Paralel evrene inanır mısınız?
Şahsen mantık olarak inanmam ama umut olarak inanmak güzeldir.
Sanırım paralel evrende yaşadığım biri var.
Olay şu bu dünyada biri var.
Sevgilisi var ve birbirlerini çok seviyorlar.
Ben bu çocuğa bakıyordum içinde bambaşka birini görüyorum sanki. Sonra sevgilisi olduğunu öğrendim ve bakmadım.
Keşke bu olay böyle kalsaydı. Okula gelip giderken otobüste bazen onda kayboluyorum. İstemeden. Elimden gelse otobüsten atlayacağım, bana yasak. Ama bir güç gözlerimizi buluşturuyor, sonra bir parçam onda kayboluyor ya da her parçam.
Geçen gün otobüste bakındı bakındı tesadüfen göz göze gelince de hemen olduğum yere geldi. Bir şey söyleyecek bile sandım. Ama sadece yanımda öylece durdu. O an paralel evrendeki bizi hissettim.
Elektro gitarist. Tipi ve ruhu da oraya ait gibi zaten.
Ben de elektro gitaristim.
Amotörce çalıyoruz. Birkaç saniyeliğine bile orada hayatı gerçekten yaşadığımı fark ettim. Orada hicbir yasak olmadığını, beni sevdiğini, onu sevdiğimi.
Kaç kere Vazgeçtim ondan, kavgalar ettim onun hiç haberi olmadan. Sonra bir rüzgarda üşürken uçuşan saçlarına bakıp birkez daha affettim.
Neyse uykum geldi sanırım yine başladım uzun uzun yazmaya.
Diyeceğim şu ki biz başka bir dünyada mutluyuz değil mi?
Acı bu dünyalık.
Şahsen mantık olarak inanmam ama umut olarak inanmak güzeldir.
Sanırım paralel evrende yaşadığım biri var.
Olay şu bu dünyada biri var.
Sevgilisi var ve birbirlerini çok seviyorlar.
Ben bu çocuğa bakıyordum içinde bambaşka birini görüyorum sanki. Sonra sevgilisi olduğunu öğrendim ve bakmadım.
Keşke bu olay böyle kalsaydı. Okula gelip giderken otobüste bazen onda kayboluyorum. İstemeden. Elimden gelse otobüsten atlayacağım, bana yasak. Ama bir güç gözlerimizi buluşturuyor, sonra bir parçam onda kayboluyor ya da her parçam.
Geçen gün otobüste bakındı bakındı tesadüfen göz göze gelince de hemen olduğum yere geldi. Bir şey söyleyecek bile sandım. Ama sadece yanımda öylece durdu. O an paralel evrendeki bizi hissettim.
Elektro gitarist. Tipi ve ruhu da oraya ait gibi zaten.
Ben de elektro gitaristim.
Amotörce çalıyoruz. Birkaç saniyeliğine bile orada hayatı gerçekten yaşadığımı fark ettim. Orada hicbir yasak olmadığını, beni sevdiğini, onu sevdiğimi.
Kaç kere Vazgeçtim ondan, kavgalar ettim onun hiç haberi olmadan. Sonra bir rüzgarda üşürken uçuşan saçlarına bakıp birkez daha affettim.
Neyse uykum geldi sanırım yine başladım uzun uzun yazmaya.
Diyeceğim şu ki biz başka bir dünyada mutluyuz değil mi?
Acı bu dünyalık.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer