Aşk İlişkileri Sevgilim hadi güreşelim diyip duruyor bende kızla erkek güreşirmi diyip geçiştiriyorum hiç sevgilisiyle güreşen varmı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevgilim 180 boyunda 85 bende askerde çok kilo verdiğim için 70 kiloya düştüm bana yenilmekten korkuyorsun diyor bende evet diyorum acaba bilerek yenilsem bidaha güreşmek istermi. Güncellemeler+1 yıl Vamı Güncellemeler+1 yıl var mı Sevgilim hadi güreşelim diyip duruyor bende kızla erkek güreşirmi diyip geçiştiriyorum hiç sevgilisiyle güreşen varmı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gay misiniz 😒 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Fakat O fotoğraf seninse tıravestiye benziyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hobbit konuştu. Hadi cüceler diyarına. Yorumla Soran +1 yıl Benim boyumda 180 kısa değilki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynıyız ne acı kısasın :) Yorumla Soran +1 yıl Neden kısayım Türkiye standartlarında uzun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana göre kısa :) kısa olduğun gerçeği değişmiyor. Yorumla Soran +1 yıl Napayım sen uzunsan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sus kısa. Yorumla Soran +1 yıl Ama penisim uzun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gay sevgiline yeter umarım. Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Gay misiniz 😒
Hayır
Fakat O fotoğraf seninse tıravestiye benziyorsun
Hobbit konuştu. Hadi cüceler diyarına.
Benim boyumda 180 kısa değilki
Aynıyız ne acı kısasın :)
Neden kısayım Türkiye standartlarında uzun
Bana göre kısa :) kısa olduğun gerçeği değişmiyor.
Napayım sen uzunsan
Sus kısa.
Ama penisim uzun
Gay sevgiline yeter umarım.