Kiz erkegi sosyal medyadan ekler erkek mesaj atar kiza devamii sizce neden öyle yazdi?

bir erkegi tüm hesaplarindan ekledim.. bana mesaj atti heryerden eklemissin tanisiyor muyuz diye hayir dedim tanisalim falan konusma böyle biraz gitti yarin devam konusalim dedi. Erteyi gün günaydin mkesaji atti ve soru sormaya basladi isde neden ekledin falan taniscaksak bir görelim seni anlik resim at falan dedi snapp den kiz atamadiynca biraz kizdi konusmada sertlesmeye basladi falan... fake hesap oldugunu sandi oysaki bir kac fotografi vardir normal olarak zannede bilir.. sonra bir kac saat sonra kiz resim atar erkek bakar hatta resmi tekrarlar ama bisey yazmaz kiz da ya yaz ya da heryerden sil diye mesaj atar oglan neden tanisalim falan kiz duygularini söyler sonradan oglan Niye neden ne icin diye sorunca kiz belki kardes oluruz ne icin olcak deyince erkek konustugum biri var der sizce neden gercekten konusdugu biri mi vardir yoksa yalan mi söyliyordur biraz sert bir tip oldugu icin bilemedik yardimci olursaniz seviniriz 🙏🏻🙏🏻
Güncellemeler
+1 yıl
Sonuna bak
Güncellemeler
+1 yıl
O: tanisiyor muyuz
Heryerden istek göndermissin
Ben: instagram dan istek gönderim kabul etmemissin bende böyle dikkat cekerim dedim.
Kiz erkegi sosyal medyadan ekler erkek mesaj atar kiza devamii sizce neden öyle yazdi?