Bir erkek bir kızı çok sevip onu özel bir yere koyup, aşık olup üstüne sadık olduğu halde aldatılırsa neler düşünür? Ne hisseder nasıl bir hayalkırıklığıdır o? Artık onun tipinde kadınlardan uzak mı durur?
Ağır darbe yeriz kendimizi kusurlu hissederiz kimimiz kusuru aldatanda arar tabi kimimizde kendinde arkadaşların yanına gideriz kafa dağıtırız sonra arkadaşlar boşver sana kız mı yok filan kimisi unutamaz kimisi unutur kimiside evinde -------____________________ tahtalı köy
Ben aşka inanmayan biriydim ya. Okul bahçesinde müzik dinliyordum dalmışım işte gözümü bir açtım karşıda arkadaşlarıyla konuşuyo gülerken gördüm. Kalp hızlandı. bir bakmışım işte takip falan etmeye başlamışım bunu. 2 sene platonik gezdim sonra o bana yazdı. Sevgili olduk mutluydum gerçekten mutluydum. 9 aralık 2014 eski sevgilisiyle tesadüfen el ele gördüm ikisini akşamında sürekli çevrimiçiydi wp durumunu falan değişmişti. Çok ağladım ilk kez o gün içki içtim mesela. Ölmek istediğim anlardan biriydi.
onun tipinde kadınlar değil çoğu kadından uzak durur bu erkek içinde kadın içinde geçerli ne kadar ş*refsizce bir davranış ne kadar güven kırıcı insanlara karşı
Of Allah korusun asla yaşamak istemem :( Ona karşı güvenim neyse de kendime olan güvenimi yıkar, kendimi sorgularım Allah korusun :( Ne kadar dehşet bir şey olduğunu hissedebiliyorum :( Yalnız bütün kadınları aynı sanıyorlar ya ona çok üzülüyorum. Ben sen o asla böyle bir şey yapmayacak, onu kırmayacak insanlarız ama bizleride aynı görüyorlar :(
bizide kırdılar bizde bazılarını öyle görüyoruz herkes layığıyla olur sen merak etme kendine güveninin kaybedecek bir şey yok ortada karakterini sen yoksunlaştırmıyorsunya karşındaki insanın
Beni de diğer kızlarla aynı görmesinden korkuyorum böyle bir erkeğin :( Birisini çok sevip aldatılan erkek beni de sıradan görecek diye :( Ben asla böyle bir şey yapmam ama bana inanmayacak. :(
:( Yok yok inanmaz zamanında birini gerçekten çok sevmiş, o aldatınca derinden etkilenmiş. O aldatan şanslı kal*tak siyah saçlı beyaz tenliymiş, artık o ona bir şans verdi o ise aldattı. Saçma gelebilir belki ama Şimdi aldatılan şahıs siyah saçlı beyaz tenli veya komple diyelim esmerlerden nefret ediyor, esmerlerden aşırı şekilde tiksiniyor o tipte kızlardan uzak duruyor :( Sarışın kızlara yönelmiş :(
'' ben rakı nedir bilmezdim. ta ki o ihaneti yaşayana kadar. ve şimdi öyle bir haldeyim ki selam diyen insanı 5 dk sonra hayatımdan çıkartıyorum. yanlış insanlar yanlış seçimler bazen hissizleşmeye neden oluyor''
Basima geldi aldatildim ama bende onu en yakin arkasi ile iliskiye giriyordum haberi yoktu 😂😂 o digeri ile sadece gezmeye basladiginda haber aldim sonra bir otelde iki oda kiraliyip sira sira yanyana hem en yakin arkasini hem onu 😂😂😂😁
Yoo aralarinda bulusma vakti olarak 45 dakika fark koydum ne olur ne olmaz tiktim bunlari odalarina cikmadilar daha sonra aldatan salaga yol verdim digerini hala 😂😂😂😂 hala haberi yok bir kac gun once onla haber gondermis barismak istiyormus hats yapmis ozur diliyormus 😂😂😂 tabi ki yok dedim ama bir kerede daha otelde gorusmek iyi olur 😂😂😂
En İyi Cevaplar