Levin.. Bilerek mi soruyorsun, yemin ederim soruyu okurken ellerim titredi. Kim olduğumu tahmin etsen bile söyleme lütfen. O çok... çok erken gitti. İkimiz de çok küçüktük, birbirimizin 7 yıllık en yakınıydık, arkadaşıydık, sırdaşıydık, abi kardeşiydik, her şeyiydik. Ben onu çok seviyordum, gerçekten her şeyden çok seviyordum. Ona en yakın arkadaşlığımı verirken kalbimi de vermişim. Gerçekten, çok seviyorum, hala çok seviyorum. Kıvırcık saçlarını, yeşil gözlerini, upuzun boyunu, yumuşacık kalbini, bana kitap okuyan sesini... Sonra... sonra birden gitti. Gözlerimin önünde bir veda bile etmeden, kayıp gitti. Her şey... her şey gözlerimin önünde oldu, ne gözyaşlarıma aldırdı, ne de yanına düştüğümde parçalanan dizlerimi. Öylece gitti... Ondan başkasını severim ama asla aşık olamam. Biz, çok geç kaldık. O beni sevdiğini söylemek için geç kaldı, ben onu sevdiğimi fark edebilmek için. Çok... çok geç kaldık. Benim mutlu rolüm buraya kadar, benim aslım bu işte, herkesten saklamaya çalıştığım yanım bu. Artık... artık dayanamıyorum ama dayanacağım, yarın yine görüşlerde güleceğiz, ben gülüyor rolü yapacağım. Çok seviyorum, gerçekten çok çok seviyorum. Konu burada kapansın, bir daha açmak yok.
Ah insan olmak.. Neden cevabi zor olan sorulari sorarak dünyamizi mesgul ederiz ki.. Basite indirgeyip bu hayati geldigi gibi yasamak var iken.. Bu hayat cok zor azizim.. Birini kaybetmek ruhunu kaybetmek gibidir.. Sevmek mi bence imkansiza esdegerdir.. Hayatinda gercekten seven bir insanin ve kaybetmesinden sonra yapacagi tek sey topragi sevmek olur bir gün ona kavusabilmek namina.. :/
Diyorlar ya.. Erkekler hic birseyi derinden yasamazlar diyee :) Bazen öyle bir an gelir ki.. Dügüm dügüm olur bogazin.. Hic birsey yutkunmani saglamaz.. Sarma bu sorulara be sayin mod :)
Birşey olmuşsa olması gerektiği içindir. Değilse bile öyle düşünmek gerek. Ayrılsakta unutamayıp kalbimizin bir köşesinde tutup mutlu olsun yeter görmesem bile önemli değil bende şu an ki sevgilimle gelecek kurup onunla mutlu oluyum kafasına çok girmişimdir. Hep ulaşamadığıma aşık olurum ulaşırsam ona alışır sadece severim çünkü bu böyle. Bence bir farkı yok ne demiş şair; kalan için giden ha ölmüş ha gitmiş aynı.
mümkün. insan koşullara ayak uydurma konusunda çok başarılıdır. Bu şekilde yaratılmıştır ya da bu şekilde evrilmiştir. Ölen kişi için üzülmek ve onu unutamamak gayet doğaldır ama bir gün sizin bu yükünüzü sırtlanabilecek ve hafifletecek biri karşınıza çıkması muhtemeldir.
şakkadanak gidip evlenmem kimseyle. lakin asla evlenmemde diyemem çok yıllar sonra belki bendeki bu acıyla ona olan hasretimle kabul edicek birisi çıkarsa düşünülebilir.
Her kes zor diyodaa, bence olurr.. Tabiiki zor olur her bir normal insan içinn.. Ama Allah her bir kuluna sabır verir.. Ölenle ölünmüyorr.. Doğruu, bir gün - hatirlayibda , yûzûnde bir tebessum kalbinde titreme olucak.. Ama HaYaT Bu 😔
Aşk ansızın çıkar akilla olmaz yürekle olur Her şey biter ve herkes gider hayatın kanunu bu Evet olursunuz Hayat devam eder çünkü istemesende istesende
En İyi Cevaplar