Sevgilim eski sevgilimle arkadaş bir bakın derdime atlamayın hemen okuyun lütfen ?

yaklaşık 1yıldır bir ilişkim var bunun 7ayı onu askerde beklemekle geçti şimdi izine geldi geçen izine geldiğindede eski sevgilimle buluşmuştu. Çocukluktan beri az çok arkadaşlar sürekli yan yana olmasalar da arkadaşlar yani neyse. Ben bu eski sevgilimle daha önceden i. girmiştik zaten şimdiki sevgilimde böyle şeyleri kaldıramadığından çok kavga etmiştik ama benle mutlu seviyoruz birbirimizi. İşte dün o çocukla yan yanalarmış birkaç kişi daha eski sevgilim bunu çekip hoşgeldin asker falan yazıp atmış snape falan sonra ben böyle böyle yapmışsın derincede senin geçmişindeki hataların bedelini ben mi ödeyeceğim diyor. Ya ben onun için herşeyi yaptım maddi manevi hala gelmiş bana bu konuları açma demedimmi bu eski sevgili konularını falan diyor. İyide benim burda suçum ne ki. Benle asla evlenmeyeceğini söylüyor ama beni de çok seviyor. Benim bu konuları (eski sevgili konularını ) onla konuştuğum için rahat olduğumu söylüyordu ama daha demin aradığımda ben artık sana sinirlenmiyorum bile ona bile değmiyorsun attık ben senden daha rahatım bu konularda sayende falan diyor. Ya cidden çok yoruldum ne yapayım ben be
Sevgilim eski sevgilimle arkadaş bir bakın derdime atlamayın hemen okuyun lütfen ?