 yıl
🙈🙈😆
- +1 yıl
kusura bakmayın yanlış anlasildik sanırım 😂😂
- +1 yıl
yine bir hayal kırıklığı 😏 illa sigara yak diyosunuz 😆😂😂
- +1 yıl
😂😂allah allah
- +1 yıl
🙈🙈 sigara kendiliğinden yaniverdi
- +1 yıl
öyle mii😂😂
- +1 yıl
aynen öyle başkanım 🙈😆
- +1 yıl
peki😂
- +1 yıl
🙈🙈😊😊 peki
- +1 yıl
sen yinede çok içme sigarayı 😂😂😂
- +1 yıl
kendiliğinden yanıyor ne yapayım 😂
- +1 yıl
tabi tabi😂
- +1 yıl
inanmıyor musun 😂😂😂
- +1 yıl
acaba bizim konuşmalarımızı okuyanlar ne diyo😂😂😂
- +1 yıl
bunlar neyin peşindeler diyorlar şimdi 😂😂😂 caresiziz millet ne yapalım kusura bakmayın ulusa sesleniş yaptım bakk 🙈🙈🙈
- +1 yıl
napalim anca böyle konusabiliyoruz😂😂
- +1 yıl
af buyurun genclerr 😂😂 instagram olaydı iyiydi 😊🙈🙈
- +1 yıl
😂sen taktın instagrama
- +1 yıl
Allah için burda böyle olmuyor 😂😂😂
- +1 yıl
düşünmem lazım 😂😂
- +1 yıl
hadi bakalım öyle olsun ben verim 😂🙈🙈🙈
- +1 yıl
tamam sen ver ona göre bakalım 😂😂😂
- +1 yıl
bu arada ismim sinan 😂😂 sinan_ciftci1903 🙈🙈🙈
- +1 yıl
kaç yaşındasın sen
- +1 yıl
oraya gel burda olmaz 🙈🙈
- +1 yıl
hayır sadece yaşını sordum😂🙈
- +1 yıl
23 :)
- +1 yıl
daha büyük gösteriyorsun
- +1 yıl
ruhen büyük gösteriyorum 🙈🙈
- +1 yıl
😂🙈
- +1 yıl
🙈🙈🙈 öyle valla
- +1 yıl
oldu o zaman tamam ✋😂😂😂
- +1 yıl
nereye gidiyorsun 🙈🙈
- +1 yıl
hiç öyle işte hadi çıktım ben✋😂
- +1 yıl
yanlış anlamayın beni eklersiniz dost olarak konuşuruz
- +1 yıl
İnşallah😂 bakarız ya
- +1 yıl
inşallah inşallah 🙈🙈
Soran+1 yılallah kavustursun ne diyim.. Sigarayı da ben yakayım kendime.
- +1 yıl
amin amin 🙈😊 sizde yakın bir dal sigara 😂😂
- +1 yıl
😂😂allahım yaa
- +1 yıl
Allahim sana geliyorum 🙈🙈
- +1 yıl
yine noldu😂
- +1 yıl
bilmiyorum biseyler olacak gibi 😂😂
- +1 yıl
sanmıyorum canım 😂😂
- +1 yıl
canım mi üstüme alinayim mi 🙈🙈🙈
- +1 yıl
herşeyi fırsata çeviriyorsun sende😂😂🙈
- +1 yıl
fırsat bu fırsat diyoruz ne yapalimm 🙈🙈
- +1 yıl
Hm demek öyle 😂
- +1 yıl
ebeett öyle 🙈🙈🙈
- +1 yıl
Peki canım 😂
- +1 yıl
bizim o instagram vardı ya hani ne oldu ona yahu 🙈🙈😂
- +1 yıl
yok canım kalsın bence o😂😂
- +1 yıl
😏😏 ne diyim
- +1 yıl
boşver bişey deme
- +1 yıl
haklısınız susiyim ben hayırlı geceleriniz olsun 😏
- +1 yıl
Peki sen bilirsin hayırlı geceler
- +1 yıl
noktayı koyan siz oldunuz ben değil
- +1 yıl
allah allah öyle mi yapmışım 😂😂
- +1 yıl
evet öyle yaptınız
- +1 yıl
ben instagramı kapattım ama
- +1 yıl
face var 😂😂
- +1 yıl
face de yok😂😂haha
- +1 yıl
whatsapp var 😂😂
- +1 yıl
numaramı veremem😂
- +1 yıl
ihtimalleri sıfıra dusuruyorsunuz 😏
- +1 yıl
işte bak ihtimal yok yani 😂
- +1 yıl
var da siz zora sokuyorsunuz 😏
Soran+1 yılfazla naz yapma kız sende bir şans ver tanı çocuğu 😄
- +1 yıl
tanımadığım birine numaramı mi vereyim allah aşkına
- +1 yıl
burdan konuşabilsek olabilirdi ama maalesef işte
- +1 yıl
burdan yorum yaparak olacak iş mi Allah aşkına
- +1 yıl
Peki tamam şöyle ne yapmak istiyorsun
- +1 yıl
söyle
Soran+1 yılhayir numara olmaz tabi pat diye. burdan mesajlasin yorum olarak degil
- +1 yıl
şimdi burdan olmuyor bir yolunu bulmak lazım instagramini aç derim burda seviye atlamayana kadar mesaj atamıyoruz çünkü
- +1 yıl
bilmiyorum 😞hem sen niye taktın bana bu kadar
- +1 yıl
sıcak kanliliginizdandir o 😆😊
- +1 yıl
sinan
- +1 yıl
efendim
- +1 yıl
napion😂
- +1 yıl
iyiyim çok şükür sahurumuzu açtık uzaniyorum sen ne yapıyorsun nasılsın 😊😊
- +1 yıl
Bende aynı şekilde 😂
- +1 yıl
bağımlılık yaptın resmen 😂😂
- +1 yıl
kalpler bile kalp kalbe yahu 🙈🙈🙈
- +1 yıl
nasıl bağımlılık peki 🙈🙈
- +1 yıl
bilmem ki seninle konuşasım geliyo hep
- +1 yıl
bunlar neye işaret acaba 🙈🙈 benim kalbim var bak böyle şeyler deme 🙈🙈🙈😄😄
- +1 yıl
özledım 😂🙈
- +1 yıl
şaka şaka 😂😂
- +1 yıl
😔😔 hmmm sakaymis
- +1 yıl
özlemesem yazmam😉😂
- +1 yıl
bir karar ver sende artık 😄😄
- +1 yıl
üzülme diye dedim canım
- +1 yıl
geçti artık üzüldüm yemezler
- +1 yıl
bitanem ama sende üzülüyorsun hemen ben seni üzmek istemiyorum ki
- +1 yıl
bence biz numara verme aşamasına gelmiş durumdayız 😄😄😄
- +1 yıl
hayır bence daha değil 😂
- +1 yıl
bence whatsapp çok güzel 🙈😊
- +1 yıl
Hıı oldu başka 😂
- +1 yıl
başka sen varsın yeter 🙈🙈🙈
- +1 yıl
Hmm iltifatlar güzel sözler başladı sanırım 😍
- +1 yıl
bunlar bişey değil ki burda millet görüyor olmaz burda yani 🙈😄
- +1 yıl
xper nasıl yukseltiyoruz ki
- +1 yıl
bilmiyorum yukselmedi gitti hem boswer xperi falan bence whatsapp çok güzel 😄🙈🙈🙈
- +1 yıl
hayır olmaz whatsapp
- +1 yıl
😏😏 burda böyle nereye kadar devam edecek 120 görüş yorumu var Allah var 😄😄
- +1 yıl
bilmiyorum ki
- +1 yıl
yazıyorum numara mi 🙈🙈
- +1 yıl
hayır yazma dur bekle
- +1 yıl
evet bekliyorum
- +1 yıl
hala da bekliyorum?
- +1 yıl
orda mısın
- +1 yıl
Sinan bişey oldu ya
- +1 yıl
ne oldu
- +1 yıl
ben xper artırmak için paylaşım falan yaptım da bir anda mesaj yağmuruna tutuldum özelden
- +1 yıl
hm anladım farkına vardım neyse ben uyuyorum takil sen
- +1 yıl
ya hayır ya sende sanki hoşuma gidiyormuş gibi şey yapma
- +1 yıl
bişey yapmamisim zaten yarın iş yerini açmam lazım ondan
- +1 yıl
acaba instagram mı açsam konuşsak olur mu
- +1 yıl
sen nasıl istersen
- +1 yıl
yazacagin yok sanırım yogunsun ben uyudum hayırlı geceler 😏😏
Soran+1 yıliyice suyunu çıkardınız sizde hee gidin baska yerde takılın deli etmeyin beni
- +1 yıl
valla haklısınız kusura bakmayın az kaldı az daha sabredemez misiniz hiçbirşey kabul etmiyor ki
Soran+1 yıltm kardeşim hakkinda hayırlısı
- +1 yıl
Teşekkürler Allah razı olsun sizden de :))
+1 yılEvlenirim sorun değil. Ben bakarım her türlü. Yeter ki o beni sevsin.
06 Yorumla
Soran+1 yılvaybe
- +1 yıl
Eşim isterse daha sonra çalışabilir. Kendi isteğine bırakırım yani. Anlaştıktan sonra uyum yakalanır. Önemli olan o kişiyi bulmak.
Soran+1 yılDoğru.. nasip
- +1 yıl
Evet yaa öyle. Görücü bile gittim olmadı yine. Bakalım durmak yok. Evlenecem.
Soran+1 yılbende görücü usulü tanıştım bir kac kisiyle olmayınca olmuyor..
- +1 yıl
Aynen. Kriterler belirleyici bunda. Benim pek yoktur. Ama karşı taraftan olmadı çoğu.
Ben evlenirim ben tam aksini istiyorum eşim evlenince çalışmasın istemiyorum 😊en büyük kariyeri ona benzeyen çocuklarım olsun
09 Yorumla
Soran+1 yılneden peki
Soran+1 yılyari gül calisabilir bunda sorun yok
Soran+1 yılYarım gün
Soran+1 yılanladim
Soran+1 yıltanistigim insanlar yüzünden
+1 yılesimin calismasini istemem, durumumuz musaitse. ama ihtiyac halinde calisabilir
00 Yorumlayok öyle bir dünya ya hatunu çalıştırmaya karşıyım bile ben ama tabi kendi seçimi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Evlenirim tabii eve bakacak olan genel olarak benim niye evlenmiş?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. İşini değil onu sevdiğim için evleneceğim için sıkıntı yok
00 Yorumla
+1 yılyok öyle birşey illa işi olacak değil evlendikten sonrada bulunabilir iş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen takılmam şahsen öyle şeylere iş güç okul durumu ama bnden kariyerli işi yüksek makamı o ayrı
00 Yorumla
+1 yılİlla çalışan olmak zorunda değil.
00 Yorumla
+1 yılCogu erkek istemiyor 😶
00 Yorumlane alakası var erkek olsan neyse :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. sevdikten sonra fark etmez beya 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEe yani tersi durumda kız erkekle evlenmez
00 Yorumla
+1 yılEvet isterim sevdigim kiz issiz zaten :)
00 Yorumla
+1 yılbekle biraz canım halledicem😂
00 Yorumlaİşi gücü olan bir erkek ister
01 Yorumla
Soran+1 yılisi gücü olanlar istemiyor..
+1 yılbenim için sorun olmaz
00 YorumlaSabırlı ol ve hayırlı olan biri çıkar inşallah
04 Yorumla
Soran+1 yıl🙁🙁🙁🙁
Soran+1 yılgörücü usulü tanisinca mantık üzeri oluyor hersey o yüzden kriterler uymayinca olumsuz cevaplar alıyorum görüştüğüm kisilerden
+1 yılben dert etmezdim herhalde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılProblem değil benim icin
00 Yorumla yanımda olsun yeter ne çalışması
00 Yorumla
+1 yılEşimin çalşmasını istemem zaten
06 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Onun çalışmasına dayanamam benim tek birtane eşim var onuda çalıştırıp yoramam eşine bakamayacak erkek evlenmesn
Soran+1 yıl😂😂😂
- +1 yıl
Noldu nye güldün
Soran+1 yılhicte kiyamaz karısına
- +1 yıl
Öyle valla
+1 yılMesleğin nedir.
02 Yorumla
Soran+1 yılpsikoloji mezunuyum
- +1 yıl
Bence parasına bakmadan boş kalmamak adına gir bir işe başlayine iş bakmaya devam et , yoksa bulanıma girersin bu şekilde devam etme.
evtt tabıkı evlenırımm neden olmasınnn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKari parasi yemek istiyorlar :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliş önemli fakat aşktan daha önemli degil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı.
+1 yılKülliyen yalan
00 Yorumla
+1 yılKısmet canım
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılEvet neden olmasın
00 YorumlaEvlenmezler
00 Yorumla
+1 yılTabiki evet
00 YorumlaBulursun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 750 cevap paylaştı. Hadi be ordan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 959 cevap paylaştı. Ben evlenirim
00 Yorumlaiş etken değil bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılKültürlü olsun da.
00 Yorumla İşli istemem.
00 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri