Sevmedigim biriyle evlenirsem ne olur?

yaşım 30a yaklaştı bekar kimse kalmadi cevremde arkadaslar filan ailemde sıkıştırıyor evlen diye bende istiyorum zaten de bu yasima kadar aşık da oldum sevdimde fakat hep terkedildim ve aldatildim.. uzun süre kimseyle görüşmedim. kimseye güvenmedim sonra bir kac kisiyle görücü usulü tanistirildim yani aracilar tarafindan.. yine olmadi onlarda istemedi beni arkalarini döndüler demem o ki şansım kismetim pek olmadı asktan yana.. bu aralar ailem birini benim icin uygun görüyor cocuk okumus kültürlü edepli namazında niyazinda kendi şirketini kurmuş tam bir aile çocuğu zaten ailemde taniyor ama ben tanimiyorum yani aslında ailemin begendigi sevdigi cocuk ben ama kendimi caresiz hissediyorum su an o sahsiyete karsi hic bir his beslemiyorum hoşlanmıyorum bile fakat evlen gitsin diyorum icimden ama ya sevemezsem hic.. hayatimi karartmis olurmuyum? kenime yazık etmis olurmuyum? veya tam tersi olursa ya cok mutlu olacaktim ve elimin tersiyle itersem bu fırsatı pisman olurmuyum? gercekten caresizim artik dogru düsünemiyorum.. yardim edin
Sevmedigim biriyle evlenirsem ne olur?