İlişkilerde sevginin zamanla artması gerekirken, neden heyecanını kaybeder insan? Önceden hayal kurduğu insana kavuşmuşken, birkaç ayda şanslıysanız birkaç yılda bir taraf neden vazgeçer? Sevgisinden ölecek gibi gözüken insanlar neden en sonunda bizi öldürüyor? Tabi siz onu seviyorsunuz diye hep sizinle kalmak zorunda değil. Benim yanımda huzursuz, mutsuz olmaktansa, bensiz çok mutlu olsun. 4 ay olacak ve yeni bir düzen kurduğunu düşünerek yazmıyorum yazamıyorum. Anlatacak kimse de yok çevremde, zaten anlatmayı da sevmem. Kötü yorum yazmayın lütfen. Alt fotoğraf 2015 değil, 2017 olacaktı. :D
İlişkilerde zamanla sevgi artması gerekirken neden azalır?
2.5 senelik sevgilimden ayrılma aşamasına geldim. Az kaldı bitiyor. Daha öncede ayrıldığımız oldu ama 2-3 kez döndürdüm yalvardım diyebilirim. Sana bundan sonraki hayatında diyebileceğim tek şey her kim olursa olsun hayatının merkezine oturtma
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
ben geç kaldim merkezimdeydi hala da oyle umarim hakkinda hayirlisi olur
Olay sadece dopamin Beyinde üretilen kimyasal bir salgı adıda Aşk.. Bigün bitiyor bırakıyor beyin bunu üretmeyi şartlardan dolayı... Oysa sevgi öyle değil sadık sonsuz ve ölümsüz.
Çünkü ne kadar yakınlaşırsan anla ki ondan o kadar uzaklaşırsın. Huylarını tam biliyorsun sanarsın fakat her an o patlayabilir sana göstermediği yanını gösterebilir, Belki hevesini almıştır, sevemiyordur. İlişki onun için gittikçe basitleşiyordur. İlgilenmiyordur seninle. Onu hayatında sakın önemli bir yere koyma! Onu kaybedince canın çok acıyacaktır.
Bu kişinin elindedir ama genelde ilişkiyi yıpratmayı seçiyoruz. Bunun aksini seçer ona göre davranırsak aşk illa ki biter ama sevgi ve saygı artarak devam eder
Çünkü ne istediğimizi bile bilmiyoruz. Bir süre sonra sıkılıyoruz. Monotonlaşıyor, basitleşiyor ilişkilerimiz :/
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aşk çok nadirdir veya hiç yoktur ve insanların birçoğu aslında kendini kandırır asook oldoom diye halbuki hevestir aptalliktir veya çıkarlar için kullanilan basit bir yöntemdir ama aşk bu değildir efendim !
En İyi Cevaplar