Evlendiniz ve dediğim dedik bir eşiniz var çok inatçı ona nasıl kararlarınızı dinletirsiniz? Huylu huyundan vazgeçer mi? İnatçı biriyle birlikte olabilir misiniz?

Mademoiselle88💞

Mademoiselle88💞

.
Her ne yaparsanız yapın.
Ortak kararlar vermeye çalışın.
Ve bunu her zaman konuşarak halledin,
küserek, yatakları ayırarak, yemeğe oturmayarak, cinsel açıdan perhize sokarak, gibi şeyleri asla ve asla yapmayın.
Sorun yine de olacak.
Onu affedin ve bu sorunu sırtınızda taşımaktan vazgeçin.
.
ağzını dudaklarımla kapatarak :) :) :)
Mantıklı..
Yavaş yavaş onun inadina gitmeden onun dediklerine evet diyip sonra ikna etmeye çalışırım. Dediklerine tamam diyip inadina gitmemek en iyisi kendini ezdirde demiyorum ince bir çizgi var onun ortasini bulmalisin. O çizgiyi bulduktan sonra zamanla dediklerimi yaptirtirim.
Tolerans + sevgi olmadi savasiriz bol bol geceler uzun :))
Cevap
94Cevap
Benim aileme karşı ortada bir saygısızlık varsa, ve bana karşı bir saygısızlık varsa zaten o evlilikten birşey beklemem boşanırım, anında...
Eğer saygıda kusur yoksa ve dediklerini yaptırmaya çalışıyorsa, inatçıysa, otururum doğru şekilde konuşup ortak kararlar almaya bakarım, rica ederim, zaten bir insana bir şeyi doğru düzgün söylerseniz, ortada bir neden yoksa o kişinin dediğin gibi olmasının imkanı yok.
Yola gelmiyorsada boşarım ;)
çoğu döverim yazmış ta insan eşini dövmez yazık kadına, döversen soğur ve birdaha sevmez.
Getiremezsiniz. Bir de kadın da erkek de belli bir yaştan sonra değişmez. Hele ki karakteri oturmuşsa. Belli bir eğitimi, kültürel birikimi ve maddi imkanı varsa zannetmiyorum ki değişsin. Bu nedenle ikna olabilecek, bencil olmayan, empati yapabilen ve anlayışlı birini partner ya da eş olarak seçmek gerekir.
İnatçı ama hangi yönden? Örneğin benim sürprizleri sevmediğim halde bana bunu yapmaya devam etmesi mi? Yoksa başörtüsü takmak istiyorsa fakat bunu takmasını ben istemiyorsam mı? İlki harika bir kadındır, ikincisi onun inatçı olduğunu zaten önceden anlardım ve evlenmezdim.
iyi kötü insan sevgiliylen sevdiğinin huyunu suyunu bilir yani inatçı olsada bu kötü yöndeyse bunu yontmaya bakarım çünkü sevdiğim evlendiğim eşim olmuş inatçı dediğim dedik çaldığım düdük deyip durmaması için uğraşır çabalarım
herkesin bir görüşü var illa benim dediğim olacak diye bir şey kimse diretemez askerde değiliz emir komuta zincirinde olmadığımız için zorla kimse kimse bir şey yaptıramaz yapsada o işten hayır gelmez
İkimizde aynı olacağımız için değiştireyim diye uğraşmazdım.
Enerjimi harcarim cok guzel dinletmek icin kendi dusuncelerimi gerekirse yuz kere aciklarim karsimdaki insan sevgilim hatta eşimse ona harcamiycam da kime harciycam acaba enerjimi dimi? Ha ben o kadar aciklarim o kabul etmezse ve gercekten bana ters bir durumsa o zaman sogumaya baslarim
gönlünü çalarak böyle tatlı tatlı hediyeler avm de gezmeler limitsiz kredi kartı gece evvde romantik bir yemek ama kendim yapğıcam herşeyi ve yemeğin sonunda tek laf '' her şey senin için bitanem '' Bak gör ne inat kalır ne kırgınlık :)))
ben yakinda nisanlancam ve cok inatci cok kotu birsey ben bir b*k yedim sevdim siz siz olun huyu huy olan birini sevin ben bu yoldan donemiyom bari siz yapmayin :)
ben zaten dik kafalıyım ve birilerini değiştirmeye çalışmak olmuyor o ... birinin içine masa sandalye attıysa bazı huylar değişmiyor yalancı oluyor iki yüzlü oluyor riyakar oluyor ama edeceğinden kalmıyor...
tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye boşa dememişler, tatlı dille yaklaşır dediklerimi yaptırırdım :)
Yola getirmem..
Uyumlu olurum..
Bazen ona inatcilik yaparim o da anlar aslinda inatin nasil birsey oldugunu :/
dünyanın inatçılığını kabul edilen ırkı Arnavutum
dünya astrologlarının inatçılığını kabul ettiği oğlak burcuyum hemde alçalan yükselen ayı güneşi normali alayı oğlak yani O DÜŞÜNSÜN :D
İnatçıyım, gerçekten inatçıyımdır.
Annem de inatçı, aynı konularda karşıt fikirlerimiz karşısında karşı karşıya gelmeye görelim..
Aynı olurdu büyük bir ihtimalle, huylu huyundan vazgeçmez.
Anlatırım uzun uzun açıklama yaparım ama hala anlamamak için ısrar ederse kandı haline bırakırım. Hala daha inatlaşma devam ederse sanırım iletisimsizligimiz umursamazlık ikiz had safhaya cikar. Maalesef ayrılık kaçınılmaz olabilir
Tatlı atışıyormuş gibi rahatsız olduğun konuları dile getir sonra o düşüncelerini söyler sen sessizce dinle anladım de geriye çekil o zaman sana kararını soruyor :)
Inatci es ki bu hatun demek yola gelicek diye ugrasilirmi ugrassan muaffak olabilirmisin :) yok oyle bisey :) papatyalari dusuneceksin beyaz beyaz beyazzzzz :))) bulasmamak en guzeli
Bende inatçıyım..
İyi anlarım inatçının dilinden..
Bir iki defa inat eder.. Affederim..
Israr ederse yaptırım uygularım..
#Vesselam
Ben inatçı.. sevdiğim adam inatçı..
Gerekmediği konular da kuru inat etmem ben seversem ve oda haklı ise inat yapmam ama sırf beni üzmek için inat ediyorsa o ayrı konu..
Hiç sevmem karşımdaki kişinin inatciligini, enerjimi harcayamam dinletmek içinde, sadece puanı düşer bende soğumaya kadar da gider.
inatci biri ozveriden yoksun bencil kisi olacagindan asla ve asla inatci kisi ile bir iliskim olmadi olamaz
severek evlenmiş oluyorlar sonuçta inadını seveyim orqsı kolay her taktik burada söylenmez kadının ruhundan anlarız 😊
Oldupu gibi kabul ederim değiştirmeye ya da yola getirmrye çalışmam ben onu öyle sevmişsim değiştirmek veya diğer şeyler doğru olmaz
yok fıtrat degısmez kuzu.:) benım annemle babam ınatcıdır ıkısıde ve cok tartısırlar. ıkısının de guyunda zerre azalma yok.
Bende inatçı biri olduğum için huylu huyundan vazgeçmez sözünden yola çıkarak sevdiğim adamı o şekilde kabullenmeye çalışırım.
huyundan vazgeçmez malesef onuda inada bindirir ve aynı zamanda bencil vurdumduymaz ve Gamsız oluyolar
Hiç yola getirmekle uğraşamam bir iki insanca konuşurum anlamıyorsa s. ktirip gitsin en nefret ettiğim şey inat gelemem o insana
Huylu huyundan vazgeçmez, sen kendinden geçersin o huyundan vazgeçmez. Ya öyle kabul edeceksin onu ya da sen ondan vazgeçmelisin..
bir tür kur yaparak mesela. bişey alınacak almak. istemiyo şöyle olur
ayy aşkım alalm. bunu. yaa lütfennn hadi. kirma beni gibisinden
İstediği kadar inatçı olsun bende boğa inadı var :D
Huylu huyundan vazgeçmez ama zamanla törpülenir diye düşünüyorum
Boşarım uğraşam ömrüm zaten kısa onun inadıyla mı uğraşayım
pazardan mı aldık katıyı bu nun huyu suyu zaten belli deyilmiydi şimdimi deyişti demir bile tavına gelince bükülüp şekle girer sen kafanı yorma
İnatçı bir insanın pek düzeleceğini sanmam. İstisnalar olabılır ama ben denk gelmedım. Baktım olmuyo beni çok zorluyor ayrılırım... Kendımı uzmeye yıpratmaya deymez...
iki tarafta inatcıysa olmaz ama içlerinden biri inatcıysa sorun olmaz ya
inat = ayrılık boşanma
hiç sevmem inatcı insanları :D
Yatakları ayırarak yola getirmeye çalışırdım... bir nevi işkence yapardım😂😂
Ben de inatçıyım ve bu huyumdan nefret ediyorum, karşı taraf da dediğim dedik biri olursa hayat çekilmez olur. Kendimizi dizginlememiz gerekir.
Bende azıcık inatciyim. güzel şeylerde inat ettirmeye çalışırdım
ben çok inatçı biri olduğum için evlenirken dikkat ederim çünkü iki inatçı kötü bir kombin😂😂
inadina inat ozaman 😎😎
Huylu huyundan vazgeçmez, ve benim o kadar gücüm kalmadı yazık ki
Sabırla sevgiyle ve güzellikle, çünkü iyiliğin üstesinden gelemeyeceği hiçbir şey yoktur
inatçı insanlar ile uğraşmak çoook zor.. en güzel derdi neyse onu yapmak :D
eğer bunu bir kadın olarak soruyorsan erkeği evlendikten snra yola getirmek oldukca zor iş.
Her inadında rehberimden avukatın numarasını gösteririm empati yapar 😬
O eş benim. Yola getiremeZ. Üzgünüm huylu huyundan vazgeçmiyor
bunlar mühim şeyler değil ki. güvendik de inadı kaldı
öyle zaten eşim, ters psikoloji uyguluyorum çoğu zaman😁😁😁
ben inatçı severim onun dediğini yparim yalnız istesem öyle bir yola getiririm ki
o taraf ben olduğum için ve karadeniz kızlarının bu durumu bilindiği için sorun olmaz diye düşünüyorum 😂
inat , insanı değil hayvanı dahi yorar. . inatci biriyle düşünemiyorum bile ben yapamam..
Benim çok caydırıcı yöntemlerim var annemebabama karşıda zayıf noktasından vurmak lazım
İnat bir insanla olmuyor. Çekilmiyorda bir süre sonra.
Çok zor bir durum ya. İşin ehline sormak lazım 😂 @Lalaul anlat bakalım 😏
İnatci ve asiri kiskanc olmasi beni en cok zorlayacak ozellikleri olurdu😁
Günaydın :)
İnatçı insan ile uğraşmak gerçekten çok zor yani konu ya göre değişir ikna etmek.
Bir süreliğine olağan dışı davranırım,
İnadına inat yaparım burnu sürtsün az geri adım atar
inatçı insanları sevmem
neyse bu seferlik de böyle olsun deyip devam etmeli insan
Seven her şekilde katlanıyor bir şekilde huylu huyundan zor vazgeçer sonuçta...
Huyundan vazgeçmiyo maalesef ondada inat yapıyo 😀😀
Benim huyum bu değişmem diyen insanlardan nefret ederim. Öyle biriyle sevgili olmam ki kalkıp evleneyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar