Kompozissyon gibi giris gelisme sonuctur aslinda. 15 de sever 20 de sevilir 25 dede mantigiyla evlinir. 30 da bosanir 35 de kartlasir 40 da koca bir pismanlik. Tabi kime göre neye göre kadinlarin bir sucu yok. Erkekler ah erkekler. Bu yazdiklarim varsayim. 15 de sevilip 20 de evlenip 25 de anne 30 da aşktir 35 de hayattir. 40 ta candir 45 de kaynanadir 50 sine gelse bile o erkek icin CANDIR
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKadınlar şeytanın ta kendi kendilerini saklıyorlar ama gerçek mahsum. görünümlü şeytanlar
11 Yorumla- +1 yıl
Bu yorumu sevdim :)
+1 yılKadınların hayatları boyunca masum birer melek olduklarını düşünmüyorum. Çünkü yetiştirildiğimiz toplum yaşayış tarzımız bize masumların hiçbir şekilde toplumda yer edinemediğini gösteriyor. Ayrıca ataerkil bir toplumda sözümüzün dinlenmesini istiyorsak daima sorgulamalıyız, eleştirmeliyiz. Bunlar da totalde masum kadını öldürüyor hırslı bir kadını ortaya çıkarıyor.
22 Yorumla- +1 yıl
İşte aradığım özeleştiri kokan yorumlardan biri.. Teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılBence kadınlar gün geçtikçe daha fazla deneyimle daha da tehlikeli ve zeki hale geliyor tabi eğer çok aptal degilse yani bence B şıkkı 👄
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
+1 yılHer insan bir olmadığı gibi her kadın da bir olamaz.
İnsanlar hayatının her evresinde farklılık gösterir ki göstermezse cansız bir varlıktan ne farkımız kalır, zaten cansız varlıklar bile değişim içinde (uygun kavram bulamadım)
Seçeneklerin ikisi de hem mantıksız hem de saçma geldi bana.
Olaylara biraz bireysel bakıyorum da :D12 Yorumla- +1 yıl
Yorumun için teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılkadınlar gerçekten şeytana pabucunu ters giydirebilecek yegane varlık olabilirler. hemcinslerim bana kizmasin ama ben kadinlardaki hırsı birbirini çekememeyi kıskançlığı hazmedememeyi bırak erkeği başka hicbi varlıkta görmedim. 😁😅
35 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum bu yoruma.. Hiç unutmam 19 yaşındayım o sırada üniversitedeyim yeni kazanmışım. Kızlı erkekli bir grubumuz var beraber takıldığımız. Kampuste çardakta oturuyoruz, gelen geçen kızlar hakkında bizim gruptaki kızlar hep bir yorum yapıyor, yok saçı olmamış, yok kıyafeti olmamış vs vs :D Sanırsın bir tek kendileri giyinmeyi biliyorlar :D
- +1 yıl
hani bazi kizlarin kız arkadasi yoktur. erkeklerle dha kafam sariyo derler ya. heh o kızları sevin sayın 😅 hakkaten kafasi hinlige fitne fucura çalışmıyodur 😁
- +1 yıl
Hahah bu önerini hatırlamaya çalışacağım :D
- +1 yıl
:))) pekalaa
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Kadınlar yıllar geçtikçe daha da akillaniyor gerek yaşadıkları hayal kırıklıkları gereksiz kalp kırıklıkları bu da onları zor kadın yapiyor
41 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerde de bu durum var aslında ama ben bugüne kadarki gözlemlerimden yola çıkarak söylüyorum, kadın gerçekten isterse bir erkeğe Dünyayı dar edebilir..
Şeytanı bile melekten öte sevdiren tek canlı kadındır. Bu da kötü olduklarından değil kötülüğe götürdüklerinden. Kadın hayata eşittir ve hayatta iyiliğe yer yok.
11 Yorumla- +1 yıl
Sevdim bunu
Bence avcı olmamız için 25 olmamız gerekmiyor. Ne avcılar gördük daha 20 bile olmadan. Bir kadının içinde her zaman bir avcı vardır. Ama ne şiddette ve ne zaman çıkacağı belirsizdir bence.
13 Yorumla- +1 yıl
Senin içinde de bir tane var mı onlardan?
- +1 yıl
Umarım hiç çıkmaz, bırak olduğu yerde kalsın :)
+1 yılKadın 7'sinde de 70'inde de şeytan olabilir. Benim lakabım "Komando Esmer Cadı" yıllardır da öyle skdjskdj
26 Yorumla- +1 yıl
Kaç yıldır bu lakabı gururla taşıyorsun? :)
- +1 yıl
Ortaokuldan beri
- +1 yıl
komando esmer cadı nedir yahu
- +1 yıl
@cobanavcısı bilmiyorum bizim mahallede eskiden bir teyze varmış gelenin geçenin üstüne su döker terkik atarmış baya iyi nişancıymış 90 yaşına rağmen çok hızlı koşarmış babam öyle anlatırdı ben de bunu arkadaşlara anlattım komando esmer cadı oldum benim yaşlanmış halimmiş onun aynısıymışım
- +1 yıl
O kadına komando cadı karı diyorlarmış bu arada yazmayı unutmuşum
- +1 yıl
Allah Allah. Ülke hepten manyak yaa :D Bayılıyorum Türkiyeme
+1 yılGenc ya da cok olgun olamamis kizlarin genelde A diyebilecegini dusunuyorum bu insan yapisiyla alakali kotu birsey degil...
21 Yorumla- +1 yıl
Haklı olabilirsin..
Ben bile bazen kendimden korkuyorum vay erkeklerin haline allah sizleri kadınların gazabından korusun
22 Yorumla- +1 yıl
Amin amin çok aminnn :D
Yaşadıklarına bağlı, her insanı bir tutamayız. 25'ini geçip 15 yaşındaki haliyle kalan tanıdıklarım var. Yine de B şıkkını seçtim.
13 Yorumla- +1 yıl
Yaş ve yaşanmışlıklar her zaman paralel ilerlemiyor..
- +1 yıl
Aynen öyle..
Kadının zekasına tecrübe de eklenince korkun ondan 😊 çok güzel bir soru olmuş düşüncende tamamen doğru
17 Yorumla- +1 yıl
Yayınlandıktan 15 dk sonra çok süper soru seçildi :D
- +1 yıl
Modlar sanırım..
- +1 yıl
O kim be?
- +1 yıl
Hemen göm sende :D bayılıyorsun beni gömmeye zaten :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazı Mitolojik inaclara göre Erkek topraktan Kadın ise ateşten yaratılmıştır.
Lilith gibi eski ahit (Tanah) da gecen karakterler unutulmamalıdır.
Semavi dinlerde Şeytan farklı anlatılır. İslâma göre, bazıların iddia ettiği gibi Şeytan bir melek değildir, ateşten yaratılmış ve üç harfli cinsinden sayılır lakin meleklerin lideri görevini yürütmüştür,
Ademe secde etmeyi ret edince, şeytan sıfatını ceza olarak almıştır.
Hiristiyanlıkta lucifer ( iblis, şeytan)
melek cinsindenmiş ve sonra Tanrıya isyan edince Şeytan kimliğine ceza olarak bürünmüş.
İslam hariç çoğu dinde kadın şeytan olarak tanımlanır.
İslam ise kadını kutsal varlık olarak görür.00 Yorumla
+1 yıl25 im avcı oldum mu bilinmez 😊 hala içimde masumiyet var diye düşünüyorum😇
14 Yorumla- +1 yıl
Tam sınırdasın demek ki.. İkisini de dene, tarafını seç! :D :D :D
- +1 yıl
Masumiyetten tarafım bu halimle mutluyum😊
- +1 yıl
Senin adına sevindim :)
- +1 yıl
Teşekkürler😊
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılseytan da bir melektir unutma kadinlari buna çeviren erkektir 🙈
19 Yorumla- +1 yıl
Ben daha çok meleğin içinde gizli kalmış şeytanı ortaya çıkaran şeyle ilgileniyorum ;)
- +1 yıl
cok basit melegin cani yaninca seytana dönüşür icindeki iyiligi masumlugu aldinmi seytan olur
- +1 yıl
Senin içindeki masumiyete kimse elleşmesin de başka bişey istemiyorum :)
- +1 yıl
onu sakliom zaten beni bilirsin kanatlarim yok sadece 😊
- +1 yıl
Bilmem mi melek yüzlü şeytan seni :D
- +1 yıl
abooo ne dedi 😂😂
- +1 yıl
Hak edion bazen :D
- +1 yıl
tam arada simariom ama her zaman diil 😊
- +1 yıl
:D :D
+1 yılBir kadını delirtmediğiniz sürece melektir ama delirtirseniz şeytandan beter olabilir.
14 Yorumla- +1 yıl
Peki kadını melekten şeytana doğru evrimleştiren o ince yol nasıl başlıyor sence?
- +1 yıl
Bir çok etken olabilir ama genelde sebepler erkekler oluyor. Babası olur, başka bir erkek olur, sevgilisi olur, eşi olur. Hangisi sebep olur ya da nasıl olur bilinmez ama kadın merhametini kaybederse cidden bir erkekten acımasız olabilir. Taciz ve tecavüz, sevdiği adamın ihaneti, babasının sevgisizliği veya şiddeti bunlar birer etmen.
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim katılımcı yorumun için.
- +1 yıl
Rica ederim.
Kadınları bir hayvana benzetmekten vazgecseniz artik yok at gibi ceylan gibi.
11 Yorumla- +1 yıl
Soruyu sorarken sadece mecazlardan yararlandım amacım kadını hayvanlara benzetmek falan değildi. Unutmayın teşbihte hata olmaz..
+1 yıl"15'inde ceylan" hoşuma gitmedi..
çocuk bir yaş o daha, bu mevzunun içine getirmek sapıkça.
En az 20 sinde ceylandır eğer yumuşak kalpliyse. Hep ceylan da kalabilir. İnsan bu, acımasızsa illa avcı olur.
Kadın erkek diye ayırmalar bana hep gereksiz gelir.23 Yorumla- +1 yıl
Pardon 15inde ceren işte..
- +1 yıl
Basit bir soru işte.. Yorumlara bakarsanız kimse sizin gibi anlamamış. Bence biraz abarttınız..
- +1 yıl
Basit basit diye diye meşrulaştırdık zaten nerdeyse her şeyi.
+1 yılanket sonucuna göre yüzde 79 oranın da kadınlar yıllar geçtikçe masumiyetlerini kaybedip birer avcı şeytana dönüşebilirlermiş. Allahım sen koru...
10 Yorumla
+1 yılBen de belki anlamli bir yazidir fiye sonuna kadar okudum. Ne kadar bos beles islrrlee ugrasiyorsunuz. Kadin kadindir. En onemlisi insandir. Gerisi bos.
22 Yorumla- +1 yıl
Cok ciddi takilmamak lazim arada bunlara da ihtiyac var ;)
- +1 yıl
Tabi hayat tarzin buysa yapacak bir sey yok
Biz kadınsız yapamıyorsak kadınlarda erkeksiz yapamaz iki ırkında birbirine ihtiyacı var. Kadin söyle kadın tehlikeli demeyin. Esitlik ilkesine inanıyorum.
00 YorumlaBen 35 yasindayim susiyim eniyisi 😊
32 Yorumla- +1 yıl
25'ten sonrası için de bir Bence yazacağım ilerleyen zamanlarda :) takip ederseniz okuyabilirsiniz ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 23'üm daha var oraya bakacağız artık. Ama ruhum olgun avcı av gibi bakmıyorum ilişkilere. Üstün bilişsel bir zihnin sevgi ve saygı içinde kadın/ erkek yaşamlarına karışmaması olarak bakıyom. Benlik ve birlik karmaşası yaşamak istemem.
00 Yorumla
+1 yıltecrübeyle bir yere kadar avcılığını geliştirebilirler.
ama bazıları da vardır ki 15inde de avcıdır 25inde de 40ında da...00 Yorumla
+1 yılBu dünya masumlara göre değil
21 Yorumla- +1 yıl
Artık iyi olanların değil, iyi oynayanların Dünyası burası..
+1 yılİki şıkta da aşırı rahatsız edeci genelleme yapılmış. Ayıp olmuş yani.
00 Yorumlalütfen ama bizler her zaman tatlı küçük birer melek olacağız ( unutma şeytanda bir melektir) 😉
00 Yorumla
+1 yılDünya kadar malin olacagina 250 gr findigin olsun demis adam adama o yuzden seytannnn seytannnnn
00 Yorumla
+1 yılYa en baştaki hayvanın adı ne çok tatlı
15 Yorumla- +1 yıl
Öyledir :)
- +1 yıl
peki adı ne? cinsi falan?
- +1 yıl
Ceylanın biraz daha küçükkenki haline ceren deniyor genelde..
- +1 yıl
bilmiyordum teşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. 30 unda ne oluyorlar?
14 Yorumla- +1 yıl
30'dan sonra evrim süreçlerini tamamlıyorlar, hala masumiyetlerini kaybetmemişlerse melek, yok kaybetmişlerse şeytann :D
- +1 yıl
@YekAhenk Bazen de tam tersi oluyor üstad.. Bazen de bir kadın, bir erkeği masumiyetten çıakrıp kötü yola düşürüyor. Ben yaşadım mesela bunu.. İçimdeki şeytanı bir kadın ortaya çıkardı..
+1 yılYıllar onları sinsi bir avcı yapar :D
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum :)
nerde bu avcılar avlasın bizi :) hahaha
12 Yorumla- +1 yıl
Herkesi avlamıyorlar, klas avcı çoğu :D
+1 yılC kadinlar hep cadiydilar
11 Yorumla- +1 yıl
Bu da iyiydi :)
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılYarı melek yarı şeytan.
14 Yorumla- +1 yıl
Adamına göre demek istedin sanırım?
- +1 yıl
Ne anladıysan o.
- +1 yıl
Peki..
- +1 yıl
İyi.
Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Bak bak neler diyor 😊
11 Yorumla- +1 yıl
Derim tabi, ne sandın sen beni :D
19 yaşındayım cerenim😂😂😂
13 Yorumla- +1 yıl
1 sene kalmış terfi etmene ;)
- +1 yıl
:D :D
12 den vurdun ama üst yaşlarıda bilmelisin
11 Yorumla- +1 yıl
Onu da bir sonraki soruya sakladım :)
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. kimi zaman şeytan kimi zaman masumdurlar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazı ları öyle diyelim bence kadın ne görürse onu yapar :))))
00 Yorumla
+1 yılŞeytan olmalı bir kadının içinde azda olsa😄
10 Yorumla
+1 yılKadın dediğin hep minik kelebek olur..
01 Yorumla- +1 yıl
Eminim oyledir ;)
Yok yav
11 Yorumla- +1 yıl
Sen daha 20 bile olmamışsın dağda gezen ceylan :)
+1 yılKadınlar hep şeytandır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞeytan
21 Yorumla- +1 yıl
Seni kim yoldan çıkardı?
+1 yılO eskidenmiş. Bu devirde 17 sinde avcı oluyorlar
00 Yorumla
+1 yılMasumuz hep hep heo
11 Yorumla- +1 yıl
Daha dur bakalım, 20 bile olmamışsın :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. erkek dediğin ne olmalı?
00 Yorumla
+1 yıl30 dan sonrasını mrk ediom
02 Yorumla- +1 yıl
Önemli olan 70 den sonrasi
- +1 yıl
Nolcak ki?
+1 yılilk defa duydum bu sözü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKoray avcu
11 YorumlaKesinlikle
11 Yorumla- +1 yıl
00 Yorumla