Asker sevgilim nankörlükte zirvede?

Yaklaşık 1yıldırdevam eden ilişkimiz var. İzine geldi 4. günü arkadaşlarıyla gezmeye başka bir şehire gitti. Bulunduğumuz yere iki saat uzaklıkta. Gezsin o kadar süre askeriyede kaldı tabiki. Birkaç kere telefonda konuştuk sonra ben watsaapa girdiğini gördüm eski sevgisiyle son görülmesi aynıydı. bu slk kızla beni ilişkimizin ilk ayı aldatmıştı ama sonra aşmıştık bu durumu. Yaklaşık 4 ay sürmüş onların ilişkisinde. Kızın da Yen'i sevgilisi vardı ayrıldılar bir ay olcak ama yinede içimde bir şüphe oldu aradım yok valla konuşmuyorum dedi tamam dedim sil onun numarasını anladın mı beni dedim biraz tartışır gibi olduk yüzüme kapattı telefonu. Sonra mesaj attım yarım saat Sonra şöyle ;

Ben biraz zamanında güvenini kırdım. Gezme dedi gezdim falan yani o askerdeyken. Şimdide watsaapa girmiş bana yazmadı hiç. Telefonumu kapatmayı düşünüyorum ama kafam karışık onlada konuşmak istiyorum doldum taştım artık ama birazda o düşünsün istiyorum. yarında buluşcaz diye anlaşmıştık bide. Ne yapayım bir fikir verin sizde