Yoluma bakmak istiyorum peki nasıl?

Benim için her şey güzel başladı, onun içinde tabii. Güzel şeyler hakkında konuştuk gelecek hakkında , yapacaklarımız hakkında. Ama farklıydık. Benim için bu farklılık sıkıntı değildi , sorduğum ve endişelendiğim sorduğum zamanda sıkıntı olmadığını söyledi. Benden bir şeyler gizledi , sana güvenmek istiyorum buna izin ver dedim , yalanını yakalım yıkıldım , benden gizli ( gideceği yerlere asla gitme etme demem , sadece eski kız arkadaşı var diye gitmesini istemezdim.) arkadaşlarıyla buluştu bir daha olmasın dedim , sosyal medyaları kapattık ama yinede içimde ona karşı bir şüphe vardı çünkü ilişkiye güzel başlayıp ara sıra böyle çöküntüler yaşamıştım , kendime gelemediğim çok üzüldüğüm zamanlar oldu , asla dedim yine ona sarılırken buldum kendimi. Çok çabaladım mutlu olmak için. Sınav sürecinde mesajlaşmamız azaldı, buluşmalarımız hafta 1 kere oldu , ara sıra ona kızarken buldum kendimi , biraz üstüne gittim istemeden. Beni mutsuz ediyorsun dedi. Yinede devam ettik. Ben daha dikkatli oldum. Ara verelim dedi. Ara veremedik tabi yine konuştuk ettik , birden gelecek planları konusunda hızlı olduğumuz aklına geldi. Sen iyisin seni üzmek istemiyorumlar söylendi. Yine çabaladım sensiz huzurluyum beni haketmiyorsun dedi. Geriye ise kalbi kırık güçlü olmak isteyen ben kaldım. Kesinlikle kendimi iyi hissediyorum ama pek arkadaşım yok , var ama işte özel biri yok. Kendime daha güvenmek , insanlarla daha cok konuşmak istiyorum. Ama nasıl? Nasıl iyi hissedebilir güçlü olabilirim?
Yoluma bakmak istiyorum peki nasıl?