Arkadaşlarım beni biriyle tanıştırmak istiyorlar?

Şimdiye kadar ilişkiden yana pek yüzüm gülmedi hep gözü havalarda diye tabir edilen erkeklere denk geldim. Konusu açılmıştı ve bende artık karşıma beni üzmeyecek sevebileceğim eli yüzü kalbi düzgün birileri çıksın istiyorum dedim ve bana bir arkadaşını önerdi. Ilk başta sıcak bakmasamda bir konuş en azından diyip durdu bende peki dedim. Biliyorum anlamayabilirsiniz ama benim için kalbinin güzelliği olduğu kadar görünüşüde önemli. Aynı çatı altına aynı yatağa gireceğim kişi olacak sonuçta. 6 kişi bir oldular aramızı yapmaya çalışıyorlar. Yarin bana yazacak perşembe gününe kadar konuşucaz ve ben eğer istersem perşembe günü buluşup vakit geçiricez. Yolladıkları resimlerden içime sinmedi hoşlantı olmadı. Istemiyorum gibi bişey aslında ama okadar uğraştılar ne yapıcamı bilmiyorum - ki istemezsen sorun olmaz dediler ama yinede - dalga geçmişim gibi olucak. Ne diyim sizce konuşup görüşüyüm mü yoksa direk baştan mı olmaz diyim? Arladaşım beraber vakit geçirince hoşlanırsın diyor ama hiç sanmıyorum?
Arkadaşlarım beni biriyle tanıştırmak istiyorlar?