Kocamın arkadaşı bana aşık Okuyun lütfen herkese +1?

Ne olursun inanmayanlar yazmasın lutfen şimdiden rica ediyorum inanmayanlar yazmasın cevap bana yardım etmek isteyenler yazsın lütfen çünkü çok kötüyüm Üniversite yıllarında kocamın arkadaşıyla sevgili olduk 6-9 ay arası bir birlikteliğimiz oldu sonra ayrıldık aradan 3 yıl geçti onun arkadaşıyla yani kocamla tanıştım tanışma aşk güven dedik evlendik kocam sevgili olduğumuzu biliyordu ya eski olduğu için hani eski sonuçta bide arkadaşı hani unuttum çoktan demiş şu an başkasına aşığım demiş biz evlenmeden önce bunları konuştular konuşmasydı araları bozulabilirdi.. neyse biz eşimle 7 aylık evliyiz ve arkadaşı bize geldiğinde bakışları tuhaftı bana karşı kocam beni öptüğünde sarıldığında istemsizce kocama ters bakıyordu bir gün tesadüfen bizde arkadaşlar toplandık sonra kahve yapayım onlara dedim mutfağa gittim o da peşimden geldi kocanı seviyormusun diye sordu bende bu nasıl soru dedim o da ben hala deliler gibi aşığım dedi bana ben orda ne yapacağımı bilemedim söyleyeli 2 gün ve o aklımdan çıkmıyor "BEN ONUN ILK AŞKIYIM"😢 şimdiden sağol
Kocamın arkadaşı bana aşık Okuyun lütfen herkese +1?