Başkasına baktığımı düşünüyor. Ne yapayım?

Bir yıl kadar oldu. Direk acikliyorum, en az üç defa başıma geldi. Kafamı sağa çevirdim ve tesadüfi olarak. karsi cinsten birileri olduğunu gördüm ve hemen önüme döndüm. Dediği şey sen yavsaksin başkalarına bakıyorsun. Ben onun için tüm hayatımı okulumu her şeyimi bıraktım. Böyle düşünmesini yediremiyorum. Ne söylesem boş , beni kötü bir noktaya koydu ve ben ne söylersem söyleyeyim onun için hepsi yalan. Kurtulamiyorum bu durumdan, bir yıl oldu bu ilişki bir. Sevgime inanmıyor artık. Saatlerce günlerce haftalarca ağladım ben bu ilişki için , onun için ama o şimdi beni bu yüzden bırakıyor. Ve benim gerçekten bir suçum yok ama ona göre bir yavsagim. Bitsin istemiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Hayatımı değiştirdim onun için kendimden ailemden vaz geçtim. Benim fedakarlıklarım yazdıklarımdan çok çok çok daha fazla. Şu ana kadar milyon hakaretine katlandım , hatalarımın cezasını 10 çekmem gerekiyorsa 100 çektim sırf o zor birisi ve ben onu sviyorum diye. O ise hiçbir hatasının cezasını çekmedi. Ben asla pes etmedim ama o Bir şeyleri açıklerken dahi "eeehhh bu işte, inanıyorsan inan inanmıyorsan yapacak bir şey yok ilişki biter" dedi. Ve ben pes etmesinden korktuğum için hç ceza çektrmdm
Başkasına baktığımı düşünüyor. Ne yapayım?