Seven kız ne yapmalı?

Başlıktan da anlayacagını üzere ne yapmalı ama benim icin değil de cok yakin arkadasim icin taktikler olacak.. Neyse arkadasim kendinden iki yas buyuk bir cocugu seviyor yani cocuk şu an 12 hatta bir hafta sonra okuldan gidicek. Arkadasim son bir kere gormek umuduyla şu İzmir sıcaginda okula gidiyo oruç haliyle ve cocuk okula arada bir geliyo e tabi hakli son hafta okullar kapanacak ve lys si var. Neyse iste bizim kiz seviyor bir cocugu bahsettigim arkadasim da hani boyle iliskilere kapali sevgili muhabbetini filan sevmeyen ama guzel bir kiz ya evet evet guzel. Neyse iste cidden cocugu sevmeseydi soylemezdi bize bir hoslanti olsaydi da soylemezdi ciddi dusunuyo heralde.. ama cocugun ne bir twitter ne de bir instagrami bile yok. Yani mesaj atacagi bir sosyalmedya yok wp varsa bile tel. No yok kizda. Kiz da hirs yapti okulun yilliklarindan teee cocugun 3 yil onceki 2 yil onceki bide bu yilki fotografini buldu filan Şu an elindeki tek fotograflar. Cocukta zaten okula arada bir geliyo bizim kiz psikopata bagladi takip edicem evine kadar filan diyo jdhahsgaj:D artik yaz tatilini de o evin onunde gecirir. Bim de karsilasmislar bide arkadasimin evi de bimin oralarda cocuk da O bime geliyor ise.. Ama cocuk okula geldigi uc bes gunde oglene kadar duruyo bu vakitte de voleybol basketbol filan oynuyi sonra da gidiyo. Derslere de girmiyo arkadasim da dun yani cuma gunu servisle geliyo normalde evden gec cikmis derse gec kaldim diyerek derse girmiyo asagida onu izliyo iste. Ama bu anlattiklatim oyle takintili gibi agacin arkasina gecmiste gizli gizli izliyo değil sinifa cikicakken sinif arkadaslarini goruyo asagida o da onlarla birlikte oturuyo bir ders boyunca cocuk icin. Arada goz goze filan da geliyolarmis. Yani demem o ki bu bir hafta kala kiz ne yapsin bizde fikir bitti yani ha bide cocuk havali olmak icin abuk sabuk tiplerle takilmiyo sakin kendi halinde bir cocuk son 1 HAFTA KALDI ACILLL
Gitsin konuşsun
Cocuk sevse gelirdi mutlaka
Falcı baciya guvenmeli mi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Seven kız ne yapmalı?