özellikle lise aşklarının telefon numaraları birbirine verildikten sonra birkaç gün yoğun şekilde sürdürülen gece mesajlaşmalarının kilit noktasıdır bu.
sabah saatlerine yaklaşmak üzereyken nihayet uyumaya karar veren ikilimizden kız olanı bombayı patlatır:
"uff sabah kalkamicam ya beni 6.27'de uyandırır mısıın? :/"
o saatte tek dileği öğlene kadar fosur fosur uyumak olan erkek böylece gafil avlanır. çünkü erkek olaya "sabah da benimle konuşmak istiyor, oldu bu iş" gözüyle bakarken, kız sadece "acaba ona güvenebilecek miyim" sorusunun cevabını arar.
sonuç olarak erkek kızı 6.27'de değil de 6.30'da uyandırır; kız da alarmıyla olan güven dolu ilişkisine devam eder.
Sizin başınıza geldimi bu olay? Bu olay hakkında ne düşünüyorsunuz?
sabah saatlerine yaklaşmak üzereyken nihayet uyumaya karar veren ikilimizden kız olanı bombayı patlatır:
"uff sabah kalkamicam ya beni 6.27'de uyandırır mısıın? :/"
o saatte tek dileği öğlene kadar fosur fosur uyumak olan erkek böylece gafil avlanır. çünkü erkek olaya "sabah da benimle konuşmak istiyor, oldu bu iş" gözüyle bakarken, kız sadece "acaba ona güvenebilecek miyim" sorusunun cevabını arar.
sonuç olarak erkek kızı 6.27'de değil de 6.30'da uyandırır; kız da alarmıyla olan güven dolu ilişkisine devam eder.
Sizin başınıza geldimi bu olay? Bu olay hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer