3 gündür tanıdığın bir kıza bunu soruyorsun neden sorarsın?
Cevabın nedir?
+1 yılYavşama seçeneği %80 oranla önde olabilir ama %20 lik kısmıda unutmamak lazım tabi bu %20 lik kısımın sonucuda yavşamaya çıkıyor ama neyse :D bu %20 lik kısım da şudur bir sevgilin vardır belki ve sen onla konuşmaktan rahatsız oluyosundur veya olmuyosundur ama sevgilin vardır ve sevgilisi olan birinin benle konuşması apaçık bence sadakatsizlik belirtisi ve böyle bir insanla konuşmaya devam etmek istemem bu yüzden soruyo olabilir
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
sana şu kadar söyliyeyim eğer yok dediysen gelcek açılcak sende reddetcen egon tavan yapcak daha önce aynısını yaşadım biliyorum benimde aklım onda kaldı ama gurur bazen herşeyin önüne geçiyor
222 Yorumla
Soran+1 yılBen de sana şöyle söyleyeyim yok dedim zaten ama ego falan değil. Ben ondan etkilenmiştim. O bana böyle bir soru sordu ama devamı gelmedi. Benim de aklım karıştı. Hoşlandığı için mi yoksa kuru bir meraktan mı sordu diye. Şu an gelsin kabul ederim direkt. Çünkü 1 aydır sürekli onu düşünüyorum.
Soran+1 yılNumarası yok. Ben de sadece facebook kullanıyorum. O da öylesine yani. Onun face hesabı var ama o da pek kullanılmıyor gibi. Eklesem mi bilemedim işte. Beni geniş zanneder diye çünkü erkekler bazen direkt öyle bir damga yapıştırıyor. Bu kız geniş falan diye. Benden iyice soğur diye korktum.
Soran+1 yılPek bir tanışıklığımız olmadığı için pat diye eklemek abes mi olur ki diye işte.. Öf anlayıver işte..
- +1 yıl
aynısını yaşadım bende evli misin diye sordum yok dedi 2 3 gün sonra açıldım beni reddetti aklımdan çıkaramıyorum bir daha karşısına çıkmaya cesaretim de yok. zaten zar zor kendimi topladım gittim konuştum hemde ilk defa tamam o kız bu kız demiştim ama bakalım ne olcak. yani demek istediğim senden düzgün şekilde bir cevap alamadıysa dönmüyor da olabilir
Soran+1 yılFaceden direkt yazayım mı sence. O 3 günlük dediğim yer 3 günlük bir işti. Öğrenciyim ben zaten.20 yaşındayım. O da 22. O markette sürekli çalışıyor. Hem onu görebilmek için hem de diğer çalışanları da çok sevdiğim için vefaszılık olmasın diye 1 hafta sonra oraya gittim ziyarete. Gözümün içine içine baktığını hissettim ama markette diğer çalışanların yanında çekinmiş olabilir belki diye düşünmeye çalıştım. Oraya ziyarete gideli de 3 hafta olacak. Tekrar gitsem mi bilemedim yoksa faceden mi eklesem dedim. Sonra da hayal kırıklığına uğramaktan korktum. Ya bana bir yol göster ne olursun...
Soran+1 yılBu arada senin mesele için de daha az düşünmeye çalış. Demesi kolay, biliyorum ama en azından çalış... Seni en iyi sen , beni en iyi ben bilirim. Seni de hiçbir zaman senin yerine tam anlamıyla geçmeden tam olarak anlayamam, sadece birazcık anlarım. Tek diyeceğim kendinde bildiğin şeyler vardır. İnsanın kendine has olan başa çıkma yöntemleri, güçlü özellikleri falan.. O özelliklerini daha da güçlendir. En azından birazcık daha iyi hissediyor insan. Olduğundan 1 kat daha iyi hissedebilmek bile sana kar kalır..
Soran+1 yılTamamdır, teşekkür ederim :)
Soran+1 yılKızlarda genelde şöyle bir düşünce vardır:3 günde nasıl sevebilir ya, hiç ciddi gelmiyor falan diye.. seviyorum demek için çok erken bir süre çünkü. Bence ona 3 fünde böyle bir şey hissedilemez diye düşünmesi konusunda haklı olduğunu ama senin de nasıl bu kadar etkilendiğini birden anlayamadığını söyledi. Yani şunun gibi : zaten bence de normalde 3 günde seviyorum demek için erken ya da bir şeyler için erken belki de ama ben de anlayamadım hep seni düşünür oldum. Gibi...
Soran+1 yılEvet çık. bir şekilde anlat derdini.3 günde sevil3meyecğini düşünmesine hak verdiğini ama senin de 3 günde nasıl olup da birden bire tutulduğunu anlayamadığını söyle.
Soran+1 yılBak kardeşim belli ki sen de içine baya bir dert edinmişsin bu kızı.3 günde açılınca biraz garipsemiş ciddiyetsiz bulup uzaklaşmış olabilir. Cesaretini topla. Senin için özel biri evet, farklı geliyor ama o da normal biri senden başka herkesin gözünde. Normal bir insan. Çekinme. Ne olursun. Git aşkının arkasında dur. O aşk belki azalacak belki çoğalacak bilemeyiz belki de aşkın değil anlık da olsa 3 günde hissedilen de olsa git o 3 günde hissettiğin duygularının arkasında dur."3 günde bir şey hissedilemez düşüncesinde "haksız olabileceğini hissettir ona. :)
- +1 yıl
arasam aradan 1 ay geçti hala seni unutamıyorum desem sence olur mu? tabi telefon no mu engellemediyse ayrıca ilk teklif ettiğimde müsait değiliz dedi sonra yazdığımda 3 günde böyle bir şey olamacağını söyledi tipten kaybettiysem böyle bir şey yazar mı gene de? kırmamak için sen ne düşünüyorsun
Soran+1 yılDiyebilir belki de ama inan bana kızlar erkekler direkt seni seviyoruma girince biraz geri çeker kendini. Pek ciddi bulmaz. Ayrıca tip olayı nedir ya... Önemli olan bir olay olduğunda "olsun ya, sonuçta yanımda ahmet-mehmet var."diyebilmek. Ki her ne için hayır dediyse desin ve 3 günde böyle bir şey olamaz cümlesinin altında yatan her ne olursa olsun sen yine de ona bu 3 günde böyle bir şey olamaz lafını yanılttır. Evet 3 günde ama ben 3 günde böyle oldum."Benim duygularım?3 günde olan duygularım, benim duygularım ama" diyebil. Ki tip olayını dert eden biriyse sen bir olay yaşadığında "iyi ki yanımda ayşe-fatma var."demeyi bekleme bile o insan için. Senin yanında duracak olan et kemik değil. Onun beyni ve kalbi. Et kemik bir organ ama hissi olmayan bir organ kardeşim. Duygularını savun olur mu?
Soran+1 yılİnşallah Allah yardımcın olsun. Git mutlaka konuş. Bol şanslar. Sonuç iyi de olabilir kötü de sen istediğin şekilde plandığın şekilde davran
Soran+1 yılKardeş sana bir şey sorabilir miyim? Ben cesaretimi topladım ve gittim oraya bugün ama çok arkadaşça ve normal konuştu benimle. O günden hiçbir şey kalmamış gibiydi yani. Hiçbir şey olmadı yani. :( Ne yapayım? Bir erkek olarak daha iyi bilirsin sen. Çok kırıldım ben.
Soran+1 yılHayırlısı olsun haklısın belki de...
+1 yılDuruma göre muhabbet değişiyor çünkü canım sevgilin varsa kanka kardeş yoksa yeni adayın hayırlı olsun
24 Yorumla
Soran+1 yılKuru bir meraktan değildir yani değil mi?
- +1 yıl
Sanmıyorum geneli anlattığım gibi
Soran+1 yılAnladım, teşekkür ederim yorum için?:)
- +1 yıl
Rica ederim
senin icin baskasiyla savasmama gerek var mi diyo :D :D
41 Yorumla
Soran+1 yılAyy şu an çok hoş geldi kulağa.. :)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
deli kız sana sevgili olmaya çalışıyor
bende olsam bende sorardım
hatta ilk günde312 Yorumla
Soran+1 yılAma bak biz 3 gün aynı ortamda bulunduk sonra bir daha görüşme fırsatı olmadı. Öyle bir ortam da yok zaten.1 aydır da benim aklım onda kaldı :(
Soran+1 yılYa ne bileyim çok efendi yardımsever bir çocuktu
Soran+1 yılHaklısın belki de benim aptallığım :(
Soran+1 yılHayırlısı olsun..
Soran+1 yılGönlümüzün kıymeti bilinsin kafi kardeş..
Soran+1 yılDoğru diyorsun. Hepimiz için en hayırlı olanı versin Rabbim.
neden bu kadar şaşırıyosun ki. belki utangaçtır böyle sormak istemiştir
11 Yorumla
Soran+1 yılŞaşırmak değil. Ondan etkilendim ve bana bu soruyu benle ilgilendiği için mi yoksa kuru bir meraktan mı sorduğunu anlayamıyorum.
+1 yılhoslanmis olabilir ya da sadece merak ettiği için de Olabilir
16 Yorumla
Soran+1 yılSadece meraktan olabilir mi gerçekten?:(
- +1 yıl
olabilir elbette her soruyu kendine çekerek düşünme bence sonunda hayal kırıklığına ugrayabilirsin
Soran+1 yılHaklısın galiba. Teşekkür ederim :(
- +1 yıl
rica ederim ama asma yüzünü bu karamsarlık olur güzel yüzlü gizli kullanıcı : )
Soran+1 yılTeşekkür ederim iyi niyetli insan sağ olasın :)
- +1 yıl
sende sağol : )
Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. varsa boşa kendini yormamak için 😂
62 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin? Öylesine, kuru bir merak olabilir mi peki?
Ya senden hoşlanıyor ya da meraktan neden olacak
19 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum. Kuru bir merak da olabilir yani
Soran+1 yılBir daha görüşemedik zaten ama 1 aya yakındır aklım onda kaldı. Sonunda hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. Adım atamıyorum o yüzden. :(
Soran+1 yılMesela ben sosyal medya kullanmıyorum. Bir tek facem var o da öylesine. Arkadaşlarım ekle diyor ama eklersem anlayabilir ilgilendiğimi ve sonra o hiçbir şey yapmazsa ben çok üzülürüm ya da beni fazla geniş biri gibi görürse. Bir de ben daha önce birini 3 yıl karşılıksız sevdim. Çok çok üzüldüm. Tekrar üzülmekten korkuyorum.
Soran+1 yılAnlıyorum, teşekkür ederim :)
yürümek için niye olacak
32 Yorumla
Soran+1 yılÖylesine sormazdın yani di mi bir kıza. Hani şey gibi "acaba bu kızın sevgilisi var mıdır ya?"diye.. yani sırf kuru bir meraktan
Yol yapıyo. Sana doğru koşacak hazırlıklı ol))
35 Yorumla
Soran+1 yılEmin misşn? Yani sırf merak ettiği için olabilir mi kutu bir merak?
Soran+1 yılKuru bir merak olabilir mi
Soran+1 yılBen öyle demiyorum. Yani o yüzden de olabilir mi sence? sen olsan 3 gündür tanıdığın bir kıza sırf merak ettiğin için sorar mıydın bu soruyu?
Senden hoslanmis tir kendine yol yapiyordur
35 Yorumla
Soran+1 yılPeki sadece meraktan sormuş olabilir mi yani ilgisi yoktur ama öylesine sormuştur?
Soran+1 yılHadi yani o kadar eminsin? Teşekkür ederim :(
Soran+1 yılPardon böyle olacaktı :)
Gayet basit bir cevabı var
113 Yorumla
Soran+1 yılHoşlanmıştır diyeceksen ben de sana emin misin? diyorum aklım çok karışık çünkü. Benle ilgilendi mi yoksa düz bir merak mıydı bilemiyorum.
Soran+1 yılAma gelmedi 3 gün aynı ortamda bulunduk zaten.1 aya yakındır görüşmüyoruz. Devamı gelmedi. Sosyal medya kullanmıyorum. Bir tek facem var. Onun facesi de pek kullanılır gibi durmuyor. Ya bana bir soru sordu aklımı karıştırdı gitti. İnsan bir düşünür di mi ben bu kızcağızı umutlandırırım şimdi diye
Soran+1 yılİstiyorum evet :) :)
Soran+1 yılFaceden eklersem anlar mı sence? :)
Soran+1 yılYa küçük mü :) Başka ne yapılabilir ki ama
Soran+1 yılYa ben zaten bunu nasıl yapcam onu bile bilmiyorum. Neyse, tamamdır teşekkür ederim :)
Soran+1 yılÇok mantıklı :) vayy be.. Sağ olasın :)
+1 yılyoklukta dır belki 😂😂
113 Yorumla
Soran+1 yılMesela sen bir kıza , yani 3 gündür tanıdığın bir kıza sadece kuru meraktan böyle bir soru sorar mıydın?
- +1 yıl
6. 7 ay konuştuğum bir kız olmuş olsaydı eğer bir şeyler hissetmiş olsam meraktan değil de ciddiyetten sorardım seninkisini bilemedim 😄
Soran+1 yılYa lütfen ama lütfen ne demek istediğini açar mısın? Gerçekten anlamadım ve yoruma ihtiyacım var.
- +1 yıl
yani çocuk sana karşı aslında boş eğlenmek istiyor sanırım ya da gelicegine yatirim yapiyor 3 gün içinde konuştuğum hic bir kıza sormam ben mesela ciddi degil yani çocuk ciddiyetin farkında değil
Soran+1 yılBenle ilgili art niyetli bir şey mi düşünmüş yani
- +1 yıl
valla bilemiyorum kanka ama yolla gitsin o çocuktan bir şey bekleme
Soran+1 yılAnladım :( ya çocuk öylesine sordu ben kendimi bir şey sandım ya da eğlendi benle
Soran+1 yılSağ ol. Teşekkür ederim...
- +1 yıl
olabilir de bilemicem ama takılma böyle şeylere boş ver ciddiye alma. herkezi
Soran+1 yılTamam, teşekkür ederim tekrardan. Sağ olasın kardeş
- +1 yıl
rica ederim iyi bak kendine ✋
Soran+1 yılSen de iyi bak. :)
- +1 yıl
olur bakarım 😌
+1 yılOna göre yürüyecek
27 Yorumla
Soran+1 yılPeki sadece merak ettiği için sormuş olabilir mi?
- +1 yıl
Çok düşük ihtimal
Soran+1 yılAnlıyorum, teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Sevindin sanki, senin de arkadaşta gönlün var galiba 😂
Soran+1 yılEvet var ama bir şey olduğu yok bir aydır bir de bir daha aynı ortamda bulunamadık. O yüzden diyorum ya kuru bir meraktan sorduysa diye. Ya onun gönlü yoksa diye
- +1 yıl
Bir aydır bir şey yoksa, onun gönlü olmayabilir vak çok uzamış çünkü
Soran+1 yılEvet sanırım, ben saçmaladım işte kendimce.
+1 yılona göre yürüyeyim diye 😄
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Varsa yazmamak için
23 Yorumla
Soran+1 yılPeki kuru bir meraktan sormuş olabilir mi?
Soran+1 yılAnlıyorum, teşekkürler yorumun için.
- Aşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılteklif edecek de cesaret yok
10 Yorumla
+1 yılYol su elektrik kasıyor 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılYani
- Aşk İlişkileri konusunda 29,6b cevap paylaştı.
+1 yılyürümek için
24 Yorumla
Soran+1 yılPeki sırf meraktan olabilir mi kuru bir merak?
- +1 yıl
az ihtimal
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için, sağ ol :)
- +1 yıl
sende sagol :)
Şeeeey etmek içan olabilei
08 Yorumla
Soran+1 yılNe etmek için?
Soran+1 yılÇok saçma
Soran+1 yıl@Reşit_bey yok artık ya
Soran+1 yılYuh
Soran+1 yılSen erkek misin kız mısın?
Gizli Üye(25-29)+1 yılseviyor kesin
20 Yorumla
Devamını Gör(3)