Yeni evliyiz her gun kavga ediyoruz?

merhabalar Biz evleneli 3 ay olmadi ve her gun kavga ediyoruz. Soyle ki biz aslinda severek evlendik. Benim ailem cok karsi cikti kürt olduklari icin. Sonunda beni kirmamak icin verdiler. evlenmeden once yaklasik bir senelik iliskimiz surdu. Bu surecde de fazlalikla aramiz bozulurdu ama hic bir zaman ayriligi dusunmezdik. Esim evlenmeden once cok inceydi, ailesinin de demesi uzere cok iyi kalpli birisiydi. Ta ki evlenene kadar, evlendigimizde macolugu tuttu. Evlenmeden once giyim tarzim cok daha farkliyken evlendikden sonra kendimi bu konuda cok degistirdim, ki yanlis dusunmeyin benim hicbir zaman fazla acik giyinmemisimdir. Bekarkende.. Fakat simdi herseyime karisiyor.. t shirt giymeme izin vermiyor mesela. Kusura bakmayin dolu bir yapiya felan da sahip degilim, yoksa anlardim ama anlasilcak birsey yok ortada. Okadar cok kiskanc ki beni boguyor. Is yerimdeki is arkadaslarimdan bir iki tanesi erkek olmasini kiskaniyor. Arabadayken basimi bir yana attiysam kiyamet kopiyor.. cok meraklisin disariya felan diye laflar ediyor Evlenmeden once de vardi kiskanclik ama bu derecede degildi kesinlikle. Telefonumu her gun kontrol ediyor tepeden tirnaga kadar. Uyudugumda gizlice telefonumu alip kontrol ediyor. Her gun yaptigi halde, ve hergun bisey olmadigini gordugu halde daha hala hergun tekrarlamasi cok Zoruma gidiyor. Telefonumda girdigim tum siteleri yaptiklarimi hepsini detay olarak biryerlerden bulup kontrol ediyor, inanilcak gibi degil. Tum KIZ arkadaslarimla konusmalarimizi tepeden tirnaga kadar hic usenmeden okuyor. Kendi ailemle konusmalarimi bile! biz zor kosullarda evlendigimiz icin ailem beni bu kavgalardada hic desteklemiyor. Onlara geri donemiyecegimi soyliyorlar fakat cok fazla mutsuzum. Esimin benden sakladigi buyuk miktarda borclari da var bunlari aileme anlattigima ragmen ailem bana hic destek cikmiyor ustelik bana kiziyorlar millete ne deriz gibi laflar ediyorlar cok mutsuzum napicami hic bilmiyorum:(
Yeni evliyiz her gun kavga ediyoruz?