Kocam parayı bulunca başka bir kadına tutuldu kadın allem edip kalem edip içkiliyken altına yatıp bekaretini verdi ve şu an onun yüzünden boşanma aşamasındayız. Eşimin bütün maddi olanaklarından benden fazla faydalandı pis k. ltak ben de ilk kez hayatımda beddua ediyorum;bana ve çocuklarıma yaptıklarının cezasını bir ömür çeksinler birlikte.. kızın ortalık malı kız kardeşi de onlarla beraber çeksin yedikleri içtikleri burunlarından gelsin😁
Cevabın nedir?
+1 yılDaha neler neler yaşattı bunlar diye düşünmeye başladığımda uçsuz bucaksız hayaller canlanıyor kafamda... sen davanı açtın nafaka ve mal marligini aldın yine çalısmaya ve çocuklarına bakmaya devam ediyorsun kendi mutlu yuvanda çocuklarınla yaşamaya devam ediyorsun hatta ileride Yen'i bir hayat kurabilirsin... hikaye şu an bu şekilde olmalı bence başka birşey yapma sineye çekme onlara bu hazzı verme
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
para huzur vermiyor işte kadın fena o... muş evli adamla ne işi var salak işte kocanın parasında gözü var inşallah cocugunuz yoktur ona yazık olmasa bari
03 Yorumla
Soran+1 yılVar kardeş 2 tane oğlumuz var ve biri daha 4 yaşında beş prasızken sevdim ben onu herşeyin azıyla yetindim sinirini eziyetini herşeyini ben çektim ama parayı sonradan bulunca etrafında dolanan ortalık malı kızlara gitti ve bana bunları yaşattı işte nankör vefasız vicdansız insan nasıl olunurmuş öğrendim
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Allah bırak güzelde sende bir şeyler yap
Ailesine şöyle en çok korktuğu çekindiği kişiye ağla anlat
Canım parayı evlilikten sonra buldu ise her şey ortaktır mahkemede yarısını alırsın neyi varsa dişli bir avukat ile
Aldatmayı da ispatla velayet vs bir sürü şey sana kalır
Uğraşamam diyorsun belki ama kendi hakkını çocuğun hakkını kişiliksiz bir kadınla adama yedirme14 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum canım ama gerçekten onun bana hiçbirşeyi kalmasın benim üzerimde bu saatten sonra hak iddia edemesin benimle muhattap olmasın istiyorum.. o kızda tepe tepe kullansın onu ve parasını zaten Allah onları tokatlayacak ben buna Emin'im suçsuz yere bana yaşattıklarına Allah razı gelmeyecek ikisininde
Soran+1 yılAynen canım hiç beklemiyor bunu yapamayacağımı düşünüyor şok olacak eminim beni de etrafındakiler gibi satılık zannediyor ama ben onu 5 parasız ve en bakımsız haliyle sevmiştim oysa ne sevgim ne karakterim satılık değil benim çok şükür
+1 yılÖyle kadınların bir ömür mutlu olmaya hakları yok ahin yerde kalmaz sen merak etme. Kocan pismn mi peki?
13 Yorumla
Soran+1 yılSözde çok pişman durup durup ben büyük hata yaptım diyor sana çok haksızlık yaptım diyor ama o kızla görüşmekten gezip tozmakta da geri kalmıyor pişman olan insan vazgeçer evine yuvasına karısına çocuklarına sahip çıkar değil mi? Boşanmaya yanaşmıyor ben konuyu açtığımda burnumdan getiriyor çünkü bu şekilde yani boşanmadığkmızda kendini suçlu hissetmiyor bizi ortada bırakmamış oluyor kendince
- +1 yıl
Adama bak hem pişmanim diyor hem de o kizla gorüsmekten geri kalmıyor. Bosan da gorsün günunü.
Soran+1 yılÖyle canım inşallah hayırlısıyla kurtulacağım herşeyden..
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
16Cevap
+1 yılElbet rabbm yaptıklarnn bedelini ödetir sen beddua etme ynede allaha sıgın daha güçlü ol kurtulduguna sükret
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAç boşanma davası çocukları da ver eline
Hiç bir kadın başkasının çocuğuna bakmaz iki güne bırakır o kocayı 😂24 Yorumla
Soran+1 yılOrası kesin😁
Cevap sahibi+1 yılKafası da zehir gibi çalışıyor maşallah sonucunu benden daha iyi biliyor 😁
Soran+1 yılBen olsam bakarım ama salağım ben bakma...
Cevap sahibi+1 yılSırf iyi niyetin bile güzellik abidesi ALLAH'tan siz o Kadın değilsiniz
Yoksa iyi niyetinizin yerine onu siz gibi görme yoluna girmek hiç hoş olmayacak
+1 yılBu dünyada da ahirette de cezasını çeker inşallah mazlumun ahı yerde kalmaz
20 YorumlaSen sanıyomusun o kadın cekmicek uc bes seneye ona da atar tekmeyi hevesini alınca... yuva yıkanın yuvası olmaz diye boşuna dememişler
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah bana yaşattıklarının daha fazlasını birbirlerine yaşatırlar ben geceleri çocuklarıma yansıtmamaya çalışıp ağlarken onlar İstanbul'un en lüks mekanlarında içki sofralarında alem yaptılar vicdanları sızlamadan
Gizli Üye(36-45)+1 yılHakkini sonuna kadar ara neden o yesin parayi sacmalik bu.. Ben olsam burunlarından getirirdim susma bence mahkemede delil sun ve hakkin olani al. Yok ben gururluyum onun parasini istemiyorum deme lütfen
07 Yorumla
Soran+1 yılYa değmez arkadaşım belki olmayan vicdanını rahat ettiremez bu şekilde çünkü eşim olacak karaktersizin tek tesellisi bu onu da elinden almak istiyorum bana diyemesin herşeyiniz var ne esirgedim sizden diyemesin
Cevap sahibi+1 yılSacmalama Allah askina onda vicdan olsaydi bu sekilde olmazdi biz turk kadini böyleyiz iste gurur yapma lutfen o kadinin catir catir yemesi beni burda kudurturken sen nasil gurur yaparsin
Soran+1 yılAllah'a güveniyorum ben o hesabını soracak
Cevap sahibi+1 yıl:( Allah mutlaka soracak ama sen hakkini al lütfen
Soran+1 yılSağol canım çok şükür işim var benim de ona muhtaç değilim ve Allah muhtaç etmesin inşallah çocuklarına baksın yeter
Cevap sahibi+1 yılAllah muhtac etmesin.. Umarim hersey gönlünce olur
Soran+1 yılSağol canım çok teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu olayda en büyük kaltak senin herif. neredeyse kadın saf kocana zorla tecavüz etmiş gibi anatacaksın
15 Yorumla
Soran+1 yılBen yaşadıklarımı o kızı. Bana yaşattıklarını sana anlatsam sen de aynı düşünürdün
Cevap sahibi+1 yılkocan uslu dursa düşme zkimsenin kucağına. sen asıl bunu düüşün.
Soran+1 yılHaklısın ama etrafta parası pulu var diye adam evliymiş bekarmış demeden altına yatan kızlar da olmasa kocam karaktersizliğini ortaya çıkarıp bunları yapmazdı ama değil mi?
Cevap sahibi+1 yılKadin da melek demiyrm zaten ama kabahatin buyugu kocanda neyse gecmis olsn
Soran+1 yılHaklısın ben de aynı düşünüyorum hatta ilk öğrendiğimde kıza acıdım üzüldüm ama sonra baktım kız anasının gözü sonra onun da suçlu olduğuna karar verdim. Beni sinir etmem için neler yapmadı bilemezsiniz
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılFilm gibi, ama adam niye o kadına gidiyor, bir yerlerde eksiklik mi var?
012 Yorumla
Soran+1 yılYok kardeş sadece doyumsuzluk başka bişey değil zaten kendi de kabul ediyor senin hiç suçun yok benim karaktersizliğimden oldu hata yaptım diyor ama kız bekar ve bakımlı çünkü başka işi yok çalışmıyor bile sadece giyinip süslenip kocama bir nevi eskortluk yapıyor😎ben hem çalışıyorum hem evin tüm yükü ben de hem de 2 tane benim ilgime sevgime ihtiyacı olan evlatlarım var tabiki o kız gibi olamam hergün kuaföre gidip süslenip püslenemem ayrıca o kızın bakireliğini bozdum diye kendini sorumlu hissediyor gerçi Allah akıl vermiş fikir vermiş belki de beni kandırıyor öyle diye bilmiyorum tabi ama ilk öğrendiğimde kandırdı beni zaten kız evli olduğumu bilmiyor dedi sonradan öğrendim biliyormuş meğer itiraf etti bende saf gibi kıza acıdım üzüldüydüm
Cevap sahibi+1 yılSonra öğrendiyse kız bıraksaydı niye bırakmıyor, san yazık değilmi? Sen şimdi ne yapacaksın, Hadi diyeceğim eşin senin ile de ilgilense, ama onu da yapma.
Soran+1 yılKız bırakmıyor işte hayatında sahip olamayacağı bir hayat sunan adamı neden bıraksın kızın annesi babası ayrı ve durumları kötü ama zengin koca bulmak için onun bunun yanında lüks mekanlarda takılıp sosyete imajı vermişler kendilerine bizimki sonradan öğrenmiş zaten kızın mahalle kızı olduğunu ama iş işten geçmiş işte ve kıza acıyor kız öyle uyanık ki bana sosyal medyadan eşime çaktırmadan ne imalarda bulunuyor her gittikleri yeri yazıyor gıcık olayım diye ama söylmiyorum eşime anacına ulaştığı keyfini sürmesin o şıllık die
Cevap sahibi+1 yılo zaman fazla dikkat etmeyin kendi hayatınızı yeniden oluşturmaya bakın, Siz ne kadar aklınızda olursa o kadar etkilenir ve üzülürsünüz, Üzülme yede değmez. Nasıl olsa bir işiniz de var.
Soran+1 yılEvet öyle yapmam lazım ama insan çatlıyor işte kimseye anlatamıyorsun ve bütün ailem akrabalarım şok olacak öyle büyük aşkla sevgiyle evlendik ki ve herkes bizi örnek gösterirdi çok para iyi değil özellikle erkekler için Allah geçineceği kadar versin insanlara bir söz vardır ya erkeği tanımak için eline para vereceksin kadını tanımak için elinden parayı alacaksın çok doğru bu söz🙂burada yazıp içimi dökmek istedim ve iyi geldi yorum yazan herkese teşekkür ederim cidden derdime ortak oldunuz
Cevap sahibi+1 yılSizde iyi fikir verdiniz, Bilgiler fikirler tecrübeler Sadece yaşı büyüklerden alınmaz, Kendinden küçük kişilerden de faydalanırsın. Bak erkeğe para ver, kadından parayı al Bu çok hoşuma gitti.
Ailen biliyordur tabi ama,
Soran+1 yılAilemin henüz haberi yok onları üzmek istemedim babama kanser teşhisi koyuldu tedavisi daha yeni bitti kontrolleri sürüyor şimdi duysa çok üzülür zaten onun sağlığına kavuştuğu haberini bekledim bu zamana kadar bu olayı öğrendiğim hafta ben şoku atamamışken babamın hastalığı ortaya çıktı Allah beni bir sınavdan geçiriyor diye düşünüyorum zaten bazen herşey böyle üst üste gelince 🙁
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım Geçmiş olsun, o zaman ailene şimdilik bahsetme, Babanın rahatsızlığı ciddi olduğundan üzersin. Ama eşin nerede derlerse ne olacak veya görüşmek isterlerse
Soran+1 yılEşim zaten eve geliyor yani normal görünüyor dışarıdan herşey babamı arayıp soruyor sürekli babamı o da çok sever babamda onu, ailemle ayrı ve uzak şehirlerde yaşıyoruz o yüzden anlamaları imkansız şu an için boşanma davasını babamın iyi olduğu belli olsun o zaman açayım diye düşünüyorum ama bekleyemiyorum sabredemiyorum artık aslında çok bunaldım biran önce çekip gitmek istiyorum.. eşime evden git dedim kaç kez gitmiyor da gitse aslında daha çekilir bir hal alacak yaşamım... bakalım işte babamla konuşmaya çok ihtiyacım var babam benim en iyi arkadaşımdı bekarken de evlendiğimizde de o bana yol gösterir destek olurdu bilse😔
Cevap sahibi+1 yılEvet Babalar öyledir, Kıymetleri gittiklerinde anlaşılıyor, Sen bu durumda eşin ile aynı evde nasıl kalıyorsun anlamıyorum.
Soran+1 yılBen istemiyorum ama o yüzsüzce geliyor ailesi bizimle aynı şehirde onların anlamasından da çekiniyordur bence zaten öyle bir hayat yaşamış kızı ailesi kabul etmeyecek adım gibi biliyorum çünkü kızın İstanbul'da gezmediği kişi gitmediği mekan kalmamış giyiniş ve yaşam tarzı eşimin ailesine hiç uymaz gerçi beni ilgilendirmez o tarafı ama ailesini de çok severim annesi babası üzülmeyi hiç hakeden insanlar değil ayrıca ayrı odalarda kalıyoruz zaten, bir yönden iyi oluyor aslında çocuklar hissetmiyor en azından ama er geç öğrenecekler tabi
Cevap sahibi+1 yılBurada hatalı sin kimsenin haberi yok olmazki hiç değilse sen ailesine anlat. Belki eşin geriye döner. zararin neresinden dönersen karşıt. tekrar gözden gecor
hmm allah yardimcin olsun da beddua etme allah onlara yaptıklarının. cezasını verir zaten
016 Yorumla
Soran+1 yılHayatımda ilk kez ediyorum çok canımı yaktılar hiç haketmediğim halde en büyük suçlusu eşim ama o kız da suçlu evli bir adama yamadı kendini
Soran+1 yılİstemem beş kuruşunu benim üzerimde hiçbir hakkı olmasın
Soran+1 yılYok herşey onların olsun Allah benim hakkımı öbür dünyada sorsun onlara satılık vicdansız ahlaksız insanlar
Soran+1 yılAmin
Soran+1 yılSağol kardeş üzülmemek keşke elimde olsa
Soran+1 yılAynen en çok o yaralıyor insanı biz 5 parasız evlendik eşim 800 lira maaş alırdı 1500 lira borç öderdik evlenirken kimse yardım etmedi doğru düzgün eşyamız bile olmadı ama bunları hiç sorun etmedim çünkü sevdiğim adamla olduktan sonra herşey boş dedim düğünümğzde takılan altınları bile hiç düşünmeden eşime verdim borçları vardı ödesin diye sonra ile girdim çok iyi bir yerde aldığım maaşımı gittim eline verdim sırf ondan fazla maaş aldığım için gurur yapmasın diye sonra işleri iyi gitti Allah kendi işini açmayı nasip etti ve hayalini bile kuramayacağımız kadar çok para kazandı ama ben asla şımarık zengin karısı olmadım hakkını o konuda ödeyemem bizden birşey esirgemedi evimizde en iyi hastanelerde Doğum yaptım ama ilgisi hariç..
Soran+1 yılben yine de eski yaşamım nasılsa öyle yaşadım inanmazsınız belki ama bir tane altın bilekliğim var bir de en küçüğünden tek taşım onu da ben seçtim hiç gözüm büyüğünde olmadı hiçbirşeyin bana aldığı bir araba var onuda kızdığında geri ister😁 aslında maaşımla alırım aynısını kredi çekerim ama bu lafı bile demedim onun yaptıklarına karşı.. neyse çok yazdım ama insan vefasızlıklara üzülüyor kötü kalpli sürekli ona sorun çıkaran sorunlu sorumsuz ahlaksız bir kadın olsam neyse ama kahretsin değilim keşke öyle olsaymışım
Soran+1 yılÖyle tabi sağol..
Kusura bakma da senin kocan tam bacım çocuğuymuş bir de çocukları var yazık çiçeğine koyim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocanın hiç suçu yok dimi? Beddua edeceksen ikisine de et.. İkisi de karaktersiz
15 Yorumla
Soran+1 yılİkisine de ettim zaten en büyük suçlu kocam ondan sonra kız ve kızın satılık ailesi
Cevap sahibi+1 yılAhın yerde kalmaz merak etme.. Yarına kalır ama yanına kalmaz..
Soran+1 yılİnşallah kardeş umarım gerçekten hakediyorlar suçum olsa içim rahat olacak ama İnan yok tek suçum 18 yaşımda tanıyıp hiç düşünmeden güvenip ailem evim dediğim adama inanmak
Cevap sahibi+1 yılYaşadıkların çok zordur ama elbet geçicek.. Seni haketmeyen insan için yıpratma kendini 😓
Soran+1 yılİnşallah çok yara aldım kimselere anlatamadım tek başıma üstesinden gelmeye çalıştım kurtarmak için çok çabaladım ama olmadı işte hazmedememek ayrı sen ağlarken kocanın başka kadını güldürmesi ayrı Allah kimseye yaşatmasın yaşamayan anlayamazmış gerçekten de.. hala ailem Bile bilmiyor çok sevdikleri damatları kızlarına neler yaşattı haberleri yok duysalar inanamazlar...
sen o :D karinin facesini ver biz hallederiz
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂
+1 yılİnşalhbtutar bedduan arkdaşım
11 Yorumla- +1 yıl
Çok dolmuşsun be arkdaş dök içini
+1 yılAmin Salla Gitsin Seni Düşünmeyeni sen hiç dusunme
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Kanıtları topla boşanmak istemesse tehdit et
10 Yorumla
+1 yılcanım tam da tanrının doga, dusmanisin
00 Yorumla
+1 yılamin. :)
20 Yorumla
+1 yılSoğukkanlı ol.. mükemmel bir planım var..
05 Yorumla- +1 yıl
Kocanı seviyo gibi davran.. boşanma.. bakımlı ol.. kocanla samimi ol hatta bir de çocuk yap üstüne.. kocan ve sevgilisini süründür.. bu şekilde vazgeçmek onların istediği şey.. kocan ve sevgili ayrılana kadar devam et onlar ayrılınca kocanı terkedebilirsin.. akıllı ol😎
Soran+1 yıl🙂 istemiyorum artık ben hesabımı öbür tarafa bıraktım ama bu dünyada da gün yüzü görmesinler inşallah kocam olacak adamın o kıza ve ailesine yedirdiğini benim ve çocuklarımın rızkı burunlarından gelir ve. bütün parası pulu elinden gider
- +1 yıl
Kocan ve sevgilisi mutlu olsun istiyosan kocanı boşa..
Soran+1 yılBen mutlu ve huzurlu olmak istiyorum artık öyle yoruldum ki ben eğer öyle yapsam onlar kendilerini haklı görecekler zaten kocam boşanmaya yanaşmıyor aslında o halinden memnun çünkü evde çocuklarıma bakan evi çekip çeviren karısı var ve etrafa mutlu aile tablosu namuslu karakterli adam rolü çiziyor tepki almaktan korkuyor zaten ailesi duysa asla kabul etmeyecek ve bu şekilde devam etsem onlar imkansız aşkı yaşayan kaliteli vakit geçiren mutlu çift olacaklar ben gittikten sonra bakalım ne yapacaklar aynı şeyleri hissedebilecekler mi?
- +1 yıl
Sen benim gibi rahat düşünemiyosun.. eğer gidersen onlar kazanacak..
+1 yılak kocan sefersiz kizlarin ne sucu var
112 Yorumla
Soran+1 yılKocam ş. siz ama evli adamla ilişki yaşayan kız da s. siz
- +1 yıl
dıyelım o kız namuslu oldu kocan baska bırını bulmuyacakmı sorun kocanda
Soran+1 yılEvet bulacaktı para insanı nasıl bozuyormuş yakından şahit oldum ama bir aileyi yok eden kızın da suçu var
- +1 yıl
bence kocan kandırmıs kızları
Soran+1 yılHe kardeş he o kızlar çok saf temiz tamam mı doğru diyorsun ben yanlış düşünüyorum tamam
Soran+1 yılAyrıca bana hayatımda hiçbir evli adam yan gözle bakmadı bakamaz da çünkü o cesareti bende bulamaz bekarken de aynıydı bende güzel ve çekici bir kadınım çok şükür potansiyelim var ama ben kendime hakaret olarak algılardım evli adamın bana bakmasını benimle ilgilenmesini bu kişilik karakter ve ahlak meselesidir ve benim yakınımda ailemde evli bir adamla ilişki yaşayan hiç yoktur senin de yoktur Emin'im
- +1 yıl
aldatılan ınsanların suçu yoktur aldatan eş hatalıdır kımınle aldattagı onemlı dııl eşekle aldatanını bıle duyduk :)
Soran+1 yılHer ikiside suçlu😁
- +1 yıl
esseğın sucu ne :)
Soran+1 yılEşek ile insanı aynı tutamazsın eşşek kendinden hayvan birine karşı koyamaz akıl edemez ama bir adam evliyse ve zenginse omunla beraber olan kadın karşısındakine engel olabilir mesafe koyabilir onun ona sundukları karşısında susup sineye çekmemeli bence.. neyse ben seni anlıyorum da sen beni anlayamazsın yaşadıklarıma şahit olsaydın belki..
- +1 yıl
ben merkez odaklı yasarım hata yapan senın kocan dıger sahısların senın gozunde hayvan kadar degerı bıle olmamalı yanı onu anlatmaya calısıyorum sen Şu an kendınden suphe edıyosun neyım eksık benım senı aldattıhı kısı senden bıle guzel olmadıgı ıcın kocana kızıyosun onun yanındakıde otomatık dusmanın oluyor kurunun yanında yaşda yanar mısalı
Soran+1 yılPeki😊
+1 yılUzudum yaa
10 YorumlaSenin gibi bir eşe bu yapılır mı
00 YorumlaSenin kocanin ben
00 Yorumla
+1 yılkalmaz..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu an durum ne oldu?
00 Yorumlakaç yıllık evlisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeçmiş olsun
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?