Sevgilim beni umursamıyor sandım ve pişman olarak aldattım meğersem hiçbir şey öyle değilmiş çok pişmanım napıcam?

Çok kısa anlatmaya çalışacağım ben çok muhafazakar bir ailenin kızıyım babam hep dinen iyi olmamız için çalıştı ve ben de lise 3e kadar kimsenin elini dahi tutmadım buluşmadım vs. Lise 2de tanıştığım ve benden bir yaş büyük olan bir çocıkla ilişkimiz vardı ilk başta her şey çok güzeldi hatta okul değiştirmeme rağmen aramız iyiydi tek sorunumuz buluşamamaktı benim ailem izin vermiyodu ama ben onu deli gibi seviyodum defalarca onunla buluşmak için ailemle kavga dahi etmiştim işte ama sevgilim bana sürekli küfür ediyodu bana bir şeyini anlatmıyodu beni tersliyodu ben de umırsamadığını düşünüyodum onun sınav senesiydi bu sene ve ben yine de arkadaşlarımın da kızmasına rağmen sevgilimi bırakamadım o bir kere beni bıraktı ben çok deli oldum ağlaya aplaya sonra ger barışmıştık neyse sevgilim beni böyle tersleyince artık bir gün tak etti ve bu zamana kadar hep kardeşim dediğim çocuğa yakınlaştım neler olduğunun farkına bile varmadım ben bu zamana kadar art niyetli kimseyle tanışmamıştım benden göğsümün fotoğrafını şstedi ben atmadım kavga ettik ve ben kimseyi kıramayan bir insanım o çocuk da uzun süredir benim kardşeim dediğim çocuktu herhalde boşluğuna geldi istedi sandım kavga ettik öbür gün kaybedicem sandığım için attım sonra daha çok pişman oldum sevgilimin haberi yoktu ben gerçekten çok aşırı pişman oldum ve sevgilime bu olayı anlatmadan ayrılalım dedim o da ben sana güvenmiştim falan diyimce benim ona olam sevgiö geldi aklıma nasıl yaptım bu hatayı intiharı bile denedim ama olmadı dayanamadım anlattım ve sevgilim ondaki fotoğrafları yaymakla tehdit ediyo bunun yanında zatem benim pişmanlığım da var beni umursadığını hissetsem yapmazdım sevdiğini bilmiyodum çok pişmanım namaza başladım tövbe ediyorum ağlıyorum mide bulamtılarıö var kısuyorum sürekli ama sevgilimi geri kazanıcam onun beni sevmediğini düşündüm beni boşlamasından beni umursamıyo dedim ben beni umursadığını bilsem böyle bir şey yapar mıydım deliricem çok pişmanım çok yalvarırım yol gösterin
Sevgilim beni umursamıyor sandım ve pişman olarak aldattım meğersem hiçbir şey öyle değilmiş çok pişmanım napıcam?