en yakın arkadaşım evlendi. 1 haftadır her şeyine beraber koşturduk o kadar yakınız. O telaşe de düğün hediyesi de kaldı almadım yani sonra evine götürürüm diye. 3 4 gündür düşünüyorum ama aklıma bir şey gelmedi bir türlü arkadaşıma düğün hediyesi ne alabilirim? Altınını taktım, bide böyle sürekli kullanacağı gördükçe beni hatırlayacağı bir şey almak istiyorum. fikir verin lütfen. Acaba evlenen arkadaşa düğün hediyesi ne alabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba efendim. Düğün hediyesi ne alınır? sorusu yakını evlenen herkesin aklını karıştıran bir durumdur. Benim hiç arkadaşım evlenmedi pek bilgim yok doğrusu ama gözlemlediğim kadarıyla evlenen arkadaşa düğün hediyesi çeşitleri nelerdir yazmaya çalışayım.
Evlenen Arkadaşıma Düğün Hediyesi Ne Alabilirim?
Pırlanta Kolye

Düğünde yeteri kadar altın takılacaktır zaten. Sen biraz daha farklı olmak adına hem onunda normalde isteyerek severek takması için pırlanta kolye alabilirsin. Bu şekilde baget bir kolyenin fiyatı 3 bin TL ile 5 bin TL arasında değişiyor. Aşırı zarif bir hediye olacağına da eminim.
Bilezik

Bilezikte gayet güzel bir hediye. Lakin yeni gelin bileziği yerine daha genç ve modern bir bilezik alabilirsin. Düğünde belli başlı modeller takılacaktır. Sen her zaman kullanabileceği bir bilezik alırsan daha iyi olur. Böyle pırlantalı bir bileziğin fiyatı da 2 bin TL 10 bin TL bandında değişmektedir.
Altın Bileklik

Tam ismini bilmiyorum bu bileziklerin ama hem altın hem bilezik şeklinde. Takıdan ziyade biraz daha yatırım için alabilirsin. Hediye olarak da gayet yerinde ve güzel. Bütçene göre çeyrek, yarım, tam altın seçebilirsin. Fiyatı yine değişiklik gösterse de yaklaşık 3 bin TL civarında. Bunun yerine yanı ipli çeyrek bileklikte harika olacaktır. Çeyrek bileklik fiyatı da altın kuruna göre değişiklik gösterebilir. Ortalama 800 TL bandındadır.
Saat

Akılda kalıcı ve kaliteli duran hediyelerden biride saattir. Her daim kullanabileceği onun tarzına uygun bir saat alabilirsin. Saatler 100 TL ile başlayıp yükselen fiyat aralığı ile devam etmektedir.
Kahve Cezvesi Ve Fincan Takımı

Yeni evlendiği için evine hayırlı olsun ziyaretine gelip giden çok olacaktır. Bu gibi durumlarda da en bilinen ve uygun olan ikramlardan biri kahvedir. Markasına göre ömrü değişse de genel olarak çok uzun ömürlü olmuyor elektrikli kahve cezveleri. Eğer evlenmeden aldıysa sen yine de bir tane al yedekte dursun. Fincan takımı da yine yedekte dursun. Fazladan gelen misafirleri için elinin altında olur.
Gecelik Ve İç Çamaşırı Takımı

Normal arkadaş olsanız belki uygun olmazdı sonuçta özel kıyafetler ama çok yakınsanız bence alınmasında sakınca yok. İç çamaşırı her daim ihtiyacımız olan bir kıyafet. Yeni evli kadınlarda evliliğin ilk dönemlerinde hep aynı kıyafetlerle görünmek istemezler eşlerine. Sıkılmasın veya hemen kırk yıllık evliler gibi olunmasın diye. Sende 2 tane gecelik 3 5 tanede iç çamaşırı takımı alabilirsin.
Çift Kişilik Nevresim Takımı

Yatak ve yastık örtüsü her daim ihtiyaç olunan bir şeydir. Sende madem yakın arkadaşısın onun ihtiyacı olan bir şeyi alman daha iyi olabilir. Onu ufakta olsa maddi sıkıntıdan kurtarmış olursun. Hem her daim kullanacağı bir şeyi alman senide her daim hatırlamasına neden olur.
Kişisel Bakım Seti

Biz kadınlar bakımlı olmayı severiz. Yeni evli olacağı için kendisine biraz daha fazla dikkat edecektir. İlk günden kendini salmış biri olmak istemeyeceği için. Bu sebeple her daim ihtiyacı olan bir şeyi alman çok iyi olacaktır. Kişisel bakım dedim ama aklına gelebilecek her şeyi koyabilirsin bunun içine. Makyaj malzemeleri, cilt maskesi, diş macunu fırçası, parfüm, kalın ve ince dişli tarak, saç parfümü. Bu biraz özensiz veya az olur yakın arkadaşım için diye düşünürsen bunun yanına ek olarak masaja götürebilirsin.
Elbise Ve Ayakkabı

Normal her zaman giyebileceği değilde eşiyle romantik bir akşam yemeğinde giyebileceği bir elbise ve ona uyumlu ayakkabı alabilirsin. Çok basit olur dersen bir değilde bir kaç tane alabilirsin.
Kettle

Kettle'da fazlasıyla ihtiyaç olunan bir üründür. Yine cezvede olduğu gibi ömrü çok uzun değil değil. Almıştır mutlaka çeyizinde ama sen yinede bir tane alabilirsin. Ömrü uzun olmadığı için senin aldığın yedekte durur, ileride kullanır.
Bu görüşümde arkadaşıma düğün hediyesi ne alabilirim sorunuza cevap vermeye çalıştım. Umarım bir nebzede olsun faydası olmuştur. Özellikle yakın arkadaşa düğün hediyesi çeşitleri vermeye çalıştım ama tabi normal arkadaşa alınabilir. Evlenen tüm çiftlere mutluluklar diliyorum🌺10 Yorumla
En İyi Cevaplar
empati yapsak daha iyi olur bu durumda.. her zaman göreceği ve eskimeyecek birşey olmalı..
bir tablo olabilir örneğin hoş güzel evine uygun. ya da duvar süslemede kullanacağı tarz bişi.
en iyisi puzzle gibi duruyo şöyle 2000 lik olanlar..
eşi ile güzel hoş zamanlar geçirir onu yapmaya çalışırken bitincce de tablolatıp duvara asar :)21 Yorumla
+1 yılbekarlık zamanlarınızdan ortak değer verdiğiniz bir şey var ise hediye olacak gibi onu hediye et. ömür boyu hem seni unutmaz hem yaşadığı hayatı. her hediyeden daha güzel olur bence
14 Yorumla- +1 yıl
kız ben hatırası olan bir şey götür diyorum sen tencere alayım diyorsun. yediğiniz yemeklerden yaptır bari.
- +1 yıl
yok mudur zaten sizin lisede çekilmiş fotoğraflarınız onda. hatırası olan bir nesne yok mu. beraber gittiğiniz bir yerden aldığınız bir şey gibi. ya da sen de görüp çok beğendiği bir giyim eşyası. sürekli senin yanındayken gördüğü bir şey.
türk kahvesi fincanliği al takım vitrinine koysun ,
32 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
5Cevap
Eğer ömür boyu hatırlasın istiyorsan öyle özel bir şey değil absürt birşey almalısın. Bizim düğün için özel hediye getiren hiç kimseyi hatırlamıyorum ama vantilatör getiren belediye başkanı hiç aklımdan çıkmıyor.
71 Yorumlatencere kapak tşörtü al eşiyle kendisi giyer unutulmaz bir hediye olur bence
22 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana birşey diyim mi yeni evli çiftler hemen fotoğraflarımı koymak istiyorlar etrafa :) oyüzden gümüş bir çerçeve alabilirsin
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDigital değilde gümüş çerçeve güzel oluyor hem kibar hem ağırlığı oluyor hediyenin..en iyi cevaptaki öneride çok güzel..umarım en güzelini alırsın :)
+1 yılbiz arkadaşımızdan armut koltuklardan istemiştik ama bir türlü almadı :D :D ikisinin isminin yazılı olduğu aynalar var aşk aynası falan diyorlar öyle bişey de olabilir
01 YorumlaEvlenen arkadaşa düğün hediyesi olarak şık bir masa saati, dekoratif bir eşya ya da tablo, pratik bir mutfak gereci ya da ihtiyacı olan bir elektronik eşya alabilirsiniz..
00 Yorumlaşık bir duvar saati alabilirsin saate baktıkça seni hatırlar
20 Yorumla
+1 yılSanırım fincan takımı en tatlı ve kullanışlı hediyelerden biri. Birlikte kahve içip 40 yıla hatır bırakırsınız")
00 YorumlaÇok yakınınsa direk uygun dille sorup eksik kalan uygun bir eşyayı, alabilirsin.
10 Yorumla
+1 yılTarti guzel olabilir.
13 Yorumla- +1 yıl
Bilmrm banyomda olsun isterdim yakib arkadsn zaten bise anlayacagini sanmam bir amacla soykemedim. Kimse dusunup almaz diye seettimm
Bence el yapımı bir hediye satın alabilirsiniz. diğer şeylerden çok daha romantik. örneğin elle yapılmış bir duvar saksi veya saat satın alabilirsiniz from
00 YorumlaBol bol yatak örtüsü takımı al :D Lazım olur :D
30 Yorumlaküçük ev eşyası ya da duvar saati al
13 Yorumla
+1 yılBir kahve makinesi alın hep hatırlar
00 YorumlaEv eşyası al tabiki büyük değil
10 Yorumlakahve makinesi portakal sıkacağı filan
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi