Korkularinin üzerine git derler ama sahsen ben bu sözü cok sacma buluyorum.. yapamadigi seyi yapamadigi seyle motive etmeye calismak gibi bise.. Nicin utaniyon nicin kizin verecegi tepkiden bukadar korkuyon ve reddederse nolcak bunlari cevaplamaya calis.. korkman icin bir sebeb olmadigini anlarsin.. Olmadi kendini pohpohlamaya calis ya da arkadasin yapsin.. Oda olmadi kizin yanindayken kizin yerine tanidigin ve bise hissetmedigin bir kizi hayal et ister istemez daha sakin olursun.. Oda olmadi önce arkadas olmaya calis ona alis ve sakasina teklif et kizin verecegi tepkiye göre devam edersin.. Ama sakin araya araci sokma cünkü kadinlar cesaretsiz erkekleri sevmez.. Yardimci olabilirmiyim bilmem ama üsenmeyip bunlari yazdim ya banada helal olsun 😌
5
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
mesele kızın karşısında korkmak değil o kızın kabul edebilmesi için bir ışık görememek.
Biliyorum bende o korkuyu kastetmistim zaten.. kiz kanul etmesse ne olcakki? Simdi de onunla degilsin ozmnda onunla olmassin ama hic olmassa sansini denemis olursun sonra keske demessin
Araya aracı sokma. Git direk kendin söyle. Mesaj atarsan reddetmesi daha kolay olur. Yüzyüze konuşmayı tercih et. Ve reddedilme ihtimalini baştan kabullen. Yüksek bir beklentiyse gidersen ve reddedilirsen senin için daha zor olur.
En İyi Cevaplar