Peki ya bana bekle beni diyen kızın gitmesi :D?

Geçen yaz bir kızla tanıştık sevgili olduk. Yanıma tek yakışan kız o idi dışarıdakilerin dediğine göre. Başta çok önemseyesim gelmedi çıkarken vs zaten aslan burcuydu (Burçlardan anlamam) paranoyak birşeydi.5 saniye geç cevap versem deliriyordu. Ayrıldık 1-2 kere. Sonra yıl başında tanımadığım bir hesaptan (Seni seviyorum iyiki varsın) mesajı geldi. Onun olduğunu anladım sevindim konuştuk vs anlaşamadık ama konuşmaya devam ettik. Ygs lys zamanları işte ygs de birbirimize sırnaşıyorduk. Ben zaten üni 1 dim oda lise son. bana "ygs ye az kaldı bana sevgi sözcüğü söylemeki aklım gitmesin sana" dedi. Bende seve seve dedim. sonra bana döndü "bekle beni olur mu?" dedi masum masum :) Tam geçen 2 güne kadar bekledim neredeyse 6 ay. ve ondan evvel yazdıklarıma cevap bile vermedi. En sonunda cevap aldığımda "sevgilim var" mesajını aldım.
Normalde umursamamıştım ama bugün rüyalarıma girdi. O melek gibi gülüşüyle güzel gözleriyle gördüm onu. Normalde benim gibi çapkın bir insan bile sevebiliyormuş onu bugün daha yeni fark ettim. Tabi benim yazdığım şeyde şu idi

"Bana bu kadar acı yeter, mutlu ol artık hayatından sonsuza dek çıkıyorum, ELVEDA yazdım ve engelledim. Sizce ne yapmalıyım. Geri döndüğünde affetmeli miyim?(normalde kimseyi affetmem ama bu farklı bu yüzden sizden fikir istiyorum).
Peki ya bana bekle beni diyen kızın gitmesi :D?