Demek istediğim oydu
Zor erkekler hakkında neler düşünüyorsunuz?
Demek istediğim oydu
zor kadın/erkek denilince trıplı havalı ukala diye algılanılıyor halbüki zor olan kişi kolay bişey istyor aslında bunu anlamak zor bnce o kişiyi anlamak istemelerı zor çünkü bırı gelır derki arabası evı sacı tıpı vs olsun başka bırı derki temız bı kalbi olsun zor olan hangisi bna sorarsanız temız bı kalp snı isteklerı ugrunda kullancak sonrada bı köseye esya gibi atcak bı kalbi istememek zormu gercek ask diye haykırıp bı kendımızı hızaya sokamamak zormu seytana uyup bir anlık hevese kapılmamak zormu bır gün o içkiden kafanı kaldırıp ALLAH dan yardım istemek zormu bana kalırsa zor olan irademıze dur diyememek nefse hakım olamamak o dillerımzde hep destan gibi dolaşan ama yüreklerımzde bı türlü yerleşemeyen sonsuz ask varya o zor zor kadın zor erkek yok zor olan isteyıpte basaramadgımz aslında basarmak içn caba sarfetmedgımz sonsuz ask
zor erkek güzel de kendini beğenmiş olmadığı sürece :)
Teşekkürler :)
İki ilgiye dibi düşenler komik. Sonra geri adım atıp gittiğimizde peşimizden geliyorlar. Adımız da zora çıkıyor. Ne ergence peşimizden koşmaları gibi isteklerimiz mevcut, ne de zor olmaya çalışma gibi bir niyetimiz var. Sadece mutlu olduysak uzatmıyoruz.
Ne zaman mutlu ettiyseniz fazlasıyla gözyaşımızı ardınızdan götürdünüz. Bundan sonra böyle.
:))
kendimi öyle kolay teslim etmem. bedenimi kullanabilirler ama asla ruhuma sahip olamazlar
ne düşündüklerininde önemi yok benim için.
İşte asil bi' erkek!
Perfect
Cevap
6Cevap
Aslı zor olan erkekleri seviyorum öyle sonradan kızların ilgisini kazanmak veya ego tatmin etmek için zor olanı değil...
Teşekkürler :))
Zor erkek ya da kadın yoktur, kendini ulaşılmaz havalarına sokan vardır. Uzak durulasıdır, egosunu doyurmak için zaman harcayamam.
erkek tavlamadığım için erkekleri zor veya kolay kategorisine sokmuyorum.
Haha :D teşekkür ederim :))
zor erkek yoktur asosyal ya da prensip sahibi tipler vardır
Vardır, yanılıyorsun
Evet olabilir
genelde kadınların yanaşmadığı tiptir.
Fazla seçici olduğum için çok zor olabiliyorum. Tabisi işin püf noktası vardır. Fakat ikna etmek mesele:))
Cut.
basit erkekler anlayışılıyoki ilişkinz 1 hafta sonra bence :/
Anlamadım :/
Son zamanlarda erkekler bu zor olma işini iyice abarttılar. Artık kendileriyle ilgilenen kızlara karşı ilgisiz ve kırıcı olmaya başladılar diye düşünüyorum.
Hayvan ve erkek seven hatunlara sesleniyorum;
- PM açık <3
zor ve basit kavramı saçma bence kimse erişilemez değildir herkesin bir püf noktası vardır bilmek lazım sadece :)
Bir yeteneğin olması şart. Zor erkek olabilmen için ,birilerinin peşinde olması gerekir. Ve aşırı yakışıklı değilsen , bir yetenek şart. Edebiyat olarak olabilir , enstürman olabilir vesaire. Yani seni diğer insanlardan ayıracak bir şey olmalı.
Hiçbir erkeği elde etmeye çalışmayacağım için benim için bir anlamı yok.
Duygusalsan, başak erkeğinden uzak durucaksın bunu bilirim, bunu söylerim. (Hayatımın en değerlisi başak burcu bir erkek olsada bu böyle ben uygulaymadım siz uygulayın uzak durun.)
Teşekkürler :)
Zordurlar. Pes etmezler kaybetceklerse de teslim olurlar.
bende aşırı zorum ya :) kimse çözemez beni. ben bile çözemedim daha :D
Zor erkek yoktur, yakışıklı erkek vardır... Hani uzun boylu, esmer, kara katili, kara gözlü, atletik ve geniş omuzlu. Kendini nazar çeken ağırdan satan butür erkeklerdir. Yani kısacası hemen hemen herkesin hayalindeki erkek tipi, hayranları çok olur.
Zor erkek yoktur, yakışıklı erkek vardır... Hani uzun boylu, esmer, kara kaşlı, kara gözlü, atletik ve geniş omuzlu. Kendini naza çeken ağırdan satan butür erkeklerdir. Yani kısacası hemen hemen herkesin hayalindeki erkek tipi, hayranları çok olur.
evet zor erkekler var
:))
kimseyi tavlamaya çalışmadığım için problem değil benim için.
zor olan iyi de zor olmaya çalışanlar komikler.
Zor erkek yoktur beceriksiz kadın vardır
beni sevmek sana o kadarda zor olmasa gerek o vakit.. ^;*
zor erkek yoktur. bir kadeh votka vardır:D
Cool erkeklere bayılırım.
çekici gelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar