Rica etmek veya normal istemek yerine, sürekli emir veren bir sevgiliniz var. Bu duruma tahammül edebilir misiniz? Şahsen bunu yapan kişi arkadaşım olsa bile çıldırıyorum. Siz böyle biriyle ileriye dönük hayaller kurar mısınız? Sevgilinizin emir kipi kullanması sizi rahatsız eder mi?
Sürekli emir kipiyle konuşan bir sevgiliye tahammül edip, ileriye dönük hayaller kurabilir miydiniz?
Sürekli emir kipiyle konuşan biri aynısını karşıdakinden de beklemeli kaldırabilirse bende kaldırırım. İki taraflı da sıkıntı çıkar sonra rica ederek güzelliklerle şekillenen yeni bir yaşam imkanı oluşur herhalde ya da yürümez ikisi da sağlıklı :-)
Benim wn sinir olduğum şey bana emir verilmesi. Yani insan rica da mı edemez anlamiyorum ki. Sanki rica etse yapmicaz o şeyi. Ben herhalde bırak hayal kurmayı, tahammul bile edemezdim herhalde. Allah korusun tövbe ya Rab..
Önce bunu düzeltmesi için ısrarlı uyarı ve eleştirilerim olur dediklerini yapmam ki bunu arkadaş var onda aynen uyguluyorum yapmayınca fena bozuluyo 😂. Baktım olmuyo takılmalık kalır hayatımda en fazla
En İyi Cevaplar