22 yasindayim ama hicbirsey bilmiyorum nasil evlenicem?

Ben baya el bebek gül bebek buyudum salata yapmasini bile beceremem camasirdan bulasiktan anlamam 4 senelik bir iliskim var sevgilim biliyor hicbirseyi bilmedigimi ama onemsemiyor ogrenirsn evlendgmzde diyor. Bikeresinde beni ablasina goturdu tanistrmaya ablasi basladi sormaya yok pilav yapiyormusum yok sunu yapiyormusun falan diye benimki bakti bana cevap veremicegimi anladi. Sen evlendiginde hangi yemegi yapabiliyordun abla? Diye azarladi ablasini. Ablasi sustu. Evlendgmde ogrendim herseyi dedi. Ee tugbada ogrenir iste evlendgmzde diye cevabini verdi. Ablasi cok utandi. Beni surekli koruyor ama nebilim yemek aş bana gore degil ya hele cocuk bakmak aman Allahimm Allah korusun butun hayatimi bir cocuk icn mahfedem evlilik beni cok korkutuyor. Bikac gerizekali arkadaslarim koca koca diye oluyolarlardi evlendiler gorduler gunlerini simdi hepsi cok pisman ne ozgurlugumuz kaldi nede yasama amacimiz her gunumz 'bu gun ne pisirsem' nereyi temizlesem diye geciyor. Biyere cikamiyoruz ciktgmzda esimiz evde olmadan geri eve donmemiz gerekiyor diyorlar bana cok imreniyolar sen oyle gezip tozuyorsun keske bizde senin gbi evlenmeseydik diyorlar valla evlilik beni okadar korkutuyorki sevgilim basladi nezmn evlencez diye sorup durmaya bazen tekmeyi cakasim geliyo evlenip benim hayatimi sondurecek.
Güncellemeler
+1 yıl
Annem dun aksam kizim nezaman evlenecksn diye sordu. Anlattim ona icimdekileri eyer mutlu olmami istiyorsan bana birdaha evlen demezsin cunku ben boyle cok mutluyum evlenmeyede hic niyetim yok zorlama dedim. Bu soylediklerimide baya baya ciddiye al ve evlenmicegime aliş cunku gercekten en erken 35 yasimda evlenirim eyer evlenrsem ya da hic dedim guldu peki kizim beraber yasariz bizde dedi annemle bas basa babam yok benim cunku
22 yasindayim ama hicbirsey bilmiyorum nasil evlenicem?