Sevgililerin yanında olmak bazen kara kedi gibi hissettirir bize, onlar resim çekilirken, sarılırken konuşurken siz sap gibi kalmışsınızdır. Bu durumu yaşayan var mı?
Sevgililerin yanında 3. kişi olmak sizce nasıl bir duygudur.
Sevgililerin yanında üçüncü kişi olmak nasıl bir duygudur?
Alışveriş & Hediyeler konusunda 10,6b cevap paylaştı.
Kalabalık bir gruptuk. üni. de öğrenciydik. Ben gruptaki ikinci kızdım ve diğerinin sevgilisi vardı. O kıza sevgilisi gül aldı. Ayıp olmasın diye bana da aldılar. Çok abes buldum. Hayatımın en sıkıcı aksamlarından biriydi. bir daha takınmadım onlarla
Şöyle bir şey varki öyle durumlardan kaçınıyorum çünkü aşırı kıskanç bir insanım bende olmayan şeyleri çok kıskanırım ki bu kötü bir durum onları o kadar kıskanırım bir kaç güne kalmaz onlar ayrılırlar bende arkadaşlarımın iyiliği için öyle ortamlardan kaçınıyorum
Annem bişey beğenirsem maşallah de diyo ya bişi hatırlıyorum annem çok mükemmel görünüşlü bir pasta yaptı böyle çok güzel olmuştu annemin elinde içeriye götürücek dedim anne ne güzel olmuş 2 dk sonra pasta annemin elinden düşüp yerle bir oldu ya
Her gün yaşıyorum. 5 saniyede bir kendimi uzaklara bakarken buluyorum evet belki çoğu zaman fransızım ama sevdiğim iki insankn birbirini mutlu ettiğini görmek çok değerli
Berbat bir duygu oldugu icin sevgilisi olan arkadaşlarimla sevgilileri varken görüşmek istemem genelde. Öyle zamanlarda benim gibi sap olan arkadaşlarımla takılıyorum.
En İyi Cevaplar