Üç gün önce sevgilimle beraber oleum ve bunun psikolojisini atlatabilceğimi düşünmüyorum. Daha önce bana ilkimsin ilk kez seninle bu kadar yakınım demişti, inanmıştım ve birşeyleri yaşarken de bunun huzuruyla yaşamıştım. Bugün etkek arkadaşım benden önce iki kişiyle daha birlikte olduğunu söyledi ve kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Bana geç söyledi benimle beraber olmayı mı bekledi? Çok üzgünüm yardımcı olun napıcağımı bilemiyorum. Bir de erkek ilk ilişkisini unutamaz mı?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılilkler unutulmaz bunu asla unutma o ilk hep aklindadir daima. seninle birlikte olabilmek yani seni elde edebilmek için birsürü yalan söylediğine eminim işte ilkim olacaksın evlenicez ayrılmayacaz vs gibi yeminler ettiğine de 2 3 ay sonra tekmeyi vurur sana çünkü umrunda değilsin nasıl olsa ben buna çaktım bırakamaz diye düşünecek ve haklıda bırakmayacaksın ve o seni hiç sevmiyor olucak onun için s. xs den başka birşey değilsin insan sevdiği insana asla kıyamaz bunu unutma yapamaz canı yanar der ya pişman olursa der üzülürse der ya psikolojisi bozulursa der yaparken ne yalan söyledi nasıl ikna etti merak ediyorum geçmiş olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılO da şimdi pişman keşke yapmasaydım üzülceksen neden yaptık diyor
Cevap sahibi+1 yılben erkek olarak etrafımdan yakın arkadaşlarımdan çok duydum böyle sözler avutma çabaları emin ol umrunda değilsin 3 4 ay ver kendine izle sadece 3. kişi gibi yaşadıklarını. ayrilinca dönüp mesaj bile atmayacak. he ben hiç okadar ileri gitmedim 2 senelik ilişkim teklif dahi etmedim. çünkü evlenecegim insan da öyle benim gibi olsun istiyorum. her erkek te kabul etmez. hatta arkadaş çevremden örnek verim kimse kabul etmez. bir şeyi yaparken düşün geleceğini sonuçlarını.
Cevap sahibi+1 yılbu saatten sonra da yapacak birşey yok
- Cinsel Yaşam konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılNikahtan önce beraber olan erkekler kadınları terk eder. Geneli öyledir. Niyeti zaten seni kullanmakmış. Yakında gider. Etrafta bu kadar diktirmek için uğraşan varken hiç mi görmezsiniz? hiç mi düşünmezsiniz. ne deseniz boş
02 Yorumla
Soran+1 yılSağol çok açık sözlüsün
- +1 yıl
Bu kadar saf kadınlar olmasa , güven sorunu yaşanmazdı. Kadınları hiç kullanmayan erkekler bile bugün tüm kadınları gözlerinde şey olarak görürken nedeni de kendini kullandıran kadınlar yüzündendir. Zaten kadınlar kendilerini sevenin değil kullananın yanında olur hep öyledir.
+1 yılYani o değilde neden pişman olacağı şeyler yapar ve yaşar insan ben anlamıyorum.
Herşeyi geçtim o adam dürüst bile davranmamış size, şahsen ağır bir durum.
Karşısına çıkan her bayanı bu şekilde ikna ettiğini düşünür, soğur ve uzaklaşırdım olan size olmuş maalesef.03 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın ama ilk cümlene katılmıyorum. İnsan yaşayıp görmeden neye pişman olacağını bile bilmez. Herkesin pişmanlığı vardır, olucaktır. Yaptığı ağır dediğin gibi dürüst de davranmadı şu an derdin tam ne dese sadece gizlediğinden diyebiliyorum çünkü diğer hislerimi nasıl anlatırım bilmiyorum
- +1 yıl
Seni yargılamak bana düşmez yanlış anlama ama bence bazı şeyleri yaşamadan önce bin kere düşünmek lazım. Ben kadere inanırım bunu demek ki yaşayacakmışsın bundan sonrası için güzellikler dilerim
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
+1 yılhayir canim bisi olmaz baska birileriyle iliskisi olmus. sonucta senden oncesi sen olmadan once sorun yok bence. tek sorun sana bunu soylememesi. bunu da burnundan getir bence. her ne olursa olsun konu senden saklamamaliydi
132 Yorumla- +1 yıl
onu bilemem ama benimde erkek arkadasim benden once beraber olmus birileriyle bana soyledi bunu. tabiki kafama taktim ama durust davrandi ve baskasinin olmicagina eminim sonuna kadar ama bu kizin sevgilisini bilemicem
- +1 yıl
evlenirim niye evlenemiyim ayrica yasim 19
Soran+1 yılO da öyle söyledi sonuçta sen varken yapmadım dedi ağlayıp duruyorum belki benimle beraber olmadan önce söylese beraber bile olmazdım
- +1 yıl
olmasaydin iyimis ama olmus bir kere uzulme
- +1 yıl
niye olmasin ya 😂 ayni sehir olmasa da yanima gelir senin gibi ergen değil o 😜
Soran+1 yılPişman olsun ilgilensin istiyorum napmalıyımm
- +1 yıl
oglum ben ergen olabilirim ama o değil 😜
- +1 yıl
burnundan getir sana soylemedi diye
- +1 yıl
27..
- +1 yıl
yatmadim manyak niye evlenmesin ayrica
- +1 yıl
sen sanki cok gormus gecirmissin hele manyaga bak 😜 tabi evlenicez
- +1 yıl
ergenussun bir kere 😜
- +1 yıl
yo ben herkesle ugrasirim
- +1 yıl
hadi len ordan ergenus olan sensin
Soran+1 yılKonuşmayalım biraz dedim
- +1 yıl
o ne dedi
Soran+1 yılÖzür diledi beraber atlatıcaz dedi ben seni seviyorum sen beni seviyosun nasıl söyleyebilirdim dedi ben de işte tek kalmak istiyorum dedim tamam dedi
- +1 yıl
tamam sorun yok ki bence
Soran+1 yılBenimle bunu yaşamadan paylaşması lazımdı çok kötü hissediyorum kendimi
- +1 yıl
hissetme bence. haklisin onda ama kotu hissetme kendini
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
17Cevap
+1 yılHiç ilişkim olmadı diyen erkeklerin çoğu yalancıdır görüyoruz. Benim sanal ilişkim oldu, konuşmalarım oldu ama fiili anlamda hiçbir kadınlar ilişki yaşamadım. Reelen bakireyim.
22 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel
- +1 yıl
Şu an hiç kimsem yok, sanal muhabbetçim de, bulursam ederim ama reel anlamda ilişki yaşamam ancak nikahlanınca. Saygılar.
+1 yılYa ben erkek kaşarıyım o zaman..😂😂 ne önemi varki hem seni sevdigi için ilksin demiş.. ben direk söylerim kaçıncıysa..😀😀
010 Yorumla
Soran+1 yılBenden sakladı üzül kafana tak istemedim dedi ama bunları daha önce söylese belki ilişkiye girmezdim.. onun ilki olmak istemiştim
- +1 yıl
La erkeklerde bakirelik kavramı yok anlamıyonmu? ne farkediyo işte hem erkek her seviştigini sevmezki?
Soran+1 yılBenden öncekini sevdiğini biliyodum bide bişeyler yaşadık deyince tqmam oldum yani 2 senedir beraberiz şimdi söylüyo bişey yaşadıktan sonra söylüyo
- +1 yıl
Kuruntu yapiyon önemli degil sende ona ilk degilsin de
Soran+1 yılO benim ilkim desem de inanmaz onla olması bile mucizeydi
- +1 yıl
He tamam o zaman takma beya bu kadar seviyorsa seni ne önemi var ilişkini yok edersin
Soran+1 yılKonuşmayalım biraz dedim
- +1 yıl
İyi halt ettin..
Soran+1 yılNeden öyle diyosun aferin sevgilim mi demeliydim
- +1 yıl
Hayır ama bu kadarda kafasına kakılmazki senxen önce olmuş aldatsa gene eyw
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes bu kadar dürüst olmaz.
Erkek olmadığınız o tabuyla yargılamayın.15 Yorumla
Soran+1 yılDerdim önceden söylememesi ve ilkimsin diye kandırması
Cevap sahibi+1 yılKorkmuştur ayrılacağından
Soran+1 yılŞimdi neden söyledi peki
Cevap sahibi+1 yılArtık sana karşı elini açıyor. Durust olmak istiyor. Doğruyu bilmeni istiyor.
Soran+1 yılSağol
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılcanımsın kızım salak... O adamın sana sen ilksin dediği yalana inanacak kadar canımsın... Adam senden alacağını aldı şimdi soğuma ve bırakma çabası peşinde... Belli ki beğenmemiş seni, zevk verememişsin... Adam da doğruları söylemiş sana...
01 Yorumla- +1 yıl
Canımsın olan kısımları S, a, l, a, k, sın olarak oku...
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılalacağını almış senden hevesi bitmiş. şimdi doğruları söylüyor. belliki sana tekmeyi basacak 4. arayacak
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. ablaları duymasın çocuğun vururlar evden kovarlar... kötü yola düşer.. sahip çık.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsenden öncekilerede tozpembe yalanlar söyleyerek ilişkiye girmiştir söylemedi deme sende son olmayacaksın buda apaçık ortada 😎
010 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle dedin
Cevap sahibi+1 yılgenelde hep böyle olur hanım efendi peki şöyle söyleyeyim senden öncekilere ne diyip berabsr oldu sizi bırakacağım deyip mi?
Soran+1 yılYa haklısın arkadaşım çok haklısın ben daha keneim çocuğum yapmamam gerekeni yaptım Allah belamı versin
Cevap sahibi+1 yılbunun farkına vardıysan ne mutlu sana
Cevap sahibi+1 yılelin oğlunun tozpembe yalanlarına inanıp gidip yapıyorsun öyle şeyleri ailenin yüzüne nasıl bakıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılhadi yarın birgün çocuk seni bırakacak sonra evlendiğin adama ne diyeceksin
Soran+1 yılDoğruyu söyleyeceğim aileme gelirsek de bakamıyorum
Cevap sahibi+1 yılbak bir erkek ne yaparsa yapsın bir abdest le herşey gidiyor ama bir kız ömür boyu lekesi kalıyor bu kadar kolay nasıl inanıyorsunuz ki anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılulan ben erkeğim şu an senin haline okadar üzülüyorum ki nedense 😂
Soran+1 yılKardeşim gülme lütfen. Ben ilk kez birini sevdim burda herşeyi detaylı yazamam onun olmak istedim oldum. Asla yapmam dediğim kınadığım bişeydi yaptım. Pişman mıyım evet o da annem ve çevremden dolayı yoksa bir pişmanlığım zaten yok yorumun için teşekkürler
+1 yılAhhh siz kızların bu mallıgo ah bu erkeklerin uçkuruna düşkün çipliği
11 Yorumla
Soran+1 yılKes
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik yaşamayan erkek mi kaldı hepsi aynı hepsi yalancı
20 Yorumlaunutur
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah ama çok üzüldüm
+1 yılSenden ayrilir 2 haftaya
01 Yorumla
Soran+1 yılSanmam da niye böyle bişey dedin
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Senden sonrakine de aynı şeyi söyleyecek
10 Yorumla
+1 yılSen mı ogrendn kendi mı söyledi
02 Yorumla
Soran+1 yılKendisi söyledi
- +1 yıl
Sen bilirsin
+1 yılbakireligini bozdu yani
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
beni takip etsne
Geçmiş ola.
01 Yorumla
Soran+1 yılNapıcammm
+1 yılNe yaptın hallettin mi
00 Yorumla
+1 yılS. klmişin davası olmaz denir geçmiş olsun
14 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün konuş
- +1 yıl
Saygı istiyorsan hak edeceğin konular aç veripte sonra derdine düşme pişman olmican seyleri yap allah akıl versin
Soran+1 yılVerdiğimin derdine düşmedim kardeş yalanın derdine düştüm nerenle okuyon
- +1 yıl
Ee bu işler böyledir köprüyü gecene kadar ayıya dayı derler efendi adam cinsellik peşinde koşmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılkullanmış seni
01 Yorumla
Soran+1 yılNerden vardın bu sonuca
Yoo unutur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGel yanıma öcünü alalım conem
04 Yorumla
Soran+1 yılKeşkee
Cevap sahibi+1 yılTamam iste yapalım bişeyler öcünü almış olursun
Soran+1 yılYa arkadaşım bir defol git ben ne anladım sen ne anlatmışsın ya iğrençsiniz
Cevap sahibi+1 yılHahaha deme öyle ya
+1 yılAyril
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Hatta ayrilma iki o. r birbirinizi bulmusunuz
Soran+1 yılSenin gibilerinin döl ısrafı olan bu dünyqda annene o. Denmediyse bana da diyemezsin
- +1 yıl
Ahaha babanin sucu haklsin senin degil 😂😂pecete kullan dedim kac defa mk a dnlemedi beni 😂
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne