Günaydın arkadaşlar bana en en büyüğünden lazım onunçin soruyorum lütfen ciddiye alalım.
Seyirci oyuna güveniyorum. Bana şöyle en şiddetlisinden, en risklisinden lazım. En derini, en yükseğinden. Evet, sabah sabah. Belki de gözümün önündeki aşkı görmüyorum. Bu da ihtimal dahilinde.
İlkokulda 😄 ben hayatımın aşkı ile ilkokulda tanıştm aradan yıllar geçti konuşmaya başladık sonrası hala beraberiz kim bilebilirdi yıllar sonra tekrar bir sebepten konuşup başlayacağımızı her şey kader kısmet. Kaderimizde varsa o kişi yer zaman hiç farketmiyor ummadığımız yerden karşımıza cikabiliyor
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben iş yerinde tanışmıştım:) herkes onun yüzüne güler arkasından konuşurdu tabiri caizse dalga bile geçerlerdi. bir anda başladı herşey:) adam yerine koydu herkes onu benden sonra :)3 yıl beraberliğin ardından nişan Arife'sinde terkedildim:) yüz verdik yetime geldi 😂
Benim ki is yerinde baslamisti. Cok begendigim biri vardi bir gün tesadüf ayni asansöre denk geldik (bu arada asansör kücüktü 3 kisilik) ve sadece ikimiz vardik, heycandan kalbim agzimdan cikacak gibiydi tükürügmü bile dogru dürüst yutamamis genizime kacmisti öksürmeye baslamistim, onunda elinde su vardi hemen bana icirmisti ve ilk kez bu kadar yakin göz göze gelmistik. Yani benim icin askin en güzeli tesadüfen asansörde baslamisti :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
En tatli sabahlar cokokremle basliyorda En buyuk asklar nerde basliyor kimse bilemez cunku aradigin insanmidir ask midir? Ask ise aradigin cicekde bile bulursun insan ise aradigin yan komsun bile olabilir. Bir insana asik olmak icin illa tehlikelerden mi gecmen lazim? Oyleyse al koyun agasinin kizini kullan at sonra pesine dussunler mecbur evlendirsinler sen uzun sure sevme kizi ama sonra asik ol ona 😂😂😂 Bundan 100+ bölümlük dizi cikar yemin olsun
Guzel bir yazi ama ben aşkın bahar havasi gibi cikolata tadın da oldugunu dusunmuyorum ne zaman yanar aci cekersen sonunda kavusmak varsa bütün zorluga ragmen odur aşk
Hakkaten cogu arkadasim okuldaki sevgilisiyle evlenmis ya. Enteresan bir sey, gordugum en tatli asiklar ilkokul arkadaslarimdan cikmis. Ayni uniye gidip sevgili olmuslar. Ayni zamanda mahalle arkadaslarimdi.
Ben is ortamindan sevgili yaptim. Albenili bir iliski degil, evde bile is konusuyoruz cogunlukla. Benzinlikte sevgili olmayi dusunemiyorum bile. Ama tatilde otelde sevgili olmak isterdim.
Ulaşmakta, sahip olmakta zorlandığın aşk en büyüğüdür.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bunların hepsi de olabilir, hiçbiri de. Önemli olan nerde olduğu değil, o kişiyi bulduğundan emin olmak.. Yanlış kişiyle kendini kandırmamak ve ne istediğini bilmek
Bazılarının herhangi bir yerde karşısına çıkar (ki bence en uygun yer okul) bazılarının istese de aşk karşısına çıkmaz. Bu biraz şansla ve Allah vergisiyle alakalı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Konya da mı valla yok öyle bir şey ben Konyalıyim Konya'da yaşıyorum adım atmadığım yer kalmamıştır kimseyle aşk filan yok o şıkkı eleyelim
Seni istiyorum gel beni İste bAyramdan sonra ama düğünü ili bayram arası yapmayalım kurbN bayramından sonrada hooop bir düğün peşinden de balayıııııı💏🤵🏻👰🏻
"O basitçe olur. O damdan düşercesine olur. Yabancı bir kadınla karşılaşırsın ve aniden bir şey olmuştur. Cevaplayamazsın, o cevaplayamaz. Aniden kendini onunla aynı yöne giderken bulursun. Aniden kendini onunla aynı dalga boyunda bulursun, uyarlanırsın. Ve aniden gerçekleştiği gibi aniden kaybolabilir de. O bir gizemdir."
Sen bu durumda bulunsaydın bir şeyler yapar mıydın açılır mıydın yoksa açılamaz mıydın? Diğer sorum ise iki tarafta bir araya gelemiyor kız gelse napsa hoşuna giderdi? O dediğin şey çok imkansız benim için
En İyi Cevaplar