Yapılan araştırmalara göre, eski sevgilinin aramasının tek nedeni boşlukta olduğundan kaynaklıymış. İlişkiden kendi istiyerek ayrılık yaşadıysa, pişmanlık duygusu yaşaması zormuş. Sizi arayan eski sevgilinize ne söylersiniz?
Eski sevgili pişmanlıktan değil boşluktan arıyor! Sizi arayan eski sevgilinize ne söylersiniz?
Bunu yapan oldu ve onun için aylarca ağlamama hatta intiharı bile düşünüp bunu ona da söylemiştim.. ama giden dönmemişti sonra yıllar sonra geldi seviyorum dedi söyleyemedim vs vs dedi. Ben ise reddettim, zorundaydım. Hem eskisi gibi hissetmiyordum hem de uzak mesafe ve benim sorunlarım vardı. Yürümezdi diye. :D
O aradığına göre söyleyeceği birşeyler var ki aramış. Bir konuşsun bakayım ona göre ben de birşeyler söylerim. Ama gerçekten ararsa hakkaten çok merak ederim ne söyleyeceğini.
Ne cok cool insan varmis arkadas ya yok aramam yok aradığında terslerim falan internet boyle bir ortam işte gercek hayattaki eksiklerimizi burda kapatıyoruz nasil olsa sanal
acayip heycan yaparım ne iyecek acaba umarım benden sonra süründügünü başındab belaların eksik olmadıgı atraksyon dolu günler geçiriyodur da onun için aramıştır bak nasıl bozguna ugratıyorum unu izlesin bakem
Genelde arıyorlar ya da mesaj çok atan oluyor aramaya yüz bulamayanlar genelde pişmanlık mesajları falan çok oluyor, selametle uğurluyorum kendilerini...
En İyi Cevaplar