Eşimle sorunlarımız var. Özellikle bayan arkadaşlar yorum yapabilir mi?

Yazacaklarım biraz uzun olabilir. Sabırla okursanız memnun olurum. Teşekkür ederim şimdiden.

6 yıllık evliyim. Bir tane oğlum var henüz 5 aylık. Görücü usülü evlendim ve eşim aynı zamanda yakın akrabam oluyor. Lise son sınıfta iken ailemin isteğini geri çevirmedim. O yaşlarda malum mantıklı olamıyorsunuz.

2 defa boşanma aşamasına geldik ama iki aile araya girdi ve bir şekilde olmadı. Ana hakkı vs dediler önünü kapattılar. Baktım boşanmayı başaramadım çocuğu da o yüzden yaptım.

Eşimle kafa yapımız uymuyor. Ufak şeylerden kavga çıkıyor. Alttan alan hep ben oluyorum. Onun için yapmadığım şey kalmadı. Evlendikten sonra dersanelere verdim okuttum ünv bile yolladım elimden geleni yaptım. Ama benden ziyade arkadaşlarının dedikleri daha etkili oluyor onların demesine göre hareket ediyor. Artık çok usandım bıktım.

Ne yapsam kendine gelir? Ne yapmamı önerirsiniz? Burada anlatamayacağım başka sorunlar da var tabi. Önerilerinize ihtiyacım çok var.
Bu ben 30 eşim 26 yaşında. Çalışmıyor ev hanımı. Ben öğretmenim. İnanın çok konuştum ama çözemedim.

Yorumlarınızı bekliyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelll
Güncellemeler
+1 yıl
Gğncellllll
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Eşimle sorunlarımız var. Özellikle bayan arkadaşlar yorum yapabilir mi?
Cevapla