erkek arkadaşım ile denize gidicez ama utanıyorum biraz gobegim var ve biraz bacaklarım kalın çekiniyorum acaba ne yapmalıyım. 🙁
Gidilmeli
gidilmemeli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Neden utanıyorsun? Gidiceksin gitmelisinde...
Hem seni gercekten sevip sevmedigini anlarsin.
Her neyse bunlari gectim bunlar cok sacma kendine sadece sunu sormani istiyorum;
-Erkek arkadasim benimle denize gelmekten cekiniyor mu? Benden korkuyor mu? Bu sorularin amaci şu:Erkek arkadasin cok kıllı olabilir , Gobegi olabilir , Ayak yapısı kötüdür. Hatta belki Şu an farkli bir forumda konu acmistir. Kiz arkadasimi denize goturucem şu sorunlarim var benden utanir mi diye
yani fizigim var o kadar abartılacak biseyim yok ama insan cekiniyor erkek arkdsm spor ypyr iyi bı vücuda sahip
böyle düşünme ve sakın boyle dusundugunu belli etme gücü onun eline gecirmis olursun. Her insanin sorunları vardir emin ol kimsenin bilmedigi. Sadece tek başına kaldiginda lafını ettigi sorunları vardir. Cunku kimse kendini tam olarak mukemmel biri saymaz. Hep bir seyler ister kendinde hep bir seyi eksik görür
haklı olabilirsiniz o bni bu şekilde begeniyrms hatta bayilyrm dedi
Denizden mi utanıyorsun? yanında ki senin sevgilin ya.. seni olduğun gibi kabul eden ve sana saygı duyan - zamanı veya hayatınızı paylaşmak isteyen bir erkek.. o seni bu şekilde sevmiş kabul etmiş sende aynı şekilde o nu.. utanma olayını çözemedim henüz.. Bırak fizik olaylarını harika bir kalbin olsun yeter bir erkeğe o...
teşekkür ederim güwen geldi
kafana takma bile böyle şeyleri.. Göbeğin - bacağın için yanında olacak erkeğe kafanı çevirip bakma bile.. kalbin için yanında olsunlar.. Fiziğin için değil.. Güzellik - fizik dediğin geçici şeyler ; kalp kalıcıdır o güzel olsun her daim.. Eğlenmene bak sen , mutluluğu an' ı yaşa.. Bol bol eğlenceler diliyorum sana..
teşekkürler
rica ederim.. iyi geceler olsun...
eger gitmezsen onu kırabilirsin beni demekki tanımıyor öyle bir insan olduğumu bilmiyor mu da gelmek istemiyor diye düşünebilir seninle beraberken çok göbeğine bakacağını zannetmiyorum git ve gönlünce eğlen sevgilinle kadın dediğin hatlı olur tahta bacaklı değil
teşekkür ederim görüşünüz için 🙏
önemli değil kendinizi sevin sizden değerli başka birşey yok eminim ki öyle daha güzelsinizdir
Git ya çekinme seni öyle sevmis sonucta ki abartilacak bir kiloda degilim diyosun
aynen teşekkür ederim görüşünüz için 🙏
Cevap
17Cevap
Git keyfini çıkar.. Sen kendini sev kendine saygı göster.. Yanindaki de insan gibi insan ise gunun keyfini çikarir..
O da görüyor sonuçta vücudunu şok geçirmez merak etme, karar alındıysa arkasında dur
Hayir takilmam boyle seylere ben sahsen ne sevgililer var selulutlu selulutlu sen yanlarinda manken kalirsin :)
selulutum yok çok şükür 176 boy 70 kilo
Ozaman bacaklarini seve seve gururlana gururlana goster :)
😂😂😂
eleman geniş omuzlu atletik bir şahıs herhalde. ddfff
spor yapyr
Sonuçta fiziksel görünüşünü biliyordur bundan rahatsız olacak olsa seninle öyle bir ortama girmek istemezdi ayrıca sen bu durumdan rahatsızlık duyma çekinme kendinle barışık ol özgüvenin aşamayacağı bakış yoktur
içine çek küçük hanım ya da büyük bir kamyon lastiği edin kendine
Erkeğin seni o şekilde görürse rahat durmaz. Bikere daha düşün.
Kararın kesinse utanmayacaksın
Git git şişko da olsan işini görür o 😂😂
şişko degilm
Gitmelisin seni seven her halinle sevmeli
oda bu şekilde tatlı oldgmu ve bn sna bayılıyorum diyor
Ben de utanırdım ya aslında; )
evet insan her şekilde utanıyor cekiniyor bu sorun genel olarak hepimizde vardır illaki
erkekler o kadar takılmaz böyle şeylere
Öyle beğenir seni takma
denize mankenler mi giriyo sadece?
gitme ya
fizigim iyidir ama çekiniyorum
sonun kötü olur
ne gibi kötü olur?
mercimeği fırına verirsiniz
oyle bı insan deqil
iş o konulara gelince tahmin bile edemezsin tecrübe kazan biraz
sen tecrubelisin galiba
erkeklerin ne olduğunu biliyorum