Çok kısa anlatmaya çalışacağım ben çok muhafazakar bir ailenin kızıyım babam hep dinen iyi olmamız için çalıştı ve ben de lise 3e kadar kimsenin elini dahi tutmadım buluşmadım vs. Lise 2de tanıştığım ve benden bir yaş büyük olan bir çocıkla ilişkimiz vardı ilk başta her şey çok güzeldi hatta okul değiştirmeme rağmen aramız iyiydi tek sorunumuz buluşamamaktı benim ailem izin vermiyodu ama ben onu deli gibi seviyodum defalarca onunla buluşmak için ailemle kavga dahi etmiştim işte ama sevgilim bana sürekli küfür ediyodu bana bir şeyini anlatmıyodu beni tersliyodu ben de umırsamadığını düşünüyodum onun sınav senesiydi bu sene ve ben yine de arkadaşlarımın da kızmasına rağmen sevgilimi bırakamadım o bir kere beni bıraktı ben çok deli oldum ağlaya aplaya sonra ger barışmıştık neyse sevgilim beni böyle tersleyince artık bir gün tak etti ve bu zamana kadar hep kardeşim dediğim çocuğa yakınlaştım neler olduğunun farkına bile varmadım ben bu zamana kadar art niyetli kimseyle tanışmamıştım benden göğsümün fotoğrafını şstedi ben atmadım kavga ettik ve ben kimseyi kıramayan bir insanım o çocuk da uzun süredir benim kardşeim dediğim çocuktu herhalde boşluğuna geldi istedi sandım kavga ettik öbür gün kaybedicem sandığım için attım sonra daha çok pişman oldum sevgilimin haberi yoktu ben gerçekten çok aşırı pişman oldum ve sevgilime bu olayı anlatmadan ayrılalım dedim o da ben sana güvenmiştim falan diyimce benim ona olam sevgiö geldi aklıma nasıl yaptım bu hatayı intiharı bile denedim ama olmadı dayanamadım anlattım ve sevgilim ondaki fotoğrafları yaymakla tehdit ediyo bunun yanında zatem benim pişmanlığım da var beni umursadığını hissetsem yapmazdım sevdiğini bilmiyodum çok pişmanım namaza başladım tövbe ediyorum ağlıyorum mide bulamtılarıö var kısuyorum sürekli ama sevgilimi geri kazanıcam onun beni sevmediğini düşündüm beni boşlamasından beni umursamıyo dedim ben beni umursadığını bilsem böyle bir şey yapar mıydım deliricem çok pişmanım çok yalvarırım yol gösterin
Cevabın nedir?
+1 yılya sen onun seni sevmediğini düşündüğünden değil ilgi beklediğin için o ilgiyide başkasında gördüğün için onu aldattın ama bak daha yaşın küçük o ilişkin laşkalaşmış artık barışsanda çok iyide olsanız yürüyeceğini sanmıyorum çünkü başka birisine göğsünü attığını biliyorve sana birdaha güvenmeyecek sevgiside eskisi gibi olmayacak iyice bitir ilişkini saygıyla ayrılın. ha birde şöyle bir durumvar bazı erkekler sevgisini fazla göstermiyor ama bir şekilde anlıyorsun seni sevdiğini oerkek aldatılmaz ilişkibitirilmez oturup konuşursun düzeltmesini istersin baktın olmuyor ayrılırsın. bu kadar net!
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgilinle ne yap ne et barış ama ondan önce o kardeşim dediğin zannettiğin insanla yüzyüze konuş de ben boşluğuma geldi kötüyüm seninle arkadaş olarak devam edebiliriz sadece daha ötesi yok merhaba merhaba bundan sonra diceksin sevgilinledd bulusucaksın sessiz sakin bir yerde beni umursamıyosun zannediyodum daha fazla üzülmemek için ayrıldım çünkü iki yabancı gibiydik pişmanım her şeyi düzeltelim de hallolur ama merak etme aynı yollardan bende geçtim 1saat önce ayrıldık mesela şu an yanımda olur böyle şeyler sakın üzülme
12 Yorumla
Soran+1 yılÖnvcelikle gerçekten umutlu konuştuğunuz için teşekkür ederim gerçekten bana umursamaz davranışları beni çileden çıkartıyodu deliye dönüyodum ben onun için babamla kabga ederken o beni takmıyodu yoksa ben hayatımda böyle şeylerle gerçekten uğraşmamıştım çok çaresiz ve pişmanım
- +1 yıl
Hiç bir şey olmaz sen kendini yüksek tut karşısındada fazla mutlu durmaki üzüldüğünü anlasın herşeye baştan başlayın onada eksik taraflarını anlat hem ama yüzyğze konuş mutlaka
+1 yılonun suyuna git ve onunla buluş. fırsatını kollayıp bir ara telefonunu al ve fotoğrafları sil. çocuğu anacı iyi değil seni kullanmak ve birlikte lmak istiyor. o çocuğa gösünü atan bana verir gözüyle bakıyordur o sana.. eğer telefonunda değilse de bir gün onu webcam yapma vaadiyle kandır soyunmasını falan iste sen de soyunacağını söyle. sonra o soyununca sen de onu tehdit et ki elin güçlensin ve sana bulaşamasın
08 Yorumla
Soran+1 yılYa keşke bu kadar kolay olsa yani o çocuk benle buluşmaz ki
- +1 yıl
tamam da illa buluşması lazım amacı neymiş de konuşuyormuş o zaman
Soran+1 yılBeni süründürücekmiş
- +1 yıl
allah allah. ne yapmışsın ki sen ona da süründürecekmiş acaba. sana saygısız olan o
Soran+1 yılBunu söylediğimde nolursa olsun aldatmadım sen kahpelik yaptın dedi ben de görmüyo musun ölüyorum zaten hatamdan pişmanım dedim ama süründürmeye niyetli
- +1 yıl
ya o seni zaten sevmemiş. sevse küfürler etmez. sen yine de onun suyuna git tuzağa çek
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim öneriniz için ama yalanla dolanla değil zaten onun suyuna gidiyorum çünkü gerçekten pişmanım
- +1 yıl
öyle de on sana zarar verecek ben kurtul diye diyorum
boşluğuma geldi diyorsun gelmicek... kardeşim gibi diyorsun foto atıyosun sen şuanda o fotoyu attığın elemanla hala konusabiliosan bırak ayrılın sevgilinin haberi olmasın üzülmesin çocuk..
09 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmuyorum hataydı dedim o çocuğa da
Soran+1 yılBeni tehdit eden sevgilim zaten :(
Soran+1 yılÇocukta yok. Çocık hatasının farkında hatta onunla konuşmama kararı da aldım tek ilgimi eski sevgilime göstermek istiyorum çünkü onun güvenini çok zor da olsa kazanmam lazım
Soran+1 yılTekrarlanmicağına eminim ama ona nasıl kanıtlayabilirim ki
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
9Cevap
Sana küfür eden biriyle nasıl ilişkiye devam etmeyi düşünüyorsun mesela, onu bir anlatsana. İyi yapmışsın aldatmakla, şimdi sıra terk etmekte.
Ayrıca müstehcen fotoğraflar isteyip, bunu tehdit aracı olarak kullanan puştları' itinayla savcılığa şikayet edeceksiniz, size o fotoğrafı göndermesi herkese yayabileceğiniz anlamına gelmiyor it-herifler.211 Yorumla
Soran+1 yılBen onun o tavırlarına bike gerçekten alıştım sanıyodum ama tak etmiş ki böyle bir hataya düştüm her hatanın bir dönüşü vardır bunu çokça araştırdım napıcam bilmiyorum
- +1 yıl
Dediğim gibi o heriften bir cacık olmaz. Fotolarda yüzün görünmüyorsa hiç endişelenme, görünüyorsa ve tehdit alıyorsan o ite şikayet edeceğini söyle, mesajları silme lazım olabilir. Burada sana kadınlığın üzerinden laf sokmaya çalışan g*t oğlanlarına cevap yazmak zahmetinde bile bulunma. İki yüzlülerin çoğu erkeklerden çıkıyor.
Soran+1 yılNereye şikayet edebilirim ki beni tehdit eden sevgilim zaten zamanında attığım şeyler için nasıl bir şikayet olabilir :(
Soran+1 yılPolise de gitsem zaten ailem illaki öğrenir çıkış yolum sadece ona affetirmek kendimi ki bunu sadece yaymasın diye demiyorum onu hala seviyorum
- +1 yıl
Çok kolay vazgeçiyorsun. Bence onu sevmiyorsun, sevme onu ya. Maganda gibi bişey bu. Söylediklerin kafamda bunu canlandırdı. Yarın bir gün döver de seni, hatta öldürür de. Hiç haber izlemiyorsun galiba, bu tip hastalıklı erkeklerle muhatap olma, ne yapacakları belli olmaz. Senin güvenliğin için diyorum, zarar görmeni istemiyorum. Seviyor olsan bile ayrılsan ölmezsin, illa ki unutacaksın, onu sana unutturacak birileri çıkacak emin ol.
Bu kadar kolay vazgeçmeni göz önünde bulundurarak fotoğraf konusundaki son yorumum, fotomontaj deyip işin içinden sıyrıl. Ayrılmayı yedirememiş böyle intikam almaya çalışıyor dersin.
Soran+1 yılBen gerçekten onu çok seviyorum beni umursamadığını düşündükçe çılgına dönmüştüm hatam bu yüzddn ama konuşma ssleri de vardır fotomontaj diyemem elinde ne var onu bile bilmiyorum ya ama çok teşekkür ederim
Soran+1 yılDaha kötü neye olurum bilinmez dua edin sevdiği zaöanlar aklına gelsin ve vazgeçsin
Soran+1 yılO beni affetse eğer bir şekilde düzeltirdim hayatımı belki
bikere şu din ağzıını bırak meme nedir ya her isteyene atıyon mu seni takmıyo die millete meme mi atıcan az bile yapıyolar sana işgüzarlığın sonu budur
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır her isteyene tabi ki atmıyorum, bu zamana kadar elini bile tutmamıştım kimsenin sevgilim benle böyle umursamaz oluca takmaz diye düşündüm boşluğuma geldi
Soran+1 yılbir insanın gaflet anı vardır olay daha başka yerlere gidicekti kafamı topladığımda başka yerlere gitmesine engel oldum hataydı dedim , 1 seneni verdiğin insan seni sürekli başından savsaklayınca bazen attığın adımı bilr ölçemeyip deliye dönebiliyosun napıcağını şaşırıyosun özellikle bu zamana kadar kimsenin elini bile tutmamış bir insansan kendine yedirememeyi saymıyorım bile
Soran+1 yılBu daha önce de olmuştu ama izin vermemiştim o gaflet anında kendime engel olmuştum da işte böyle sebdiğin insan seni umursamayınca çılgına dönüyosun
Göğsünün fotoğrafını paylaşmak nedir yazık etmişsin sevginize
13 Yorumla
Soran+1 yılSevgi yok sanınca insan hataya düşüyo
Soran+1 yılFarkındayım çok büyüktü bunun bedellerni 1 aydır çok ağır çekiyorum hem aileme yaptıpım için utanıyorum hem sevgime yaptığım için utanıyorum hem kendime yakıştıramıyorum hem Dinen kötüyüm bilmiyorum nasıl altından kalkılır
+1 yıldediği hiçbir şeyi yapma, yüzün gorunuyormu fotograflarda
07 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimin tehdit ettği fotoğrafların bazılarında yüzüm var
- +1 yıl
sen ne tür bir aptalsın kızım ya, bu işin sonu bok her türlü, ailende anlatabilecegin kimse yok mu
Soran+1 yılHayır birine bile anlatsam sonu çok kötü olur ben onlar öğrenmeden toparlamak istiyorum. Beni tehdit etmeyeceğini bilsem gerçekten düzeliyodum sadece ona sevgimi telrar kanitlicaktım ve bidaha böyle şeyler yapmicaktım ama tehditten durmuyo
- +1 yıl
kızım bak , seni kandırıp fotoyla tehdit eden biri sana her kötülüğü yapar zaten, uyma buna, ne istersen yap, birşey yaparsan polise gideceğim diye şöyle, uzak dur şu piçten
Soran+1 yılUzak mı durmalıyım yoksa affetirmeli miyim :(
- +1 yıl
bak bu seni tehdit Edip çağırır, sevişir videoya çekip nete atar, internette bir sürü böyle arkadaşım var, uzak dur, tehdit et, fotoğraflarımı bir yerde bir kişide görürsem polise gideceğim, görüşme kayıtlarımızda duruyor de, şikayetçi olurum de, uzak dur kızım bu pictende, ne affetmesi, seven insan böyle yaparmi sence
- +1 yıl
p. i. ç var dedim arkadaşım çikmiş
+1 yılPeki cidden seni sevmemiş olsaydı şu an pişman olurmuydun
03 Yorumla- +1 yıl
Güzel soru
Soran+1 yılEvet olurdum benim pişman olduğum şey sadece yazık olan sevgimiz değil, hatamdan da pişman olduğum için namaz vs başladım birsür pişmanlığım var
- +1 yıl
Allah affetsin o halde canım
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazık be. Kizlar nasil bukadar saf olabiliyorsunuzz
Hey Allahım sen kızlarımıza akıl fikir ver..
Üzme artık kendini ikisinide boşver.16 Yorumla
Soran+1 yılBen boşversem de sevgilim boşvermicek ki bana rahat yokmuş öyle dedi ama ben yayma tehlikesi dışında onu kaybettiğime de çok pişmanım
Soran+1 yıl@1playgirl neyi değiştirir ki aileme giderse eğer yayarsa gerçekten beni redderler
Cevap sahibi+1 yılYa o çocuk seni sevse sana değer verse resmini yayacam dermi hiç? Yani delikanlı adama yakışır mı bu hareket? Adamlıktan uzak her iki çocuğunda hareketi. Boşver gitsin. Tövbe et bolca. Artık söz ver Allaha helal yoldan gideceğine dair. Belli ki yapmışsın bir hata. Ama nasıl hala onu seviyorum diye biliyorsun?
Soran+1 yılEvet onunki intikam alma isteği :( tövbe bolca lazım😥 Ama napayım pişmanım ona böyle bir şey yaptığıma
Cevap sahibi+1 yılYa böyle intikam olmaz. Tehdit etmelerine izin verme. Gerekirse polise git. Sakın onların dediklerini yap. Kızım bak senin canını daha çok yakarlar. Benden sana tavsiye eski sevgilini geri kazanmaya çalışma. Böyle adamlık olmaz.
+1 yılSevgilindeki fotoğraflarda yüzün gözüküyor mu? Ne tür fotoğraf ki seni tehdit ediyor?
00 Yorumla
+1 yılbildiğin kezo ve güzelsin namaz tövbe vs seni kurtarmaz ilk fırsatta niyeti yine bozarsın sen
09 Yorumla- +1 yıl
güzelsin değil kâşârsın
Soran+1 yılKaşar demek bu kadar kılay olmamalı
- +1 yıl
senin yaptıkların kolaysa benim söylediklerim neden zor olsun
Soran+1 yılYaptıklarımın kolay olduğunun bir ispatını yapamazsın. Sevgilim beni terslerken bana "hayatımda ne yerin var ki" derken ben saatlerce ağladığımı bilirim aylarca sanrettim 1 yılımı verdim çok şeyin üstesinden geldim benden böyle bir şey isteyene ne denir bilemezdim kavga da ettim atmam diye ama hiç kötü bir şey olur diye düşünemedim her şeyi anladığımda çok geçti ve pişman olmasam sevgilimden saklardım ona anlatmazdım gizlerdim, ama yaptığımdan öyle utanıyorum ki çözüm arıyorum lütfen çözüm arayan çareisz insanlara bu tarz yorumlar yaparken biraz daha dikkatli olun yaptığımı savunmuyorum ama pişmanlığımın arkasındayım bidaha öldürseler yapmam
- +1 yıl
vücudunun bir bölgesini kardeşim dediğin bir çocuğa gönderdin doğru mu
Soran+1 yılHayır değil bunu yaptıktan sonra intiharı da demedim ama Allah bir şekilde engelledi ve hatayı hatayla kapatamam dedim olmuşla ölmüşe çare yok en azından bir ders çıkartıp ona göre davranmam gerek
- +1 yıl
beni takip et özelden yazıcam
Soran+1 yılSövmek için mi😔
- +1 yıl
yardımcı olmak için
İyi ki "kısa anlatıcam" yazmışsın.. :D
21 Yorumla
Soran+1 yılDaha kısa anlatamazdım :)
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Umarım evlendiğinde aldatmazsın kocanı bu aklınla
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ben bu zamana kadar kimsenin elini tutmamışım diyorum, sevdiğime gözüm kapalı 1 yılımu vermişim diyorum beni umursadığını düşündüğüm bir anda oldu bunlar diyorum bidaha asla yapmam diyorum çok pişmanım diyorum hatamdna ders çıkardım diyorum siz umarım kocanı aldatmazsın diyosunuz ben gerçekten anlamıyorum yaptığımın arkasında değilim diyorum yapımda böyle bir insanlık yok beni bu hataya iten sebepler vardı kocamı ons göre seçerim mersk etmeyin
+1 yılsana küfredenle sevgili olursan bo olur :/
215 Yorumla
Soran+1 yılBöyle değildi o benim canımdı bana küfretmesinin sebebi de iyi bir üniversiteye yerleşmek içinmiş. Benle her komuştuğunda kafasını toplayamıyomuş o yüzden gitmem gerekiyomuş anca böyle kovabilirmiş beni
- +1 yıl
saçmalamış bana bahane gibi geldi seven insanın saygısı olur sebep ne olursa olsun yapmaması lazım
Soran+1 yılKeşke onu aldatmasaydım ne olursa olsun beni sevmese bile bir ilişki vardı sonuçta ortada hatayı ona atamam pişmanım
- +1 yıl
keşke aldatmasaydın ilişkini kes hepsiyle önüne bak bence
Soran+1 yılÖnüme bakmam imkansız beni tehdit ederken ki ben zaten onu kazanmak için çok çabalamoştım keşke böyle olmasaydı diyorum ama keşkelerle değilmiyo düzeldiğimi ispatlamam lazım
- +1 yıl
ispatlasan bile onunla olmaz seni tehdit ediyor sonuçta asla güvenme ona
Soran+1 yılEvet bunu arkadaşlarım da söylüyor ama ispatlamam lazım ilk başta
- +1 yıl
ya ispatlama bence olan sana olur
Soran+1 yılİspatlamazsam da bu sefer yayar
- +1 yıl
ya yayarsa dava edeceğini söyle kanıt topayıp yap ama
Soran+1 yılBen hiç kanıt düşünmedim ki bir şey için sadece çok sevdim hayata hep toz pembe bakıyodum hiç böyle kanıt falan aramazdım bir şey için
Soran+1 yılEvet 😥 ama şu an duygularımdan önce inandırmam gereken bir insan var
- +1 yıl
o insanları boşver sende ona karşı kozunu kullan
- +1 yıl
off kafayı yicem kızım kime neyi ispatlıyorsun o bir kızla bu şekilde konuşsa kızın göğsünü istese o kızda atsa olan olmuştur yapmışsın işte bir hata aldattın ben aldatmadım diyemezsin ne sebeple olursa olsun sen onu aldattın ve çocuk seni sevmiyor bu net. seni sevmeyen bir adama neyi anlatırsan anlat ayrıl ve önüne bak zaten o ünversiteye gidince seni hiç sallamaz şimdiden böyle yapıyorsa. ve şunu sana söylemek zorundayım sabit fikirlisin inan ve çok sıkıcısın. insanlar sana ne diyor biraz akıl al. madem kendi bildiğini okuyacaktın ne diye bize soru soruyosun
+1 yılYapacak bişey Yok olan olmuş artık
00 Yorumlageçmiş olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Ne yaptin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim beni umursamıyor sandım ve pişman olarak aldattım meğersem hiçbir şey öyle değilmiş çok pişmanım napıcam?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım