Sahi erkekler nedir bu , ne manaya gelir?
"Kendinden utan , benden utanma "😕🙄
"Kendinden utan , benden utanma "😕🙄
guvenme sakinn benimkide boyle evlenmeden dokunmam kimsenin gunahina girmek istemem parayla yapan o kadar insan varjen sana dokunmam korkma falan diyodu sonra zaman gecti cok seviyorum sana dokunmak istiyrm evlenicez falanlar 5 gun once ayrildik bir haftalik sevgilisi var ve onu cok sevdigini kor kutuk asik oldugunu soyledi guvenme canim
Her anlama çıkabilecek bir söz olmuş bu. Kafamda bir sürü anlam oluşturdum bile ben şu an...
Telefonda seks konuşurken dedi o esnada yani 🙈
kendine saygini yitirecegin seyleri yapmaya hazir ol demek... onceleri sinirlarini hafifce zorlamak sonra sertce zorla sahip olmak threesome teklif etmek ve swinger ile gruba donmek...
Telefonda seks konuşurken dedi o esnada yani 🙈 zaten bna diyor ki sen zevk aldıkca sana daha sert giricem diyor kafamı bile sokacam diyor 😹
😵😨😱 nasil bir iliski anlayisiniz ve duzeniniz var anlayamiyorum... tamam bende yasiyorum sinir disi seyler ama bunu kimseyle hicbiryerde paylasmiyorum... garip giren cikan size
sen neyden utandığını söyke ilk. ona göre cevap verelim
Telefonda seks konuşurken dedi o esnada yani🙈
Tamam işte söylediği cümle masumiyetini yitirdi.
Biraz daha açık konuşsaniz Lütfen şimdi oğlan neden bna bu cümleyi söyledi ne geçti aklından?
Arkadaşlar cevabı söylemiş. luzum yok açık konuşmaya
Karşı cinsten her insanın görüşü önemli benim için. Lütfen sizin de bu söz hakkında fikrinizi merak ediyorum 🤔
Sen kendini bana bırak uçuşa geçelim demiş
Cevap
11Cevap
Seni çok fazla sahiplendiğini gösteririr kurduğu bu cümle
Telefonda seks konuşurken dedi o esnada yani 🙈 o zaman güzel bir şey demiş yani sevinmeliyim :))
Ozaman olay değişir:) hemen uzaklaş ondan:))
Ama zaten her konuda çok sahiplenir ki.
Neden uzaklaşmaliyim ki ne manaya gelir bu cümlesi?
Yani utanma benden denilince böyle sanki seni duygusal anlamda kandırmaya aklını çelmeye çalışıyormuş gbi geliyor. Sana bunu diyen adam muhtemelen biz zaten evlenicez aşkım der sana sahip olmaya çalışır gibi gibi..
Ama şöyle. bişeyde. var belki sana karşı ciddi. Eger ki akıllı bir kızsan bunu sen zaten ayırt edebilirsin. Biz sadece kurulan cümleye göre yorum yapabiliriz. Onun dışında Sakın kendini kullandırtma ;)
Anladım teşekkürler ☺️
Bana herşeyini gösterebilirsin, rahat ol- geniş ol. Uzan kanepeye demiş.😉
Anladım teşekkürler ☺️
Benden çekinme demeye getirmiş ama çok yanlış bir cümle olmuş
Yaa 🙈 telefonda seks konuşurken dedi o esnada yani 🙈 pki ne demesi gerekirdi?
Şimdi anlaşıldı. Bilmiyorum ben o manada düşünmemiştim olayı.
Bir sürü anlam yatıyo bu cümlede ama erkek beyniyle düşünecek olursan her türlü şeye açığım utanıp sıkılmana gerek yok demiş işte dfjslshsks
sen aldatirsin ben aldatmam ben seni terketmem anlamına gelir
Telefonda seks konuşurken dedi o esnada yani 🙈 o zaman iyi birşey demiş bu oğlan :))
gibi :)
Saçmalamış, kendisi peygamber miymiş? Böyle salak saçma söz söyleyen insandan ardına bile bakmadan uzaklaş.
seks konuşmak istersen benle konuşabilrsin diyor içine kapanma bana açıl diyor 😂 Çok iyi anlattım ya
Zaten telefonda seks konuşurken dedi o esnada yani 🙈
Evlenmeden düşünmüyoruz ama.
Bozmaktan korkuyorum tabiki yoksa canım tabiki istiyor.
Anal sevmiyorum diyor.
Yok ya almam
yyanlış karikatür :D
img04.blogcu.com/.../katharsis_1354067092153.jpg
herseyini benle paylaşabilisn
tamm rahat ol yani maksat sikiz zevki ciksib
Anladım teşekkürler ☺️
rica ederim :)
blöf yapıyor aldanma.
Nasıl yani? Biraz açık konuşur musunuz?
Bazı özel şeylerini paylaşmasını istiyor iste
Boş boş konuşmuş işte
ahahaha potansiyel sapıkmıs bu da
Potansiyel sapık nedir ya? Anlamadım 😞ciddi manada ilk sevgilisiyim. Telefonda seks konuşurken dedi o esnada yani 🙈 sence bir erkek neden sevgisine böyle der? Ne demek istedi?
adamın sevgili olma amacı senle yatmak. Ne yazık ki sen hala farkında değilsin.
Amacı benimle yatmak olsa bna oranın buranın fotoğrafını at derdi ayrıca o çok nadir mast yapan biri cinselliğe düşkün değil. İlk defa seks konuştuk telefonda sonra bnu dedi işte.
Sen gibi birini bulmus kaçırmaz artık. İleride pisman olacagın seyler yapma da
Dikkat ediyorum merak etmeyin :)) o da evlenmeden hiçbir kıza dokunmam kimsenin günahını almak istemem dedi. Evlenmeden önce biz de cinsellik yaşamicaz sadece telefonda konuşuyoruz o kadar. Teşekkürler ☺️
iste bunlar hep seks
Zaten seks sırasında dedi bnu 😅
Ama ne demek istedi onu da şöyle bir erkek sevgilisine neden böyle der
Aynen öyle oldu 😂
hertürlü şeye açık ol hazır ol demiş hehe
Fazla özgüvenli ayrıl ondan
Sevismeye yol yapiyor
Zaten telefonda seks konuşurken dedi o esnada yani 🙈
Yaninda sevisirsiniz
Yakinda
İstiyoruz tabiki ama evlenmeden düşünmüyoruz
O dusunuyor ama belli etmiyor cakal
Aman bu devirde her erkek düşünüyor bacım 😂 sadece biraz kendini idare etse yeter evlenince herşeyi yapıcaz zaten.
Seni kandirmasina izin verme de
Tabiki dikkat ederim :))
Sacmalik.
Güven demiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar