Nişanlım benimle zorla evleniyor. Ne yapacağım?

5 aydır nişanlıyım onu ilk gördüğüm anda kalbimden vuruldum çok sevdiğim için evlenmeyi kabul ettim. Görücü usulü bizimki.. 3 kere görüştük ilk görüşmede tanıştık sonraki götüşmede ailemle evini görmeyailemlem son görüşmemizde hem imam nikahını kıydık hemde nişanlandık ve bütün bunlar ilk 1 ayda oldu. Onu çok seviyorum ama beni biz bile görmeye gelmedi o başka şehirde yaşıyor ama aşka bu engel mi? Çok çaresizim ailemle benden habersiz onun ailesi konuşmuş1 ay sonra düğün olacak. Aşk acısı çekiyorum ona da birşey söylemiyorum ama bana olan ilğisizliği kalbimi kırıyor.. Onun ailesi beni çok seviyor onun kardeşi benim arkadaşım zaten o arkadaşım abisini bana önerdi. onun ailesiyle aram iyi.. Özellikle annesi beni çok seviyor ama o aile baskısıyla benimle evleniyor ne olur yardım edim çevremde ayrılmam için çok baskım var.. Bunalıyorum artık ne yapacağımı hiç bilmiyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Sanırım benim bu sorunu önce kafamda çözmem gerek eksik olmayın.. Fikirlerinize ihtiyacım vardı.
Nişanlım benimle zorla evleniyor. Ne yapacağım?