Size heyecan yaşatıyor , Ancak sizi ve başkalarının hayatını düşünmüyor. Gelecekte bu tür umursamazlık nedeniyle, bir gün sizin ve başkalarının geleceğini etkileyeceğini düşünür müsünüz?

Hız yapmayı seven bir insanım ama ona rağmen yapmıyorum. Çünkü bu öyle her koyun kendi bacağından asılır denilebilecek bir şey değil. Hem bilirsiniz o koyun başkalarına da kokar. Trafikte kesinlikle çirkin bir insan oluyorum, bu yüzden haydar var zaten. Canım haydar...
Asla! Kurallara uymayan bir erkek canına susamış demektir. Bizlere canlısı gerek. Topluma zararlı erkeklerden hoşlanan kızların akıl sağlığından şüphe etmek lazım.
Valla kardeş her türlü sürüş teknikleri sertifikam var, bana makas atan atan birini refujede sokmuşluğum var, sorumsuzluğu sevmem. Seven kızada akıllı demem...
açıklama gayet açıklayıcı..
kendi zevki için başkalarını düşünmeyen bir model..
Cevap
10Cevap
Trafikte makas atarak başkalarını tehlikeye atan kişiyi görünce önce anasına avradına bacısına ve 7 sülalesine küfür ediyorum, sonra da inşallah senin sonun düz duvara çarparak önce 15 sene yatalak kalmak, sonra da böğüre böğüre çaresizlik içinde ölmek olur diyorum.
@HushMoney ben makas atmıyorum ki ne için geçerli bu benim için?
@HushMoney Kardeşim trafikte makas atarak binlerce insanın yaşamına kasteden bir serseri için ben ne diyecektim ki? Anasının a. ına kadar yolu var... Ben kimsenin hayatına kastetmiyorum ki... Kasteden adamlar da bilsinler ki arkalarından binlerce kişi benim gibi sövüyor, benim gibi beddua ediyor. Umarım birimizin bedduası tutar. Makas atarak sarampole yuvarlanan kişiye ne durur yardım ederim ne de ambulans için ihparda bulunurum. Durup böğüre böğüre bir hamam böcveği gibi gebermesini zevkle izlerim. Makas atılmasının herhangi bir özrü ve açıklaması yoktur.
@HushMoney İnstagram adresini ver. Şikayet etmezsem şerefsizim. Kimsenin canına kastetmeye hakkınız yok sizin... Siz insan bile değilsiniz.
@HushMoney Bak kendini deşifre etmeyi büzüğün yemedi... İşte bu kadarsınız siz... Hadi naş...
aslında hızı severim ama başkalarının hayatını hiçe sayarak yapılan şeyleri hiç mi hiç tenkit ( doğru mu yazdım (?)) etmem. insan başkalarının hayatını düşündüğü kadar insandır..
Hayır. Trafik kurallarını hiçe sayan yarın ya katil olur ya da kendi ölür.
Makas atarsa onu bir makaslarım bir daha makas bile diyemez
ya simdi arada guzel oluyor ama tabikide trafik kurallarına uyalım makas atan biri asık olacagım biri degil
Makas atan adama niye aşık oluyim ya sorunlari var heralde derim 😄😄
Bikeresinde lavuğun teki almış babasının arabasını makas show yapıyor elindede telefon az kalsın satmaya götüreceğim arabanın yarısını alıcaktı
Her zaman atmiyoruz herhalde tehlikeye atmayacak şekilde atiyoruz ama kaşınan olursa plaka mi bir kez okuyabilir :)
tokyo drift aşkınaaaa
şaşırma ya makasla askin ne alakasi var ben her allahin gunu makasin kralını atıyorum da aklıma gelmiyor bu 2 3 makara girdin diye havalara bürünme
sen makas atınca kızlar;
-dur şuna veriyimde geleyim demiyor
Hayır.. O malın önde gidenidir.. Hem kendi hemde diğer sürücülerin hayatını tehlikeye atan bir şeref yoksunudur.
Heyecan felan hoşuma gidiyor dikkatli olduğu sürece ufak hareketler yapabilir. :)
Hye düşünmem ne var yani iki tane makas attıysa eglence işte
tabi canım beraber bile atabiliriz hiç sorun değil 😄
Dikkatli olması gerek, sevmem öyle şeyleri.
Sevmiyorum yollarda o tarz hareketlr
Levyeyle dalacagim bir tip olur ancak.
Düşünürüm tabiki insan çevresini düşünmeli
Çok ahmakça bir soru.
Benim için beyinsiz biridir.
ay host ulen denileniclek tiptr
Kağıt lazım
Böyle bir şeye göre mi aşık olunuyordu 😂
Asla değildir
benim ödum patlar kiza bak derim😂
Tabi kızlar makas atana aşık olası geliyor
hayır tabiki de