Merhaba eşim ailemi istemiyor nezaman ailemin yanına gitsek yüzünü asıyor?

Merhaba 2 yıllık evliyim ilk başta herşey güzel gidiyordu nışanlı iken eşim aileme değer veriyordu seviyordu evlendikten sonra hergün tartışmalar başladı annem yemeğe gelin die gelinini arardı Yok anne biz gelemeyiz die telefonda cevap verirdi bende bu konudan çok rahatsız olurdum düzelir die bekledim dügünün ilk haftasında pazar günü dügüne şehir dışından gelen yakın akrabalarım vardı pazar günü dönüş yapacaklardı gitmeden görüşelim dediler bende tamam geliriz dedim telefonu kapattım eşim ordan Sen bana sormadan kime cvp veriyorsun die konuşmaya başladı sen ve ailen pazar günümün içine ettiniz die konuştu dişimi sıktım tek bir kelime dahi etmedim sustum içim içimi yedi aile ortamında çok rahat yetişmişti bende düzelir die üstüne gitmedim aylar geçmesine ragmen anneme karşı tavırları artmaya başladı nezaman gidelim desem daha geçen hafta ya da 3 gün önce gittik gitmeyelim derdi böyle yaptıkça bende kızardım sinirlenirdim neden böyle yapıyorsun onlar benim parçam canım ciğerim ben onlardan vazgeçemem derdim çocuk için tedavi görmeye başladı hiçbir zaman ağzımı açıpta tek söz etmedim aksine yanında oldum hamile kalınca istekleri arttı Yen'i iş kurdum maddi sıkıntılar çektim ama hiçbirini eşime yansıtmadım sürekli alışveriş istegi Yen'i bişeyler alalım bende söylüyorum biraz daha zaman die artık dayanacak gücüm kalmadı bugün yine tartıştık odaya geçtim sinirden ağladım kayınvalidemi aradım eve gelirmisiniz die dayanamıyorum artık dedim çocuk var günahına girmek istemiyorum nasıl düzeltecem yardım edin lütfen
Merhaba eşim ailemi istemiyor nezaman ailemin yanına gitsek yüzünü asıyor?