Kocam sık sık hakaret ediyor bana cok saygisiz?

Kocam bana gerizekali, manyak , salak , a*k , s* git der sık sık. Cok zoruma gider dememsi icin defalarca uyardim ama akli almiyor halada diyor. Kendim terbiyeliyim, yani kufurden uzak yetisdim. Saygiliyim buyugume kucugume. Sik sik kavga ederiz bu konu yzuunden. Ben derim saygi olmazsa evlilik coker diye. Bunu kabul etmiyot veya kavrayamiyor anlamadim. Cok kotu kavga ettik bugun kufurller havada ucustu. Ben agladim sinirden sokdan, o ise yapmacik dedi bana cok incitti rencide etti. Ben ise ondan nefret etgigimi soyledim. Hep senin yzuunden bu haldeyiz dedim o ise resmen " sen suclusun" dedi. Haklimiyim arkadasr boyle kaba saygisiz davranan biri ile evlilik yururumu size soruyorum? Suclu benmisim ne yaptiysam? Bana zaten defalarca yalanda soyledi guvenimi kirdigi cok oldu. Baska kizlara gozu kaymasi felan. Ben bunlari kaldiramiyorum artik. Ama eve iyi bakar, yani bana ihtiyacim olan seyleri karsilar verir. Bol bol gezeriz, baska evliler gibi evde oturmayiz hep. Ama bu saygisiz tavri olunca beni gercek anlamda sevmiyir diye dusunuyorum. Siz ne dusunuyorsunuz bu konu hakkinda? Niye boyle ya, resmen bosanmaya gidiyoruz artik inanin sinir krizleri gecridim kac kez, bana sen yapmaciksin dedi yalandan agliyosun dedi guldu bana, ben avaz avaz aglarkene icim alevkene. Kimsemde yok burda, ailem almanyada, bir dostum arkadasimda yok burda! Bu nasil bir acimasizlikdir , 2 senedir evliyiz
Kocam sık sık hakaret ediyor bana cok saygisiz?