Evliyim eski sevgilim evime zorla girdi napıcam bilmiyorum?

Eski sevgilimle senelerdir görüşmüyoruz alakam yok kendisiyle 1buçuk senedir evliyim evlendiğimden beri rahatsız etmedi evlenmeden önce gizliden arardı eşim bilirdi numaramı değiştirdi ulaşamadı hiç şu an hamileyim 3aylık yeni duymuş sanırım. Evimi nerden biliyo bilmiyorum 2gün önce zorla evime girdi kapıyı açar açmaz içeri dalıp kolumu tuttu yaptılarının cezasını çekiceksin dedi ittim ne işin var dedim seni alıp götürücem nolursa olsun benimle geliceksin yoksa benimle yattığını söylerim kocana dedi ki olmadı öyle bişey sonra ben ittim git evimden dedim istemiyorum dedim bağırdı senin kocam benim diyip sinirlendi belimden sarıldı kendine çekti karnımı sıktı öldürürüm karnındakini dedi bende itip odaya girdim korkumdan yatağa itti üstüme oturup diziyle karnıma bastırdı hafif kendini benimle olmaya hazırla ya isteyerek ya da zorla benimle olucaksın dedi bebeğini alırıp elinden dedi dudağımdan zorla öpüp çekildi çıktı evimden bende kalkıp kapıları kilitledim oturdum ağladım 2gündür ağlıyorum eşime söyliyemedim söylersem katil olur diye korkuyorum birinden biri zarar vericek diye korkuyorum bidaha gelirse diye korkuyorum kapıcıya falan kapıyı açmıyorum odur diye napmalıyım ben? bebeğim olucak korkuyorum bişey yaparsa diye bir bebeğimi 6ay önce düşürdüm bunada bişey olsun istemiyorum akıl verin bana napmalıyım. o başka şehirde oturuyo evimi bilmesi falan imkansızdı normalde nasıl öğrendi bilmiyorum korkuyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar teşekkür ederim cesaretlendirdiniz iki gündür ağlamaktan sormak napıcağımı düşünmek gelmedi aklıma. Yiğenim akşam gelicek ilk ona anlatıcam eşim gelince sakinleştirmeme yardım etsin diye eşimede önce sakinleştiril sakince anlatıcam sakin olması için elimden geleni yapıp şikayetçi olucam eşimin arkadaşıylada durumu paylaşıcam çok yakı ortak arkadaşımız var eşim bişey yapıcaksa onla yapar sakinleştirmesini istiycem yanında olmasını istiycem dediğiniz gibi anlatmazsam daha kötü olucak g
Güncellemeler
+1 yıl
gibi bir his benimde içimde var söyliycem kurtulucam eşiminde yanında olucam teşekkür ederim sizlere
Evliyim eski sevgilim evime zorla girdi napıcam bilmiyorum?