Merhaba
ben adet gördükten sonra test yaptım sonuç negatif ama geçerli olur mu?
Gecikme olduğunda yapılıyor Muş sanırım
ben adet gördükten sonra test yaptım sonuç negatif ama geçerli olur mu?
Gecikme olduğunda yapılıyor Muş sanırım
canım, adet olduğuna göre hamile değilsin. teste ne gerek var?
kadınların rutin adet döngülerinin ortası yumurtlama günüdür. bundan bir iki gün öncesi ve sonrası dahil içinde bulunduğun hafta yumurtlama haftası olur. bu dönemde yumurtlarsın ve döllenme gerçekleşirse bebek rahme yerleşir. rahme yerleştiğinde pembemsi bir akıntı olur az miktarda. buna da yerleşme kanaması denir. sonra bir bakarsın adet olmuyorsun. test yaparsın pozitif çıkar. adet olmuşsan büyük olasılıkla hamile değilsindir. neden büyük olasılıkla diyorum, çünkü bazı hamileler bir dönem daha adet olabiliyor. üstüne görme diyorlar halk arasında. böyle tanıdıklarım var.
şimdi sen diyelim ki adet oldun, bir de test yaptın, negatif çıktı, çifte kavrulmuş olur hamile olmayışın test edilip onaylanmış olur.
Bilmiyorum içimde bir şüphe var. Adetim 2-3 gün gecikti. Bittikten sonra ise bir hafta boyunca siyah leke geldi. Adetim bittikten 10 gün sonra test yaptım negatif çıktı.
Kasıklarımda hafif bir sızı var karnımda gereksiz bir şişlik var. İçe boşalma olmadı ama temas ettiği icin böyle bir şüphe içerisindeyim
bence kadınsal bir rahatsızlığın var. doktora git
Bunum Icin ne doktoruna gitmeliyim
Sence?
Regl olduysan gebe olma ihtimalin çok çok düşüktür zaten, yine de şüphem var diyorsan hemen sonra değil 1 hafta sonra falan yap.
Reglimin bittikten bir hafta sonra yaptım bu durumda geçerli mi
Geçerli.
Kendi biyolojinizi dahi bilmiyosunuz ya.. yapilmaz
Gecikme olduğunda yapabilirsin. Ama zaten adet olduğuna göre hamile olasılığı düşük.
Zaten adet olmuşsun ne gerek var
Yani adet gormussun gecikme olmali bence
İlişkiye mi girdin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar