• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Kıskançlık yüzünden biten bir ilişki kurtarılabilir mi?

minnnak
minnnak Takip Et
FenomenMaster Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
64
Yapay Zekaya Sor
Kıskanç yüzünden biten bir ilişki kurtarılabilir mi?

İlişki Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
10 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• sonsuz_ask
    sonsuz_ask Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 82%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Şimdi kurtarılır desekte şu zamanda oyuncak haline gelmiş ilişkilerde anlayış ve saygı çok zayıf olduğu için çoğu çiftlerde soğuma oluşur neden ne için sorulmadan bir çok ilişki malesef yanlış düşünceler ve anlaşılmalar yüzünden bitiyor
    Şimdiki ilimdiler üzerinde sürekli ben haklıyım tavrı ve de sorgulama ya da karşılıklı konuşma gibi yöntemler çok nadir kullanıldığı için bu gibi durumlar malesef ilişkiyi yıpratıyor ve bitmesine sebep oluyor
    Kıskançlık dozu ve de yer mekan kişi faktörü ile dengeli şekilde düşünülmediği için de ilişkiler çabuk bitiyor
    Kurtarılır elbette gerçek kanıt ve ispatlar ile kurtarılır ama soğuma ve uzaklaşma ilişkiyi yıprattığı için pekte dönüşü olan ya da sonrasında sağlıklı ilerleyen ilişki haline gelmiyor
    Şimdiki yaşanan ilişkilerde sabir anlayış karşılıklı konuşma sorunları çözme ya da sorgulama başarısı az olduğu için genelde pek uğraş verilmez
    Hakli olan gurur yapar neden güvenmedin der haksız olan sevseydin uğraşırdın pesimden gelirdin der herkes bir beklentiye düşerse ilişki ilişki olmaktan malesef çıkar

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Blackönder
    Blackönder Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 92%
    +1 yıl

İnsan sevdiğini kıskanmaz güvenir... ve kıskançligın sebepleri irdelendiginde kisinin kendine olan öz saygısında ve öz güveninde eksiklik oldugu ortaya çıkar cogu zaman. yani kişi aslında karşısındakini kıskanarak kendisinde zaafı görünmez kılmaya çalışıyordur. ve insan güvenmediği kişileri kıskanir şahsi fikrim...

0
    0 Yorumla
  • Hatestears
    Hatestears Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 44%
    +1 yıl

Bence birini gereğinden aşırı kıskanmak güvenle alakalı. Bir kız geliyor karşıdan diyelim sevgilisine diyor ki bakma, burda hem kendisinin güzelliğine güvenmediğinden başka kıza gider diye sorun yaşıyor ve sevgilisine de başka kıza gidecek kadar kendisinin sevgisine güvenmiyor. Yani burda konuyu biraz özetledim. Güven yüzünden biten bir ilişki tekrar kurulmaz çünkü tekrar, tekrar eder. Yani kıskançlık uğruna bittiyse bir daha olmaz. Ha bazı kıskançlıklar vardır bu da değerle alakalıdır birine fazla değer veriyorsundur o değer verdiğin kişi başkasına senden daha fazla değer verince kıskanırsın ve kırılırsın bu olması gereken bir kıskançlık zaten. Ama dediğim gibi diğeri değil.

2
    0 Yorumla
  • BöğürtlenGöz
    BöğürtlenGöz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 76%
    +1 yıl

Yasanılan olaya gore degısır ıncır cekırdegını doldurmıcak bos bı kıskanclıksa ve ayrıldınız kısı sızı ıcın bı nebzede olsa degerlıyse bıten bı ılıskının hatrı varsa o kısıye 2. sans verılebılır lakin kudurup delırıp sınır krızı gecırıp kıskanclıktan gozu donen ve bunu yaparken boka saran bırıyse kımse bıda o ınsanla aynı hatayı yapmaz.. hersey dozunda guzel kıskanclıgını ıcınde yasa en guzeli..

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

214

Cevap

162

Cevap

• emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.

Kıskançlık sonuçta kurtarılır

0
    0 Yorumla
  • Mr-Koprucuk
    Mr-Koprucuk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 60%
    +1 yıl

ne lanet bir duygudur arkadaş ne ilişkileri mundar etti bu duygu. yapmayın etmeyin ket vurun duygularınıza birazcık hakim olun, güvenin sevgilinize. kıskanarak elinize birşey geçmiyor inanın bana. bakmayın siz o kıskanılmaktan hoşlanan mazoşistlere. ilişkiyi bitiren kişinin değeri düşürüp karşı tarafı gereksiz yücelten bu duygulardan bir an önce arının.

2
    0 Yorumla
  • elegante3434
    elegante3434 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 66%
    +1 yıl

Benim görüşüm; Normal şartlarda bir ilişki kıskançlıktan bitmesi mümkün değildir. Aksine, dozu kıvamında olan bir kıskançlık, karşısındakini daha fazla mutlu eder. Eğer kıskançlığın dozu kaçırılırsa, o ilişkide huzursuzluk başlar ve sonunda biter. Bu tarz hastalıklı kıskançlıklarla biten bir ilişkiyi kurtarmaya çalışmak, neticesi çok kötü sonuçlara neden olabilir.

1
    0 Yorumla
  • delimidirne
    delimidirne Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 81%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 606 cevap paylaştı.

hayır kurtarılamaz, zaten bir kere kıskanıyorsa güveni yoktur, güven olmayan bir ilişkide yürümez, her daim şüpheyle arkandan bakılır, güven üstüne kurulur ilişki, kıskançlık dozunda iyidir, paranoya derecesiyle güvensizlik vardır, bitmesi gerekir, kangranli kol kesilir atılır bu kadar basit...

1
    0 Yorumla
  • BuzlarKralicesi96
    BuzlarKralicesi96 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 75%
    +1 yıl

Kurtarılsa da iki taraf fedakarlık yapmadığı sürece bir yerde tekrar patlak verir. Biri sevdiğine güvenicek, kendine hakim olmayı öğrenicek. Diğeri de sevdiği insanın huyunu bildiği için daha hassas ve dikkatli olucak. O zaman gül gibi geçinirler. Tek taraflı fedakarlıkla olmuyor malesef, yürümüyor.

0
    0 Yorumla
  • ovyemen
    ovyemen Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 52%
    +1 yıl

neden kurtarılamasın. bence gayet mümkündür fakat ben deniz beceremedim, yani kurtaramadım, nasıl bittiği kadar tarafların kişiliğine de bağlı bu olaylar biraz. keşke karşılıklı olarak yıkıcı değil de yapıcı olabilsek. sözlerime belki alakasız olacak bir şekilde son vereceğim ama söylemek istiyorum: her aşk bir vedayı hak eder.

0
    0 Yorumla
  • MuptezelElo
    MuptezelElo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 75%
    +1 yıl

Öncelikle ben kıskanç bir insanım diyen insanlara asla ama asla inanmayın. Çünki bu hayatta herkes sevdiğini kıskanır bu bir gerçek. Eninde sonunda seni kıskanmayacağım desede yalan söyler o seni içten içe kıskanır ve ilişkiniz daha da kötü yollara girer. Sana durumu açıklamaz tekrar ayrılmayalım diye ama hep trip atar ya da soğuk davranır.

0
    0 Yorumla
  • iromovski1
    iromovski1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 70%
    +1 yıl

Evet ama çok zor kıskançlık bir davranış değil bir alışkanlık bir histir mutlu olmak gibi üzülmek gibi ertelenemez ve yok sayılamaz karşındaki kişi kıskançsa o her zaman kıskanç olarak kalacak fakat sana kıskandığını söyleyemicek hale getirebilirsin bu da arada patlamalara yol açabilir

0
    0 Yorumla
  • Egomagic68
    Egomagic68 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 55%
    +1 yıl

kurtarılabilir kıskanan taraf sensen bira zor kurtarılır bunu düşünmesi gereken karsı ataraf ama o kıskanıp terkettiyse senin onu sevmiyecegi kıskanacagı her türlü seylerden uzak durman lazm her ne alıskanlıgı nvarsa onu seviyorsan ve degcek bir insansa değişme kzorundasuın zor olsada zamanla yavas yavas değil bir anda :( :D

0
    0 Yorumla
  • brctn
    brctn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 58%
    +1 yıl

kıskançlığı sevginin yoğunluğu hazmettirebilir bir süre. sonrasında tahammül edilemeyecek boyutlara gelir. bence zorlama, sonra yıllar gecer benim gbi pişmanlıklarınla kafana vurursun elin kolun bağlanır...( tecrübeme dayanarak söylüyorum,,,, abla tavsiyesi )

0
    2 Yorumla
    • brctn
      brctn
      +1 yıl

@Pudragibi yarın evlenirsen ilerleyen yillarda herseydrn kisitlanirsin. Bu basite alınacak birşey değil. ilerde daha büyük kıskançlıklar doğuyor. ve hatalardan dönmek için daha fazla geckalmis olursun. nediyim

Yorumla
    • brctn
      brctn
      +1 yıl

@Pudragibi benim kocada evlenmeden önce nasılsa şimdide öyle. kıskanç ilk boyutu genel olarak artıyor çoğunda. Dediğim gibi bir süre sonra tamammul edilemiyor. Herşey ayarında güzel sözün özü bu. Fazla kıskançlık aşk sevgi saygı bırakmıyor bilginize

Yorumla
  • pantyhoseddeniz
    pantyhoseddeniz Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 50%
    +1 yıl

Hayır kurtarılamaz, kurtarılmamalıdır. Kıskançlık ağır bir hastalıktır tedavisi yoktur ve özgüven yoksunluğu sebebi ile oluşur. Bu tür insanlar çevrelerine sadece zarar verirler. Uzak durulası insan tipidir bu kişiler.

1
    0 Yorumla
  • Jamiroquai
    Jamiroquai Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 48%
    +1 yıl

Kurtarılabilir. Ya da kurtarmayı deneyebilirsiniz ama hiç bir zaman eskisi gibi olmayacaktır. Bence denemekte, kurtarmakta aynı sonucu verecek. O da ; güvensiz devam eden bir ilişki. Onun yerine bitmesi daha mantıklı.

1
    0 Yorumla
  • _ciel_
    _ciel_ Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 43%
    +1 yıl

Kıskançlık dolayısiyla başlayan kavgalar en saçma tartışmalardir bence.
    Hani diyorlar ya "ben sana güveniyorum da çevredikilere güvenmiyorum" koca bir yalan...
    Kıskançlık yüzünden biten bir ilişki kurtarılsa bile yeniden bitecek.

1
    0 Yorumla
  • Tehlikeli99
    Tehlikeli99 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 38%
    +1 yıl

Kurtarılmış gözükür ama büyük ölçüde güvensizlik devam eder ve ilerde tekrardan kopar gider 2 bireyin zaman kaybı olur tekrari cok nadirn güclü olgun insanlar anlasabilir ama cok az bu kişilerde.

1
    4 Yorumla
    • minnnak
      minnnak
      +1 yıl

Neden olumsuz dusunuyorsun ki belki kisi kendini frenleyecek kaybetme korkusu tadacak

Yorumla
    • Tehlikeli99
      Tehlikeli99
      +1 yıl

Dedigin ihtimal ama digeri gerçek fark bu

Yorumla
    • minnnak
      minnnak
      +1 yıl

Sacma

Yorumla
    • Tehlikeli99
      Tehlikeli99
      +1 yıl

Gerçekler inanmak istemiyenlere hep saçma gelmiştir kanıtladıgın için gerçekciligini tesekkür ederim

Yorumla
  • Apsinte
    Apsinte Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 79%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı.

Güvensizliğin olduğu bir yerde her şey empoze edilir. Sıkılırsın, kuşku duyarsın ve ne kadar çabalasan da.. Bir süre her şey yolundaymış gibi olur. Fakat ilerleyen zamanlarda aynı dejavuyu yaşarsın... Bence kurtarılsa bile kurtarılmaması lazım.

1
    0 Yorumla
  • burbon15
    burbon15 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 75%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı.

kıskançlık yuzunden ayrılan ınsandan hayır gelmez kıskanmayan erkek kadın zaten sevgilinisine sevdiğine gerekn ilgiyi göstermiyodur demektir sırf kıskanıyo dıye ayrılmak ya kendını kandırmaktır ya da ne ıstediğini bilmiyosun demektir

0
    0 Yorumla
  • ʝυʅιҽ
    ʝυʅιҽ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 43%
    +1 yıl

Sevgi söz konusu olunca kurtarılma ihtimali var bence. Ama bazen biraz dinlenmek kendinle baş başa kalmak özlemek gerekiyor. Bu süre icinde tekrar aynı duyguları hissederse kişi devam eder gibi geliyor.

0
    0 Yorumla
  • Gokyuzukadini
    Gokyuzukadini Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 74%
    +1 yıl

Ya bu kıskançlık yüzünden ilişki mi biter ya değerin arttikca kıskançlık da artar ya sevgilim beni güneş den bile kıskanır ne saçma dimi ama bir an olsun ayrilmadim bunu ona göstermelisin ki değerli olduğunu bilsin kurtar

0
    0 Yorumla
  • SERTKAFİYE
    SERTKAFİYE Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 45%
    +1 yıl

Valla kıskançlık veya başka bişey. Bir ilişkide bir kere ayrılık oldumu bir daha olur. Barışırsın bir daha ayrılırsın. Dikiş tutmaz. Benim görüşüm

3
    1 Yorumla
    • genç_1
      genç_1
      +1 yıl

Aynen öyle

Yorumla
  • nefretediyorumsenden
    nefretediyorumsenden Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 35%
    +1 yıl

Herkez ikinci şansı hakeder ama sen ikinci şansı da verdiysen yine bittiyse olmaz güvensizlik en kötü şey şu dünyada evlenseniz de ileride yine sorunlarınız çıkar daha kötü olur o zaman

1
    0 Yorumla
  • Siradisibiri
    Siradisibiri Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Oncelikle soyle. Biten bir iliski tekrardan olmamasi gerekiyor çünkü yapilan hatalar tekrarlanacagi kesindir. bir insana bir kere sans verirseniz eger yuz bulup tekrardan yapacaktir o yuzden sadece kiskanclikta degil biten bir iliskiye tekrar sans verilmemeli.

0
    0 Yorumla
  • zeldazonk
    zeldazonk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 43%
    +1 yıl

Kıskançlık ilişkiyi maalesef bitiriyor. Ancak ilişkinin bitmesi, kıskançlığın bittiği anlamına ne yazık ki gelmiyor. Giden gidiyor çıldırmaya devam ediyoruz.

0
    0 Yorumla
  • xiaoohua
    xiaoohua Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

İki tarafın gönlü, isteği varsa hiçbir şey engel değildir. Ama iki tarafta böyle tartışmalarda saygılı ve empatili olması gerek. Öbür türlü bir taraf hep seven, acı çeken; diğer tarafta hep sevilen, mutlu giden gibi görünür. Ne yapsanda kurtaramayacağın durumlar da böyle oluyor genelde.

0
    0 Yorumla
  • istanbullusairr
    istanbullusairr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47 , eic 82%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.

Önceki zamanlarda sevgiler tamir edilebiliyordu. Ama bu zamanda kimse kimseye sevgi, saygı göstermeyip geri adım atmadığı için artık tamir edilmesi zor olmaktadır.

0
    0 Yorumla
  • Yozgatlıyımm
    Yozgatlıyımm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47 , eic 62%
    +1 yıl

Kıskanç insan olmaz sadece kıskançlığın dozunu. Kaçıran vardır ilişki bitecekse. ortaya konulan neden kıskançlıktır.. eğer bir ilişkinin temeli sağlamsa. onu dünya üstüne gelse yıkamaz.

0
    0 Yorumla
  • _RedRose_
    _RedRose_ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28 , eic 86%
    +1 yıl

İlişkiyi kurtarmak istiyorsanız karşılıklı oturup konuşun. Birbirinizde istemediğiniz yönleri birbirinize söyleyin ve güvenmeyi öğrenin birbirinize. Güvensiz Aşk olmaz. Güven her yerde şarttır.

0
    0 Yorumla
  • Metinerturk
    Metinerturk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 59%
    +1 yıl

Erkek adam kıskanır kıskanmayan adamı alsın hanımlar gününe götürsün ha ilişki bitmesi boyutuna gelince iki tarafta birbirini hakediyorsa yollar elbet kesişir.

0
    0 Yorumla
  • tuesds
    tuesds Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

Her iki tarafta birbirine tamam haklısın ama benim istediğim bu diyerek cümle kurulanacak hale gelinmişse kurtarılmaz...

1
    0 Yorumla
  • DaedMySunny
    DaedMySunny Takip Et
    Bilge Yaş: 34
    +1 yıl

Kurtarılması muhtemel fakat bu pisikolojik durumun ilişki uzmanlarınca incelenip tedavi edilmesi gerekmektedir. Aksi taktirde ilişkinin küllerine bir marşapa su dökerek akışına bırakmak zorunda kalabiliriz.

0
    0 Yorumla
  • selfmademillionaire
    selfmademillionaire Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 33%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.

Kurtarilsada birseyler degismedikten sonra yine biter.

2
    0 Yorumla
  • GüzelKardeşim
    GüzelKardeşim Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

Kıskançlığı geçtik sebebi her ne olursa olsun biten bir ilişkiden bir daha hayır gelmiyor ki zaten.

2
    0 Yorumla
  • ErtuğrulDinc
    ErtuğrulDinc Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı.

Kıskançlık kolay kolay kaybolan bir alışkanlık değildir kıskanan insan bidaha kıskanır sonuç olarak bidaha ayrılma ihtimali var.

2
    0 Yorumla
  • Freeyoursoul
    Freeyoursoul Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 54%
    +1 yıl

Zararin neresinden dönülse kâr diye bakmak gerek zirâ sonra isyandır acıdır ağlamadır pişmanlıklarmıdır falandır filandır inter miĺandır oluyoruz.

0
    0 Yorumla
  • WhippingBoy
    WhippingBoy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 31%
    +1 yıl

kıskanmak güvenle alakalıdır bir noktadan sonra... güvende ilişkinin temelidir... gerisini sen düşün

0
    0 Yorumla
  • Aliaa11
    Aliaa11 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 51%
    +1 yıl

ilişkilerde kıskançlığı görüyoruz, biri kıskandıran biri kıskanan, benim için bitmiş bir kıskançlık vakası birdaha kurtarılamaz heralde.🤔

0
    0 Yorumla
  • Sosyopatbirbey
    Sosyopatbirbey Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33 , eic 32%
    +1 yıl

Bir erkek olarak, beni kıskandığı için biten bir iliskiye tekrar ikinci şansı tanırım. Kıskanan insan sever, net.

0
    0 Yorumla
  • Berkayyyy06
    Berkayyyy06 Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 84%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Eğer bir yerde buluşuğ el eel tutuşup ayrıntılı bir şekilde konuşup özür diliyim EDEBİYEN SÖZ Verirse kurtulut

0
    0 Yorumla
  • Ladypapesku
    Ladypapesku Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 37%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 672 cevap paylaştı.

Kıskançlığın boyutuna bağlı. Aynı durumlar devam eder, neyi kıskandığına da bağlı. Ne var kıskanıyorsunuz sanki salın gitsin dönerse senindir 😂😂😂

0
    0 Yorumla
  • hayalist48
    hayalist48 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 50%
    +1 yıl

kıskançlık sevginin yoklugunda olur bir insanı kontrol etmek cok zordur sevgi kıskançlığın olduu yerde yoktur guven ve huzur vardır koşulsuz sevgi (y)

0
    0 Yorumla
  • teacher_06
    teacher_06 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 48%
    +1 yıl

-Sen hiç kırılmış bardaktan su içtin mı?
    -Sen hiç bardak kırık diye sudan vazgeçtin mi?
    Bunun üstüne nasipse olur diyorum ve gidiyorum 🙄😊

0
    0 Yorumla
  • LevoKara
    LevoKara Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 41%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 715 cevap paylaştı.

Motoru yanmış araba gibi. Yapsan da düzen tutmaz.
    Yani düzelttin zannedersin ama biryerde yine patlak verir

0
    0 Yorumla
  • GreeyWoLF
    GreeyWoLF Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 58%
    +1 yıl

Aşırı kıskançlık, güvensizlik belirtisidir. Güven de bir ilişkinin kolonlarıdır. Kolonlar olmazsa, o yuva yıkılır.

0
    0 Yorumla
  • engeler
    engeler Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 67%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı.

kiskanan bosa kiskanmaz ilaki bir hatasini görmüstür
    ya da kendi dürüst degildir ici pistir herkesi kendi gibi sanar

0
    0 Yorumla
  • Eylulhira12
    Eylulhira12 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Her ilişki bittikten sonra pişmanlık geçirir iki tarafta. En kötü ilişkinin bile güzel yanları hatırlanır alışkanlıkları bırakmak kolay olmaz

0
    0 Yorumla
  • buralardangidesimvar
    buralardangidesimvar Takip Et
    Xper 2 Yaş: 47 , eic 71%
    +1 yıl

Bitmez! çünkü kıskançlık bitmez. Kıskançlık kontrol edilebilir bir duygu değildir.

1
    0 Yorumla
  • DragonSlayer
    DragonSlayer Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

saçma sapan şeylerden ayrılıyorlar neymiş ileriye yönelik süper sevdaları varmış :)

1
    0 Yorumla
  • Sean34
    Sean34 Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 809 cevap paylaştı.

Aldatma yoksa 1 kere şans verilebilir ama devamında aynı tavır ve tutum sergilenecekse o ilişkinin geleceği olamaz

1
    0 Yorumla
  • _Truelove_
    _Truelove_ Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Kıskanç biriyim sevdiğimi kendi gozumden sakınırım ama susmam gerekirse susmasını bilirim onu kaybetmektense..

0
    0 Yorumla
  • Eren1999
    Eren1999 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 74%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı.

Bahane bulmuş herhalde kıskançlık yüzünden ilişki mi biter

1
    0 Yorumla
  • Cash80x
    Cash80x Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

Aynı kıskançlıkları yapmamak kaydıyla ve bu kıskançlıkların boyutuda önemli ilişki kurtarılabilir. Eğer ortada hastalık boyutunda aşırı kıskançlık varsa ilişki kurtarılamaz.

1
    0 Yorumla
  • SimonPaula
    SimonPaula Takip Et
    Master Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.

bitmeden önce kurtarılır ilişki. ölüyü diriltmenin alemi yok.

1
    0 Yorumla
  • vceneviz
    vceneviz Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

boşuna dememişler k*pek b*k yemekten vazgeçmez diye huylu da huyundan vazgeçmez.

1
    0 Yorumla
  • Bykarizma4248
    Bykarizma4248 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

kurtarılır ya. kıskanan daha az kıskanacağına kıskanılanda daha dikkatli olacağına dair söz verir :)

1
    0 Yorumla
  • Misoth
    Misoth Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Ewliyim ve eşim beni kıskanmıyor. Kıskanılmamak daha kötü bence

1
    3 Yorumla
    • karizmakafasi34
      karizmakafasi34
      +1 yıl

Kıskandım :)

Yorumla
    • Misoth
      Misoth
      +1 yıl

@karizmakafasi34 dayak :)

Yorumla
    • karizmakafasi34
      karizmakafasi34
      +1 yıl

Neden :)

Yorumla
  • DespotAdam
    DespotAdam Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 57%
    +1 yıl

Sırf kıskanıyorum diye bir ilişkim bittiyse üzülmem sevinirim :)

0
    0 Yorumla
  • James7773424
    James7773424 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Kıskançlık yüzünden nasıl bitir bir ilişki anlamış değilim. Birinin kıskanması ona değer verdiğini , sevdiğinin en net örneğidir.

1
    0 Yorumla
  • _KıvırcıkuS_
    _KıvırcıkuS_ Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 47%
    +1 yıl

kıskançlık yüzünden biterse dönüşü olabilir de kıskanmanın ucu aldatmaya çıkıyosa dönüşü olamaz gibi

0
    0 Yorumla
  • Turkishgrl
    Turkishgrl Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 78%
    +1 yıl

Evet ama karsidakinin guvenini geri kazanmak lazim :) ve yine ayni hatalar yapilmamali

0
    0 Yorumla
  • Akrep_Prens
    Akrep_Prens Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 43%
    +1 yıl

dostum eğer her iki cinisde kiskanclikdan sklrsa bitebilir bazıları kendisini kiskanilmasini ister

0
    0 Yorumla
  • Seymaisnnn
    Seymaisnnn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 48%
    +1 yıl

kurtarılsa da sağlıklı bir ilişki olmaz o ilişkiden hayır gelmez

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (316)
Devamını Gör(361)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kıskançlık yüzünden biten bir ilişki kurtarılabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kıskançlık yüzünden biten bir ilişki kurtarılabilir mi? 16 cevap verildi
Kıskançlık yüzünden ilişki bitirilir mi? 26 cevap verildi
Kıskançlık bir ilişkinin bitme sebebi olabilir mi? 55 cevap verildi
Kıskançlık, bir ilişkinin bitmesi için tek başına yeterli olur mu? 9 cevap verildi
Aşırı kıskançlık ilişkiyi bitirebilir mi? 12 cevap verildi
Kıskançlık ilişkiyi bitirir mi? 48 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Yaş aldıkça üzülüyor musunuz?
  • Gerçekler biz kabullenemediğimiz için mi acıdır?
  • Acı bir gerçek mı sahte bir mutluluk mu tercih edersin?
  • Eldorina Gizem Çağları seviyor musunuz sizce nasıl birisidir?
  • Hayatınızda kaç defa araç kazasına rast geldiniz?
  • Sevince çılgınlaşır mısın?
  • Sevgilinizin bir bakışı, sizi etkilemeye yeter mi?
  • İki insan birbirini sevdikten sonra sizce yaşın önemi var mı?
  • Eşyalarımızı atarken neden zorlanıyoruz, geçmişe bağlılık mı sizce?
  • Bu evimizin yeni üyesi 6. Kedim 😹 adı ne olsun sizce?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨