Evleneceğiniz insan ilk görüşte -evet işte bu bütün bir geleceğim onunla geçecek vs. - hissedilir mi, aranızda hisseden var mı?

Gerçek aşkı onu gördüğünde anlarsın... Milyon tane insan olsa arasından onu seçersin ve evet işte bu yaa dersin. Evleneceğiniz insanı hissetmekten kastım dış görünüş ve kriterlerime uyuyor diye mantık süzgecinden geçirilmiş değil de cidden hissetmekten bahsediyorum bunu aranızda tecrübe eden var mı? Mesela ben çarpıldım ve sonrasında çok hisli kaldım. Biri var böyle yollarımız tamamen ayrıldığında bile herkes bir daha ölseniz konuşmazsınız dediğinde bile yeniden yollarımızın birleşeceğini biliyordum nitekim öyle de oldu sevgiliyiz şu an benden gitse bile o kadar içime doğuyor ki evleneceğim adam o benim diye o yüzden içimde istemsiz bir rahatlık var.. Sizinde aranızda böyle olan var mı?
Evleneceğiniz insan ilk görüşte -evet işte bu bütün bir geleceğim onunla geçecek vs. - hissedilir mi, aranızda hisseden var mı ?

dipnot: fotoğraf çok anlamsız gibi gelebilir ama beni çok rahatlatıyor :D
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelş
Evleneceğiniz insan ilk görüşte -evet işte bu bütün bir geleceğim onunla geçecek vs. - hissedilir mi, aranızda hisseden var mı?