Evleneceğiniz kişinin maç izlerken verdiği tepkileri gözlemleyerek onun ne kadar sinirli bir yapıya sahip olup olmadığını anlayabilirsiniz! DHA'nın haberine göre, beden dilinin, bilinçaltından etkilendiği için gerçek duyguları kelimelere göre çok daha doğru aktardığını belirtildi. Eş adayınızla bir futbol maçı izleyerek kolaylıkla karakterini çözebilirsiniz.
Eş adayınızın sinirli olup olmadığı öğrenmek ve karakterini çözmek için onunla birlikte maç izler misin?
Eşinizi maç izlerken seçin! Eş adayınızın karakterini çözmek için onunla birlikte maç izler misin?
Futbol hic sevmem spikerin sesini duymaya bile dayanamam yani o derece sevmiyor ve nefret ediyorum. Es adayimlada izlemem kendisi izlesin ayri odada bende telefondan dizime bakarim 😂 hic ugrasamam ordan karakter analizi yapmakla Anlasiyorsak sorun yok elbette sinirli oldugunu vs. gosterir ama her insan sinirlene bilir bu dogal muhim olan 1. sinirinin ileri seviyeye gitmemesi yani siddet gibi seylerin dogmamasi ve bunu mac dan anlayamazsin 2. sinirli olan insani yatistirmayi bilmek
Valla hemen butun hatunlarda bu merak oluyor ya da mac gunu asla baska birsey yapmayacagimi bildiklerinden simdiye kadar ki butun kiz arkadaslarim benle mac izlemek icin yalvarmislardir :) yani bu durum her hatunun hosuna gider o yuzden bir belirleyici olacagini sanmiyorum :)
Hayır alakası yok, ben normal hayatta sakin naif biriyimdir ama maç izlerken küfür eder fazla reaksiyon gösteririm. Eğer gerçek bir futbol seversen zaten 90 dakika boyunca sinema izliyormuş gibi maç izleyemezsin. Bu erkekler içinde geçerli... Benim gibi olan bir çok tanıdığım futbol sever arkadaşım var.
Saçma geldi, sakin insan bile maç izlerken asabileşir. Ne kadar fanatik olsam da maç izlerken bunu aşırı derece abartan insanları çok itici bulurum, kız erkek fark etmez.
Maç izleyerek ne kadar fanatik olduğunu, bir maç için yalandan ne kadar sinirlenip sinirlenmediğini öğrenirsin. Yoksa sadece maçta sinirlenip normalde başka şeylere sinirlenmeyen insanlar da var
ben futbolseverim hatta sporseverim benim için sorun yok. önemli maçlar da bende fatih terim gibi olurum ya da yılmaz vural gibi. resmen kendimden geçerim.
Bizim lig de sinirlenmemek mümkün değil sonuçta stres atmak küfür etmek kızmak iyi gelebilir ama bu onun çok sinirli biri olduğu anlamına gelmez hayatın bütününe bakmak gerekir.
maç esnasından ziyade maçtan sonra tepkim skora bağlı olarak değişiyor.. mağlubiyete finish her, galibiyete dabıl punishment.. oy yüzden çok sever benle maç izlemeyi,)
@melsumeflinggg genelde oyunu yazana küfrediyorum oyuncuya buglara küfrediyorum, misal david silva adamın içinden geçiyor ya da agueroyu tutamıyorum öyle durumlarda
İlk defa böyle bir şey duyuyorum ama mantıklı geldi 😂Fenerbahçe bize bu yoldan geri dönüş yok!
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
İzledim. Gs yenilince ilkyarı ortasında çıkıp gittik ordan. Tuttuğu futbol takımına küstü. Diğer maçlarına gitmedi. Sonra birgün Banada küstü. Birdaha yüzüme bakmadı.
En İyi Cevaplar