Önerilerinizle hareket edeceğim BİM'den A101 kadar asıla asıla yoklayacağım ya sapık ya kahraman asker olacağım😂 şaka maka ne yapacağım ben yaa? İranlı arkadaşım bile kız atıyor kelle koltukta ben mal gibi yaşıyorum gende senelerdir?😡😡
İnan'ın bayadır taka tuka da izlemedim mast da yapmıyorum şu an izliyorum o bile zevk vermiyor? Walla açık konuşayım ya kız arkadaşım olacak bu sene bitişi ya da intihar edeceğim kağıda yazacağım 😦😡😵 hayat bana öyle anlamsız boş geliyor ki?
işim var param var sevgilim Yok? Ben malmıyım yoksa etrafta hacı hoca namaz kılan varsa 2-3 sevgilisi veya ayrı yaşadığı karı var bu adamlar bu kadar şeye nasıl cesaret ediyor diyorum bazen...
Sevgilim olsun istiyorum artık bıktım arayan soranım olsun hayat neden bana arkasını dönüyor ya?
Sevgili olmasını istersen sevgilin olmaz. Dünya kanunu bu. Murphy yasası. Güzel şeyler beklenmedik zamanlarda olur. Ben de öyleydim sonra saldım herşeyi bir baktım ki 6 ay sonra kendiliğinden çok sevdiğim biri geldi hayatıma. Anlayacağın kasma bu kadar ama kız geldi herşey bitmedi o kadar mutsuz eden şeyler varki hayatta...
Paran varsa burdaki kizlarla ugrasma git belarusa ukraynaya tatile elbet biriyle tanisirsin benim 3 arkadasim yabanciyle evlendi hepsi de mutlu uzme kendini sorun bizim kizlarda
Özgüven. Isin sirri bu. ahim sahim tipin olmaz ama özgüvenle karsi tarafi etkilersin. Sen böyle konusuyorsan etrafta, kizlar kacar senden. Kadinlar saygi besleyebilecegi erkegi ister. Ama özgüveni, burnu havada olmak veya kibirli olmakla karistirmamali
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hiçbir kız teklifime evet demedi normalim ben tip olarak ama hiç evete yaklaşamadım inanırmısın?
En İyi Cevaplar