saçım şu an resimimden biraz daha uzun ama şekil veremiyorum birde çok dökülüyor alının kenarları açıldı bile uzatmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum bir tavsiyen var mı dostum sen anlıyorsun gibime geldi :D
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
evet 3 yıldır uzatıyorum belim de şu an :) saçın bundan biraz daha uzun ise tarık akan dönemine girmişsindir fauller falan yani 4-5 aylik saç gibi bu dönemler en profesyonel berber gelse şekil veremez zaten kardeşim :) dökülmesi doğal yani saçların uzadığı için diğer sıska güçsüz saç teller dökülür diğerleri uzar, bundan sonra 7-8 ay civarı şekil almaya başlar orman çocugu moriye dönersin, 1 yıla da omuzuna düşer artık gerisi sende... :)
bu arka tarafıda hafif açılıyor gibi ve sanki çok daha yavaş uzuyor bazı kısımları hiç uzamayacakmış gibi oluyor bu doğalmıdır bir de önerdiğin birşey var mı güçlenmesi için son bir şeyse sence ne tarz bir şekil gider bana tahminin var mı :D çok sordum biliyorum ama çok teşekkür ederim şimdiden :D
yani hepsi aynı uzuyor ama arka taraf ve yanlar 7-8 ay da kulak memesini kapatıyor bize uzamıyor gibi gelse de uzuyor doğal birşey ve araştırdıysan saç kırıkları için ara makas attır vs. derler yapma saçın daha dolgun görünmesini sağlıyor tavsiye etmem zaten çogu berber ezber olduğu için saçın yarısını keser küfür edersin :) bu zamanlar da saçını yıpratma sadece uzasın saçın yağlı bir yapıya sahipse ki benim ki de öyle günde 1 kere yıkaman gerekiyor ama uzunluk olarak bel civarın da olduğu zaman kurutman için baya emek sarfetmen lazım ki ben o zamana orta boy halıyı kuruturum :) sana ne tarz gider pp ye bakayım yazarım 1 dk
evet yüzün uzun ve yakışıklı bir kardeşimizsin saçın dalgalı mı düz mü bilemiyorum belli olmuyor ama sana omuzlar da saç yakışır diye düşünüyorum kurt cobain gibi ;)
Uzun kısa fark etmez, erkekte de kadında önemli olan saçın temizliği, eğer temiz tutamıcaksan hiç uzatma insanların midesini bulandırmanın anlamı yok dostum
En İyi Cevaplar