Sizce Ne Yapmalıyım?

Sevdiğim kızla yaklaşık 3 aydır konuşuyorduk 11 gün önce buluşmuştuk sarılmıştık el ele tutuşmuştuk öpüşmüştük yani gayet güzel geçmişti ilk buluşmamızdı 2 gün sonra soğuk davranmaya başladık mesajlarımız günaydın, iyi geceler, napıyosun, hiç bu kadardı hiç mesajlaşmıyorduk bişey mi var yazdığımda bişey yok diyordu şu konuşmaya bak günaydın iyi gecelerden ibaret yazdım biz sevgili değiliz böyle konuşmamız gayet normal düzeyli geliyor bana dedi saçma geldi o kadar samimi olmak Sevgili değiliz sonuçta bir sınır olmalı dedi neden mesafe koymak istiyorsun dedim doğru olan bu diyordu Sevgili değiliz ve bu kadar samimiyet saçma geldi hepsi bu böyle demişti sonra en son yazdım dedim ki ilk önce dediklerimle seni kırdıysam özür dilerim o an başka bir kafadaydım seni çok sevdim seviyorum beni hayatında istemiyorsan seni rahatsız ediyorsam engelle bitsin ama bir umut varsa zamana bırak kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman yaz ben seni bekleyeceğim dedim ve engelledi ama ben onu çok özledim sizce yazsammı tekrar ona engelliyim şu anda ablasıda var ablasına her şeyi anlatıyor ablasınada birşeyler yazabilirim yazsammı yazmasammı bilmiyorum?
Yazma
Yaz Gitsin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Sizce Ne Yapmalıyım?