Kim olursa olsun aldatılmayı haketmez ve kime olursa olsun aldatmak yakışmaz... Herzaman dediğimiz gibi adamlık cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesidir. Aldatan kadın da olsa erkekde olsa "Adam" değildir !..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
bir insan karaktersizse hertürlü yapar iyi yalan söyler karakter olmadığı içinde yüzü kızarmaz
Çokça yalan söylediğinden dolayıda bocalamaz. Günümüzde erkeği elde kadını elde tutmak gibi söylemler ortaya çıktı buna bağlı olarakta aldattım çünkü eşim benle hiç ilgilenmiyordu bahanesinin altına gizlenme şekli türedi. Ortada bir ilgisizlik varsa boşanılır olayda biter.
Kişinin eşinden farklı birisiyle ilişki yaşarkenki rahatlığı günübirlik olduğu içindir rahattır geçim derdi yoktur şehvetini atar yemeğe çıkar gününü gün eder. yinede eşinden ayrılmaz çünkü o eş günübirlik gibi olmaz çocuk varsa anası kirli varsa çamaşırcıdır hem el alem ne der sonra düşüncesi.
Allah razı olsun yorum için , çok güzeldi
Sizdende razı olsun. Aşk varsa aldatılır insan ama saygı varsa asla aldatmaz çünkü saygı birgün mutlaka sevgiyi getirecektir ardından.
Aşkı değilde saygıyı bulmanız dileğiyle iyi geceler :)
Allah razı olsun amin iyi geceler
Nasıl anlaşılır bilmem ama aldatmak ne erkeğe ne de bayana yakışır...
Aynen öyle haklısın
Tesekkürler 😊
Rica ederim :-)
Telefonunu benden saklıyor olması ve sürekli eve geç saatlerde geliyor olmasından az çok anlaşılabilir bir durum kuzum.
Aynen bitanem Allah korusun
Allah korusun tabi... 😕
Yazıklar olsun ihanet edene
Aynen kuzum
Cevap
25Cevap
Anlattıklarınız herkes tarafından bilinen şeyler. Birde bunun ters psikolojik bilinmeyen yönleri de var. Mesela aldatan biri şüphe uyandırmamak için eşine veya sevgilisine suçluluk duygusuyla, gereğinden fazla ilgi alaka gösterip onun hoşuna gidecek ve güven sağlayacak her şeyi yapabilir. Telefonu sürekli masanın üstünde duruyor , gizlemiyor, sessize almıyor, gizli gizli konuşmalar yapmıyor diye o kişinin aldatmadığını göstermez. İş yerinde, orda burda, karısı/kocası olduğunu bile bile onla ilişki yaşayan sayısız kanı bozuk var.
Aynen öyle , detaya yazdım zaten bunlar acemi işi ve Allah karda yürüyüp izini belli etmeyenden esirgesin diye
Tamda bu 👍👏👏👏👏
aldatmak ve aldatılmak bizden beri olsun
sözüm meclisten dışarı kadınların ucuz olduğu ve kendilerini ucuz gösterme yarışı erkekleri bu batağa çekiyor özellikle en ufak tartışmada yataklarını ayıran çiftler arasında daha çok görülüyor bu durum
Haksızınız ama erkeklerin hiç mi suçu yok. Allah göz kapağını niye vermiş bize , ve nefsi ne için taşıyoruz. yoldan çıkarıcı etkiler herzaman olacaktır ama mühim olan yoldan çıkmamak. dağ başında Sadık kalmak kolay. birsürü kötülüğün içinde Sadık kalıyorsa insan adamdır
erkeklerin suçu çok saymakla bitmez nefis varya insanı bambaşka yapıyor aslında insanlar eskisi gibi dinlerine bağlı değil allah korkusu yok ve buda sadakati öldürüyor kadınlardaki beğenilme çabaları açık saçık giyimin çoğalması kadını cinsel birer obje haline getirdi
ve maalesef erkekler bir dakikalık şehvet uğruna hem dünyalarını hem ahiretlerini yakıyorlar
Aynen öyle çok güzel açıklamışsınız Allah razı olsun. herkes kendinden mesuldür. kadın açtı diye erkekde bakmayacak ki günah sadece kadının olacak. erkek de ortak olmayacak o günaha
allah bizleri beri kılsın haram işlemekten maalesef çevremizden çok şeyler görüyoruz erkek aldatırsa kolay kolay ortaya çıkmıyor maalesef
bu durum allah korkusu olmayan erkekler rahat davranıyorlar insanlar kendilerine yapılmasını istemediği şeyi kendilerinde yapmamalıdır
bu dünya aşiretin tarlası dır gün gelecek çektiklerini biçeceklerdir hayır eken hayır şer eken şer biçer
şer bizden uzak olsun inşallah peygamber efendimiz s. a. s. bir sözü var dışardaki kadında ne varsa aynısı eşininizdede var biraz daha saygı ve sevgiyle sabır ve umutla bir çok yuva kurtulur
Allah razı olsun yorum için. Rabbim hepimizi harama düşmekten korusun inşallah
Anlasilir anlasilmaz..
Bos gecmek lazim böyle seyleri..
Hic kimse ne erkek/bayan..
Aldatmamali elindekinin kiymetini bilmeli olmicak ise onu söyleyip yoluna devam etmesini saglamali.. :/
Aynen öyle
Bir anda değişen psikoloji beni şüphelendirebilir..
Bir insanın içinde bu kişilik varsa onu durdurabilmek zordur kadın ağzıyla kuş tutsa yine yaranamaz aklı başına sonradan gelsede iş işten çoktan geçmiş olur çoğu zaman Allah kimseyi o durumlara düşürmesin sonuçta hepimiz nefis taşıyoruz...
Aminnn Allah korusun Allah şeytana uydurmasın. ama çok haklısın malesef her anlamda iyi bir eşi olmasına rağmen aldatan insanlar görüyoruz.
Hem iyi hemde çok güzel eşe sahip olan insanların ben eşlerini aldattığını gördüm... herşeyin en iyisine sahip olanlar bile böyle bir yola başvuruyorsa sıkıntının kişilikte bittiğini bir kez daha görmüş oluyoruz...
Malesef bende gördüm. Rabbim uzak etsin öyle insanları hepimizden. Bu korkular yüzünden insan gönlünü emanet edemiyor ya işte, bence onlar hepimizin kul hakkına giriyorlar bir şekilde güven sarsarak
Gerçekten öyle insanlar yüzünden herkesi aynı sanıyor bir çok insan ve karşılıklı güvensizlik oluşuyor...
Malesef öyle oluyor
Aldatmayan erkek yok maalesef varsa da ya fırsatını bulamamıştır ya da çok nadir işte. Ama kocam beni aldatıyor olaydı tek isteğim bana yakalanmaması olurdu çünkü bunu bilmeden yaşamak daha kolay olur diye düşünüyorum..
Allah korusun hiç aldatmasın kuzum
Amin canım
Kaçamak cevaplar veriyorsa, ses tonu, hitap şeklinde değişiklik var ise mesafe koyuyor ise bir durum var demektir.
Allah korusun arkadasım
Amin kuzum
24 yıllık evlilik tecrübesinden yola çıkarak söyleyim. Aldatıyorsa. sana hediyeler alır seni tınmayan adam seni ğezmalere götürür. sevgilisine ne aldıysa ya da ne yaptıysa suçluluk duygusuyla sanada yapar. ama türk kadının düşüncesi benimkini kim neylesin. benimki yapmaz.:) eğer erkekler kendine hakim olsaydı. hz adem cennetten kovulmaz havva da onu kandırmazdı. yani erkeği gözünden anlarsın ne halt yediğini.
herkes öyle değil bilesin
Ortalıkta böyle kanı bozuk çok. Benimki ü. o. görevliydi oraya gidiyorum ayağına karıya gidiyormuş boşandım direk evlendiler. Kadını bi açılışa çağırıp bana da kadını arkadaşım diye tanıştırmıştı yani demem o ki cevrede burnunuzun ucunda bile olabilir
Anlayamazsın karşın müsade etmedikçe. Ettiğinde de zaten yıkım olur. Allah kimseyi bununla sınamasın. Umarım kimsenin başına gelmez. Hiç tatmak istemediğim bir duygu..
Amin Allah korusun
bu biraz erkeğe göre değişip kadını erkeği iyi tanımasına bagli bisi davranış konuşma vs. gibi
Aynen öyle
Sen böyle incecik düşünürsün de... Allah kimseyi vicdansız etmesin kuzum
Amin balım amin
bir erkek her türlü belli ediyor zaten profesyonel olanı görmedim
Belkide
Aldatan erkek ya normalden fazla ilgi gosterir (anlamaman icin) ya da daha az ilgi gosterir.
Aldatan erkek çok çabuk kendini elel verir hızlı değişim yasar. akıllı bir kadın kısa sürede çözer olayı. kimse aldatılmayı hak etmiyotr. önce ayrtıl sonmra ne istersen yap olmalı hayat
İlk 3 cümleye bakarsak olmayan sevgilimi aldatıyorum.
Son paragrafa kesinlikle katılıyorum
eskiden Güneş gazetesinde aldatan kadınların hikayesini okurduk :)
6 nci his diyorum ve geçiyorum...
Aynen kuzum
Aldatan insan her türlü kahpeliği yapar kısaca
Aynen ablam Allah korusun
Içim sızladı okurken..
Kuzum niyetim üzmek değildi kusura bakma nolur
Yok kuzum olur mu öyle şey ya dünya hali bu şaşar beşer benim vicdanım rahat ki
Çok şükür kuzum önemli olan o
Bu şarkıyı çok severim ablacim teşekkürler 😇
Rica ederim kuzum :-)
Aldatmam. Nasıl aldatır onuda anlamam.
Yani Allah vermiş sana bir tane güzel olsun çirkin olsun Allah'ın emaneti ulan dümbük herif. Emanete ihanet edene münafık denir. Hem zaten eşin olum bu senin onu sevecen bak kimisi bulamıyor. Bulamayanlara bakacan Allah'a şükür edecen. Bacına tac edecen güzel bile olmasa onu dünyanın en güzel kadını olduğuna inandıracan.
Çok içten bir yorum olmuş Allah razı olsun yalnız argo olmayaydı iyiydi :-)
Kendimi tutamadım kusura bakmayın özür dilerim bu yorumu silebilirsiniz şikayet ederek.
Yok gayet de güzel yorum hiç rahatsız olmadım. aldatan erkek o kelimeyi fazlasıyla hakediyor. yüreğinize sağlık
Ya kimisi çok ister bu tarz güzellikleri yaşamak ama işte olmaz elde edemez veya Allah nasip etmez. Kimiside haketmez bir şekilde evlenir işte ondan sonra olan kadına olur. Bir insan eğer Allah'tan korkuyorsa bu işi yapamaz. el-Alim olan Allah yani herşeyi çok iyi bilen Allah'tan korkan bir insan yapamaz. Ayrıca bu senin eşin ya bu kırılgan narin sana muhtaç. Ya ben görüyorum teravihe el ele tutuşup gelen eşleri neyse... ... .. saçmalamaya başladım ben sustum :D
Yok çok doğru söylediniz. Allah uzak etsin öyle insanları
Son birşey daha söyleyecem de aslında uzatmışda oluyorum biraz Fakat. Aldatılan kişide güven kalmıyor yani onu aldatan bir kişi olmasına rağmen o bütün erkek veya kadınlara olan güvenini yitiriyor yani zincirleme bir etki yapıyor. Allah teala boşuna bazı şeyler yasaklamıyor yani. Biz göremesek de herşeyin böyle incelikleri var aslında Allah'ın emir ve yasaklarında.
Öyle tabiki , Allah bunla sınamaz ınsallah
Allah böyle birşeyle sınamasın kimseyi gerçekten ben empati yapıyorum dayanılmaz bir durum heleki gerçekten sevdiyse.
Allah korusun bende yaşamak istemem hiç
Aldatmak aciz insanların işi
Aynen kardeşim
Ben aldatılmadım ablam çok şükür bunla sınanmadım evli değilim zaten
Hııı tamam ablam :-)
Sevsem evlenicem ablam da sevemiyorum işte :-)
Anladım abla sende haklısın şu devirde evlenmemek mantıklı valla bugün bir haber gördüm 6 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz edip boğarak öldürmüşler çok moralim bozuldu neden abla be bu yaratıklar bu duruma düşecek kadar ne yaşıyorlar biz nasıl varlıklarız böyle utanıyorum abla ben vallahi çok utanıyorum erkek olduğumdan utanıyorum böyle yaratıklarla aynı cinsden olduğum için çok utanıyorum
Allah ıslah etsin onları ablam. mutlaka cezasını bulur o
İstediğim gibi yapamıyorsam mutlu değilsem sıkılmışsam aldatırım.
Erkek aldatmaz aldanır
Çok doğru kendini aldatır aslında
bir aldanma söz konusu ;))
:-) :-)
Sadiklik. zor bu devirde ablam.
Malesef kuzum Allah korusun inşallah
Amin inşallah
Erkek olması yetiyor. Bu yüzden evlenmeyeceğim
Beni anlayamaz
Kolay lokma diilimmm
Standart dışıyım
Allah korusun böyle seylerden insAllah abla:)).
Amin kuzum amin :-)
daha çok bence olmuş 😊 emegine sağlık
Teşekkür ederim :-)
çiçek alıyorlarmış diye duydum
Cinsiyetini bile değiştirir anasını satim :)
Anlamam ben safım valla
anlamam çünkü çok safim
davranislari bellu eder her kadin anlar bunu
aldatan kendini her türlü belli eder
Eline saglik
Rica ederim
öğrenmiş oldum
güzel açıklamalar
Teşekkür ederim
aldatiyorum der gecerim😂
Sürekli işi vardır
bilemiyorum