Erkekler, tercihiniz hangi yönde olur? Kızlar, deneyim ve gözlemlerinizi paylaşın!
Güçlü ve özgüveni yüksek
Naif, masumane ve duygulu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Duygulu olan kadinlara karsi hepimizin bir zaafi vardir neden mi erkeklerin hepsi ozguvenli ve hepimiz gun icinde birbirimize meydan okuyoruz ve aramizda bir ozguven hirs yarislari oluyor. Gun sonundaysa yorgun düşüyoruz ve başımızı yaslayacak bir omuz ve bize sevgisini verebilecek birini arıyoruz
ikisininde iyi kötü tarafları va rortaya karışık alamıyormuyuz?
Seçimini yap :)
Naif kadın erkeğin gözünde erkeğin sözünü dinleyecek kadındır. Bu yüzden naif demeleri yüksek ama her kadın kendine güvenen güçlü kadın olmalı.
Erkeklerin cok buyuk cogunlugu naif der ama bir kadin bence ozguvenli ve kendinden emin olmali.
Cevap
9Cevap
Duygusu şry olan daha iyi güösüz olsun demiyoruz güçlü olunca bu sefer başımıza çıkarlar ama tabi ikisininde tersi ter en iyisi duyarlı kadın
Naif duygulu ve masum kadınlar güçsüz değildir. Gercek güç hassas bir beyinden gelir.
ben şunu gördüm bilgili insan önemli ne yaptıgını ve ne yapacagını bilen insan güzeldir
naif ve duygu gün sonunda kendini onun kollarına atıyorsun ve mutlu son ne yaşanmışsa unutturuyor.
ikisini de denedim, cevabım B :D
güçlü ve özgüveni yüksek Hanımefendi
Naif
Naif
Realist ve kararlı
Naif
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar